Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Έπεσαν αεροσκάφη chemtrail? Λίμνη από αλουμίνιο αλλά κανείς δε το λέει στις ειδήσεις


Έπεσαν αεροσκάφη chemtrail?


Point Mugu, CaliforniaImage by spacetrucker via Flickr
Περίεργο περιστατικό με αεροσκάφος που έπεσε και φέρει το σήμα "Ω" συνδέουν ερευνητές των chemtrail με πτώση αεροσκάφους που χρησιμοποιούνταν για αεροψεκασμούς.

Όπως αναφέρουν στο χώρο της συντριβής απλώθηκε μια ασημίζουσα λίμνη που μπορεί να είναι αλουμίνιο...

Βέβαια καθώς δεν έγιναν αναλύσεις δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο το συμβάν παραμένει εκτός των ειδήσεων των ΜΜΕ.

Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε ως σημείο σύνδεσης με τους αεροψεκασμούς ωστόσο είναι το γεγονός πως πρόκειται για αεροσκάφος που ανήκει στην κατηγορία αυτών που γνωρίζουμε πως εμπλέκονται ή μπορούν να εμπλακούν σε τέτοιες ενέργειες: τα ΚC-137 της Boeing.




Boeing 707 crashes in Point Mugu.

A Boeing 707 plane with three people onboard crashed in Point Mugu naval air base in Ventura County on Wednesday, May 18, 2011. (KABC Photo)

Do look at the Omega Symbol on the plane, it is the symbol of destruction. These people have no humanity within them. Watch out for a few more crashes of the chemtrail planes. (They will happen!)

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Σχετικά Άρθρα