Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Οι ξένοι και εντόπιοι μεγιστάνες ξέρουν γιατί θέλουν τις ιδιωτικοποιήσεις και τα νησιά στην Ελλάδα !!! ΑΟΖ και μαύρος χρυσός.

The oil rig in Kavala, GreeceImage via WikipediaΚάποιοι πολιτικοί παράγοντες φαίνεται ότι έχουν εξαγοραστεί πολύ φθηνά για να καταστρέψουν και να καλύψουν τις οικονομικές δυνατότητες της πατρίδος μας.

Ξέρετε κύριοι Έλληνες ποιους πολιτικούς ψηφίζετε; Έρμαια του κάθε πουλημένου πολιτικού δεν έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται για την οικονομική μας καταστροφή.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί το Καστελόριζο είναι μικρό αλλά η πετρελαιόπιτα που έχει από κάτω είναι τεράστια. Η ανεξαρτησία της Κρήτης και οι υποκινητές της έχουν να κάνουν με το "διαιρείν και βασιλεύειν".

Οι ανακατατάξεις των αραβικών κρατών και των κυβερνήσεων τους  ξεκίνησαν από τις αλλαγές των ορίων οικονομικής αποκλειστικής εκμετάλλευσης  των θαλασσών.

Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν ελληνικών συμφερόντων εταιρίες έρευνας μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Οι Έλληνες πολιτικοί απαγόρευσαν τις ίδιες επιχειρήσεις να κάνουν έρευνα που είναι και επιδοτούμενες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή χωρίς να δώσουν εξηγήσεις.

Η αντίσταση στις επεκτάσεις των κλεφτών και αρματωλών μέσα στην Ελλάδα πρέπει να δυναμωθεί. Η αντίσταση πρέπει να γίνει με πληροφόρηση και διάδοση των αληθειών που μας κρύβουν.






West begs Opec to raise oil production



Σχετικά Άρθρα