Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Να πάρουμε την Αγιά Σοφιά

Bishop AnthimosImage by Teacher Dude's BBQ via Flickr





















Ήλθε η ώρα να λειτουργηθούν στη Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης, ο Άνθιμος αφού βλέπει ότι ο Βαρθολομαίος δεν έχει τα κότσια να το ζητήσει, και μετά να γίνει και Κωνσταντινουπόλεως "θεού" θέλοντος. Και ελλείψει πιστών στην Βασιλεύουσα, θα εισάγει Ελληνο- Αμερικανούς .

Οι υπόλοιποι που δε πήρατε πρόσκληση στο γεγονός, θα ήταν καλό να μάθετε ότι θα γίνει η απόπειρα στις 17 Σεπτεμβρίου 2010, Αγία Σοφία, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία.

Αυτό είναι που χρειάζεται τώρα η Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών. Μετά θα παρακαλούσα να κάνουνε και μία λειτουργία με αγιασμό στην έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και αμέσως μετά στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, έτσι για να έχουμε καλή αρχή και με αυτούς.

Reblog this post [with Zemanta]

Harry Markopolos: The man feared by any high flying crook.

Ο κίνδυνος ανάμιξης θρησκειών μέσα στις οικογένειες

.

Σήμερα είδα το αποτέλεσμα ενός γάμου μιας χριστιανής και ενός μουσουλμάνου.

Ο φανατισμός που εκφράζεται μέσα στις οικογένειες και καλύπτεται από το εξωτερικό περιβάλλον, αλλά όχι για πολύ καιρό, όχι για πάντα, έδωσε το στίγμα της ύπαρξής του, με τον πιο μελανό τρόπο.

Η μητέρα πλέον, του ενός αγοριού τους, έχασε τα λογικά της από την εκβιαστική και ύπουλη πορεία αλλαγής πίστεως, που επιβλήθηκε σε αυτήν μέσα στο οικογενειακό της περιβάλλον. Το αγοράκι τρομαγμένο έχανε τον κόσμο του μπροστά από τα μάτια του. Το ασθενοφόρο ήρθε στο σπίτι μας, όπου είχαν καταφύγει - ξεφύγει από το τοπικό νοσοκομείο. Οι νοσοκόμοι ήθελαν να την φροντίσουν, εκείνη γονατιστή μιλούσε ότι ζητά συγνώμη και θα αλλάξει πίστη, όνομα και ρούχα (σκεπτόμενη τον σύζυγό της), ενώ σε λίγα δευτερόλεπτα άρχισε να ζητά χριστιανό ιερέα να την βαπτίσει εκείνη και το παιδί της.

Η αστυνομία την μετέφερε σηκωτή στο ασθενοφόρο, μπροστά στα μάτια του μικρού αγοριού της. Το αγοράκι δεν ήθελε να πάει στο πατέρα του αλλά ούτε και πουθενά αλλού. Και εκείνο το πήρανε σηκωτό, με την βοήθεια της αστυνομίας.

Την είχε τρελάνει η σκέψη της σύζευξης του χριστιανικού με τον ισλαμικό τρόπο ζωής, έσχισε τον εγκέφαλό της στα δύο, λέγεται σχιζοφρένεια.

Οι γυναίκες είναι περισσότερο ευάλωτες στις σχέσεις γάμου και ο φόβος εκδίωξης από μία σχέση, προκαλεί αισθήματα μειονεκτικής διάθεσης προς την παρουσίαση των δικών τους ιδιαιτέρων αναγκών, φοβιών και ονείρων.


Δείξτε μου πως μπορείτε να συνδυάσετε τις δύο παραδόσεις στα παιδιά.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ανασχηματισμός της Ελληνικής Κυβέρνησης

Ο Δημήτρης Χριστόφιας στο Λονδίνο

Σάββατο 15 Μαΐου 2010, 6:30 , Wood Green ,

Οι άνθρωποι που έφερναν, έφεραν και ίσως ξαναφέρουν τις βαριοπούλες

«Ηταν ομάδες,20,30 άτομα,με μαύρα ρούχα,κουκούλες και μαντίλια.Πήγαιναν παράλληλα με την πορεία, από το Πολυτεχνείο ως τη Σταδίου» αφηγείται η Ειρήνη, αυτόπτης μάρτυρας του εμπρησμού της Μarfin, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο τριών ανθρώπων. Ηταν μπροστά από την κεντρική βιτρίνα του τραπεζικού υποκαταστήματος, όταν «δύο άτομα, πιτσιρικάδες φαίνονταν, με κουκούλες, ο ένας μάλιστα φορούσε γκριαθλητικό φούτερ με κουκούλα και μεγάλο μαντίλι, βγήκαν από την πορείακαι άρχισανμε ένα τσεκούρι πυροσβεστικού τύπου και μια βαριοπούλανα “κατεβάζουν” τα τζάμια. Δεν τους πτόησαν οι αντιδράσεις των άλλων διαδηλωτών που φώναζαν “αίσχος, ντροπή σας προβοκάτορες, σταματήστε”». Κάποιοι εκπαιδευτικοί, τα μπλοκ των οποίων μόλις είχαν σταματήσει μπροστά από την πλατεία Κλαυθμώνος, αποπειράθηκαν να τους εμποδίσουν. «Συνεπλάκησαν οι μαυροφορεμένοι κουκουλοφόροι με όσους προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Ενας δάσκαλος έπεσε μπροστά μου χτυπημένος στο κεφάλι, αιμόφυρτος, και οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον απομακρύνουν».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=329828&ct=32&dt=06/05/2010#ixzz0nByFyLzJ

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

The Library of Alexandria

History Channel documentary, The Library of Alexandria.









Οι πρόγονοι της οικογένειας μου

Ένα χρόνο μετά τη μεταπολίτευση στην Ελλάδα

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ο χάρτης του δημοσίου Ευρωπαϊκού χρέους

Noah’s Ark Found! | GP EXAMINER

Noah's Ark Found!

A team of Chinese and Turkish archeologists reported that they have found strong evidence that the ruins located in Mount Ararat in modern day Turkey belong to the Noah's Ark. This new development may shake the history of science, technology and religion.

The archeologists have stated that they have carbon tested the wooden parts found buried under ground where the ruins are located and the woods date 4800 years back. The pieces of wood are found at an altitude of 4,000 meters. There has never been a discovery of civilization above 3,500 meters before.

However, Yeung Wing-Cheung, a team member and a documentary producer from Hong Kong said : " We are not 100% sure that these pieces belong to the Noah's Ark, but we are 99,9% sure. This discovery is going to make a major change in many religious beliefs. We have only found bones of horses and we have counted a total of 1347 horses. We have not come accross any other animal bones so far". He also added surprisingly that they have made an interesting discovery too, a marine engine label showing the power as 1347 hp, which is the exact number of horses they have counted in the ruins. The evidence has been sent to New York Archeology Musueum for further analysis.

Marine Engine Label Found During The Excavations

Hakan Osmanoglu, the team leader and professor at Istanbul University said they have also found a general arrangement plan showing 2 master bedroms, 6 guest rooms, a flybridge jacuzzi, a large galley, sauna and a theatre located in the decks of the ark. However, he stated that none of the furniture or appliances has been found as the area have been looted by the crusaders in the late 9th century.

The research report will be made public in the following months when all the pieces are analyzed. We have been given the opportunity to read some of the drafts. The report argues the religious beliefs and re-writes the history of civilizations.


Για τα κλεμένα δε μας φταίνε οι ξένοι.





Καλά είναι να βλέπουμε τις αδικίες του τόπου μας απο τους εντόπιους, πριν μιλήσουμε για τις αδικίες εναντίον μας από τους ξένους.

Η κάθε "ξενοκίνητη" Ελληνική κυβέρνηση ή διοίκηση, έχει δικαίωμα και νομιμότητα στις επιλογές της, μόνο εάν είναι εκλεγμένη ή αγνωρισμένη από τους εντόπιους πολίτες. Κανένας διεθνής οργανισμός ή τράπεζα δεν θα δεχθεί αποφάσεις δανεισμού, συμφωνίας, πωλήσεων ή αγορών από κανένα ξένο που θέλει ή μπορεί να εμφανίζεται ως διοικητής ή αντιπρόσωπος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Κάθε ψηφοφόρος, όσο φτωχός ή πλούσιος, έχει δικαίωμα επιλογής ποιος θα διοικεί τη χώρα, και έχει εξίσου την ίδια υποχρέωση να αναλαμβάνει τα χρέη που δημιουργούν οι αντιπρόσωποι του στη χώρα, και έχει εξίσου την ίδια νομική ευθύνη να πληρώνει για όλα τα κλεμμένα των αντιπροσώπων, αφού τα καλύπτει μέσω κομματικών παρακρατικών μηχανισμών που και εκείνοι είτε συμμετέχουν είτε επιδιώκουν να συμμετέχουν.

Ας καταλάβουμε ότι η ψήφος σε κλέφτες, σημαίνει συμμετοχή στις αποπληρωμές των κλεμμένων από τους φορολογούμενους και συμμετοχή στα κλοπιμαία από τους συμμετέχονες διεφθαρμένους.

Κύριε Σάββα, καλό το έργο της ενημέρωσης που ξεκινήσατε, αλλά μη κοιτάτε με τηλεσκόπιο στα μακρυνά όταν οι κλέφτες είναι γείτονες, συνεργάτες, συγγενείς και συνέταιροι μας.

Το κράτος πληρώνει για επιτροπές που δεν χρειαζονται (Κωπαΐδα), κηπουρούς χωρίς κήπους (Νοσοκομεία Αθηνών), νοσοκόμους εκτός νοσηλευτικών ιδρυμάτων (περί τις τρεις χιλιάδες).

Γιατί κάποιοι να μας δανείζουν ώστε να πληρώνουμε μισθούς που βασικά είναι κλοπή δημοσίων πόρων,κατάχραση εξουσίας, πολιτική διαφθορά και κοινωνική κοροϊδία.

Η δημοσίευση γίνεται εδώ μόνο και μόνο για το λόγο ότι ενώ είχα αποστείλει πολλά σχόλια στο blog του άλλου Σερραίου, αλλά δεν είχαν αναρτηθεί. Δε θα ήθελα να μάθω το λόγο, οι πράξεις μιλούν για ότι τα λόγια δεν είπαν.

Η Ελληνική Δημοκρατία δεν είναι μόνο για το "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών", υπάρχουν και άλλοι Έλληνες που δε χρειάζονται ιερείς και μυστικές εξομολογήσεις για να νιώσουν φιλοπάτριδες Έλληνες.

Ο Έλλην έγινε μέγας όταν δεν ακολουθούσε δόγματα και δεν χαρακτήριζε κανέναν αιρετικό.

Σχετικό άρθρο:

Να μην οδηγήσουμε τη χώρα στην ολική καταστροφή! του Σάββα Καλεντερίδη

Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_3428.html

Η Ελληνική Αστυνομία καταστρέφει κατάστημα στη Στουρνάρη (Αθήνα)

Εάν η αστυνομία καταστρέφει καταστήματα και περιουσίες των πολιτών, σε τι διαφέρει από τους αναρχικούς που και εκείνοι καταστρέφουν;

Μήπως και οι δύο ομάδες ανήκουν στην ίδια πηγή εξουσίας;

Ξέρουν ότι κάνουν αδικίες και παρανομίες. Ποιός όμως μπορεί να καταγγείλει τα γεγονότα και σε ποιον;

Μήπως φοβούνται ότι θα γίνουν ξανά στόχοι του παρακράτους;

Κύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη, σε ποιόν να απευθύνονται οι πολίτες για προστασία όταν τα όργανα Προστασίας μετατρέπονται σε όργανα Τρομοκρατίας;

Μήπως δεν ελέγχετε την κατάσταση διοικητικά ή είστε η πηγή των εντολών; Παρακαλούμε να αποπέμψτε τους ένστολους τρομοκράτες, και να δηλώσετε στο λαό τα ονόματά τους, και στη δικαιοσύνη τις πράξεις τους. Ξεκάθαρα.

Δείξτε ότι είστε προστάτες και όχι τρομοκράτες!



Θυμηθήτε και τα πρόσφατα ηλίθια γεγονότα του Καραμανλή (Παυλόπουλος, Δενδιας)



Καλώς Ήλθατε στο Churchbook της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου


Down with the sinful Facebook.com

Hail Churchbook.


http://www.churchbook.eu/


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - CHURCHBOOK

TO NEO CHURCHBOOK ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ



Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ταξιδεύοντας στην Ουκρανία


Σε ένα πρόσφατο ταξίδι στην Ουκρανία (κοντά στη Μαριούπολη, βορειοανατολική Μαύρη Θάλασσα), επισκεπτόμενος το κεντρικό πάρκο της πόλης του Ντονέτσκ, χάρηκα που είδα στην πινακίδα στην είσοδο του πάρκου να επιτρέπει τον εναγκαλισμό των ετεροφιλόφυλων ζευγαριών, αλλά μόνο κατά την διάρκεια της παρουσίας του ηλίου.

Φαίνεται ότι κατά τις νυχτερινές ώρες θα είχαν γίνει πολλά λάθη στους εναγκαλισμούς των ερωτευμένων της πόλης, και έτσι ο δήμαρχος θέλοντας να βοηθήσει τα ζευγάρια και να μειώσει τις παρεξηγήσεις των σκοτεινών ωρών, ανάρτησε τις πινακίδες προς υπενθύμηση των νεαρών , το πότε είναι ασφαλές να εναγκαλίζονται.

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο που παρατήρησα στα ζευγάρια που εντρυφούν στο πάρκο, είναι ότι συχνότερα εναγκαλίζονται πέριξ των πολλών παιδικών χαρών, που ασφυκτιούν από παιδιά και νεαρά συζευγμένα ζευγάρια, παρά σε απόμερα σημεία του πάρκου. Θέλουν να εκπαιδεύονται οικειοθελώς στην ανατροφή παιδιών, δια της ζωντανής παρακολούθησης των συνηθειών των παιδιών αλλά και των γονέων.

Οι κυριότερες φράσεις που ακούγονταν κοντά και μέσα στις παιδικές χαρές συμπεριλαμβάνανε : Δε πρέπει , Ακούς; , Έλα εδώ , Με αγαπάς; , Σε αγαπώ , Τι έπαθες; , Πάμε σπίτι , Δε θέλω , Θέλω παγωτό , Κουράστηκα , Δε κουράστηκες; , Που ήσουν; , Άφησέ με , Αύριο πάλι και άλλες πρέπουσες του χώρου.

Paul Rothemund details DNA folding

Paul Rothemund details DNA folding

About this talk

In 2007, Paul Rothemund gave TED a short summary of his specialty, DNA folding. Now he lays out in clear, abundant detail the immense promise of this field -- to create tiny machines that assemble themselves.

About Paul Rothemund

Paul Rothemund folds DNA into shapes and patterns. Which is a simple enough thing to say, but the process he has developed has vast implications for computing and manufacturing allowing us to create things we can now only dream of.

Why you should listen to him:

Paul Rothemund won a MacArthur grant this year for a fairly mystifying study area: "folding DNA." It brings up the question: Why fold DNA? The answer is -- because the power to manipulate DNA in this way could change the way we make things at a very basic level.

Rothemund's work combines the study of self-assembly (watch the TEDTalks from Neil Gershenfeld and Saul Griffith for more on this) with the research being done in DNA nanotechnology -- and points the way toward self-assembling devices at microscale, making computer memory, for instance, smaller, faster and maybe even cheaper.





Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Οι Χριστιανοί αλλάζουν δόγματα

eclipsed moon floodImage by ecstaticist via Flickr

Οι ορθόδοξοι χριστιανοί αναγκάζονται να αλλάξουν από δόγματα σε κατανοήσεις , αφού βλέπουν πως ιστορικά και επιστημονικά, τα δόγματα ήταν και είναι εγωιστικές απόψεις ανθρώπων, και όχι αποκαλύψεις εκ θεϊκών λόγων.

Ο κατά τους δογματικούς παγκόσμιος κατακλυσμός, γίνεται στα μάτια των ορθοδόξων μία πλημμύρα 15 πήχες (9 μέτρα) μέγιστο ύψος, και το όρος Αραράτ γίνονται όρη Αραρτού στη Μεσοποταμία, και τα ανύπαρκτα έθνη εκτός γενεάς Νώε, βρίσκονται διάσπαρτα σε όλα τα μέρη πέρα από τα οπτικά όρια του γένους του Νώε, και στα γύρω ψηλά βουνά.

Δείτε πως τα παρουσιάζουν τα μέλη της Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Ήταν ο Κατακλυσμός Παγκόσμιος;

Noa
Reblog this post [with Zemanta]

James Randi's fiery takedown of psychic fraud

James Randi's fiery takedown of psychic fraud

James Randi: Skeptic and conjuror

About this talk

Legendary skeptic James Randi takes a fatal dose of homeopathic sleeping pills onstage, kicking off a searing 18-minute indictment of irrational beliefs. He throws out a challenge to the world's psychics: Prove what you do is real, and I'll give you a million dollars. (No takers yet.)

About James Randi

Legendary skeptic James Randi has devoted his life to debunking frauds and investigating paranormal and pseudoscientific claims.

Why you should listen to him:

James Randi has an international reputation as a magician and escape artist, but he is perhaps best known as the world's most tireless investigator and demystifier of paranormal and pseudoscientific claims.

Randi has pursued "psychic" spoonbenders, exposed the dirty tricks of faith healers, investigated homeopathic water "with a memory," and generally been a thorn in the sides of those who try to pull the wool over the public's eyes in the name of the supernatural. He has received numerous awards and recognitions, including a MacArthur "genius" grant in 1986. He's the author of numerous books, including The Truth About Uri Geller, The Faith Healers, Flim-Flam!, and An Encyclopedia of Claims, Frauds, and Hoaxes of the Occult and Supernatural.

In 1996, the James Randi Education Foundation was established to further Randi's work. Randi's long-standing challenge to psychics now stands as a $1,000,000 prize administered by the Foundation. It remains unclaimed.




Ψέματα, Στατιστικές και Ομιλίες (TED.COM)

About this talk

In a brilliantly tongue-in-cheek analysis, Sebastian Wernicke turns the tools of statistical analysis on TEDTalks, to come up with a metric for creating "the optimum TEDTalk" based on user ratings. How do you rate it? "Jaw-dropping"? "Unconvincing"? Or just plain "Funny"?

About Sebastian Wernicke

After making a splash in the field of bioinformatics, Sebastian Wernicke moved on to the corporate sphere where he motivates and manages multidimensional projects.

Why you should listen to him:

Currently an Engagement Manager at Oliver Wyman, Sebastian Wernicke originally studied bioinformatics at Friedrich-Schiller-Universität Jena. During his time in academia, he devised an algorithm for analyzing biological networks that now aids researchers in dealing with their innate complexity.

Before his career in statistics began, Wernicke worked stints as both a paramedic and successful short animated filmmaker. He's also the author of the TEDPad app, an irreverent tool for creating an infinite number of "amazing and really bad" and mostly completely meaningless talks.

"Genius and hilarious ..."
@Brainpicker