Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΜΑΦΙΑ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ


Η χώρα ήταν που ήταν σε χέρια ανίκανων και δωσίλογων, με την επιλογή του Παπαδήμιου ήρθε ο πλήρης έλεγχος του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος. Οι ίδιοι άνθρωποι που οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή, οι ίδιοι συνεχίζουν να διατηρούν την εξουσία και να εκλέγουν όποιον θέλουν πρωθυπουργό. Κατάφεραν μάλιστα να φέρουν ένα ακόμα επικίνδυνο καθεστώς το οποίο δεν θα διστάσει να ρημάξει ότι έχει μείνει όρθιο. Δυστυχώς, οι ενδείξεις που φτάνουν σε εμάς είναι ότι η συμμορία της διαπλοκής που εξέλεξε τον Παπαδήμιο (Μητσοτάκης, Σημίτης, Αλαφούζος, Μπόμπολας, Καρά-Τζαφέρ, Προβόπουλος κτλ), έχοντας τη στήριξη του διεθνούς υποκόσμου, θα κάνουν ότι μπορούν ώστε να φορτώσουν την ολική κατάρρευση και τη μαζική δυστυχία που θα έρθει σε μια επόμενη κυβέρνηση, εκλεγμένη από το λαό, και την οποία δεν θα έχουν υπό έλεγχο. Ο βασικός ρόλος της σημερινής κυβέρνησης των Παπαδήμιων θα είναι η εκποίηση της χώρας και η ρύθμισή για την παράδοσή της στα χέρια του τέταρτου ράϊχ και των εξαρτημάτων του. Στην πορεία αυτή, η ΕΕ θα συνεχίσει να στηρίζει τη διαδικασία της εκποίησης και παράδοσης της χώρας, τον Παπαδήμιο και τους Παπαδημοκράτες του. Η λύση είναι η απαλλαγή από την αδίστακτη μαφία και ο εγκλεισμός της σε κάτεργα. Η λύση είναι μια νέα κυβέρνηση εντίμων και ικανών, η οποία με τη στήριξη κινημάτων ενάντια της διαφθοράς από το εξωτερικό θα καταφέρει να ξεβρομίσει και να αναστήσει τη χώρα. Μακάρι σήμερα η κίνηση για τη δημιουργία ενός μεγάλου μετώπου του ΟΧΙ, έπειτα από πρωτοβουλία του άξιου και μαχητικού ΕΠΑΜ, να φέρει τα αποτελέσματα που περιμένει ο μαρτυρικός λαός μας.
Σιδηρούντιος
axiocratia.blogspot.com

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΗΠΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, εγγύηση για την καταστροφή



Πολλά μαγικά χεράκια σπρώχνουν τον Παπαδήμο στην κορυφή, με πρώτα και καλύτερα αυτά που έχουν πλούσια δωσιλογική εμπειρία. Καρά Τζαφέρ, Προβόπουλος, Μητσοτάκηδες, όλοι μαζί με μια φωνή κράζουν “Παπαδήμος.” Μέσα από την κυβέρνηση που μας φέρνουν θα δει ο Ελληνισμός ακόμα πιο άθλιες μέρες εθνικού εξευτελισμού και καταστροφής. Όλα δείχνουν μέχρι στιγμής ότι ο Παπαδήμος είναι γνήσιο τέκνο της διαπλοκής, και πιστός υπηρέτης των συμφερόντων που έφτασαν τη χώρα μας σε αυτή την άθλια κατάσταση.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

What Best Explains Reality: Theism or Atheism? (Frank Turek vs Christopher Hitchens)

Christopher HitchensImage via WikipediaFilmed at The College of New Jersey, Frank Turek and Christopher Hitchens meet again in their second debate to give their arguments for what best explains reality.

Turek's and Hitchens' first debate:


The Magic of Consciousness

Daniel Dennett, at the Second World Conference...Image via WikipediaDaniel Dennett - The Magic of Consciousness

Daniel Dennett is Fletcher Professor of Philosophy and Director of the Center for Cognitive Studies at Tufts University.

Here Professor Dennett lectures on the philosophical obstacles to understanding consciousness. This lecture includes topics covered in detail in his wonderful books "Consciousness Explained" and "Sweet Dreams: Philosophical Obstacles to a Science of Consciousness".

KEYWORDS: Consciousness, Philosophy, Magic, Heterophenomenology, Optical Illusion, Neurology


Η λεόντειος δανειακή σύμβαση Ελλάδας – κρατών Ευρωζώνης

 

Όπως είχαμε την ευκαιρία να επισημάνουμε1 η δανειακή σύμβαση Ελλάδας – κρατών Ευρωζώνης ύψους 80 δις ευρώ που φέρεται για κύρωση στη ΒουλήEpameinondas Marias συνιστά λεόντειο σύμβαση με σημαντικές πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις. Υπογράφτηκε από τη χώρα μας και τις χώρες-μέλη της Ευρωζώνης πλην της Γερμανίας. Αντί για τη Γερμανία, τη σύμβαση υπέγραψε η τράπεζα KfW. 

Εφαρμοστέο το αγγλικό δίκαιο

Η δανειακή σύμβαση επιβάλλει ως εφαρμοστέο δίκαιο το αγγλικό δίκαιο για δύο λόγους:

1. Διότι το αγγλικό δίκαιο είναι ιδιαίτερα σκληρό έναντι του οφειλέτη και υπερασπίζεται κυρίως τα δικαιώματα του δανειστή. Αντίθετα, στο ελληνικό αστικό δίκαιο ισχύει και «η αρχή της εύνοιας προς τον οφειλέτη», γεγονός που καθιστά τη θέση του οφειλέτη ευνοϊκότερη.

2. Διότι το αγγλικό δίκαιο προσφέρει λιγότερη προστασία σε σχέση με το ελληνικό δίκαιο αναφορικά με το ζήτημα της κρατικής ασυλίας δικαιοδοσίας και της κρατικής ασυλίας εκτέλεσης που θα αναλύσουμε παρακάτω.

Εκχώρηση χρέους

Οι δανειστές μπορούν να εκχωρήσουν ή να μεταβιβάσουν με κάθε άλλο τρόπο οποιαδήποτε από τα δικαιώματά τους υπό την προϋπόθεση προηγούμενης γραπτής συναίνεσης όλων των δανειστών. Ο δανειολήπτης (δηλαδή η Ελλάδα) δεν μπορεί να αντιτάξει αντιρρήσεις στο ζήτημα αυτό. Επίσης, κατ’ εξαίρεση ένας δανειστής έχει δικαίωμα μονομερώς να εκχωρήσει ή και να μεταβιβάσει είτε μέρος των δικαιωμάτων του στο πλαίσιο ανακατανομής των συμμετοχών των δανειστών είτε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά του στο κράτος-μέλος που είναι ο εγγυητής του.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι υπό όρους είναι δυνατό να εκχωρηθεί ή να «πουληθεί» το ελληνικό χρέος στην Τουρκία ή σε άλλες ενδιαφερόμενες χώρες.

Τιτλοποίηση δανείου

Δεδομένου ότι στους δανειστές συμπεριλαμβάνεται και η γερμανική τράπεζα KfW που θα δανειοδοτήσει την Ελλάδα με 22,3 δις ευρώ, το ελληνικό χρέος είναι δυνατό να τιτλοποιηθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του δικαίου της ΕΕ και να αποτελέσει αντικείμενο διεθνών συναλλαγών καταλήγοντας στα χέρια κερδοσκόπων ή τρίτων χωρών.

Καταγγελία συμβάσεως

Σύμφωνα με το άρθρο 8, οι δανειστές μας μπορούν για συγκεκριμένους λόγους να καταγγείλουν τη δανειακή σύμβαση και να απαιτήσουν το ανεξόφλητο κεφάλαιο των δανείων ως άμεσα απαιτητό και πληρωτέο μαζί με τους δεδουλευμένους τόκους.

Λόγοι καταγγελίας είναι:

1. Αδυναμία εκ μέρους της Ελλάδας καταβολής οποιουδήποτε ποσού σε κάποιον από τους ως άνω δανειστές.

2. Αδυναμία τήρησης εκ μέρους της χώρας μας των υποχρεώσεων που απορρέουν από το Μνημόνιο Συνεννόησης. Δηλαδή σε περίπτωση μη εφαρμογής των διαφόρων αντιασφαλιστικών και αντιεργασιακών νόμων.

3. Οποιεσδήποτε παράνομες ή παραπλανητικές ενέργειες των ελληνικών Αρχών.

4. Μη εμπρόθεσμη εξόφληση εκ μέρους της Ελλάδας των οφειλών της προς το ΔΝΤ!!!

Δικαίωμα καταγγελίας ακόμη και αν η σύμβαση κριθεί παράνομη και άκυρη από το Δικαστήριο της ΕΕ!!!

Οι δανειστές μας, φοβούμενοι πιθανή ακύρωση της σύμβασης δικαστικά από το Δικαστήριο της ΕΕ λόγω προφανούς αντιθέσεώς της προς το δίκαιο της ΕΕ, θεωρούν την περίπτωση αυτή ως λόγο καταγγελίας της σύμβασης εκ μέρους τους. Έτσι το άρθρο 8 (1) (ε) της σύμβασης επιτρέπει την καταγγελία της σύμβασης σε περίπτωση που «οι υποχρεώσεις του Δανειολήπτη στο πλαίσιο της παρούσας Σύμβασης κρίνονται από οποιοδήποτε καθ’ ύλην αρμόδιο δικαστήριο ως μη δεσμευτικές ή εκτελεστές έναντι του Δανειολήπτη ή κρίνονται παράνομες από καθ’ ύλην δικαστήριο»!!!

Η αναστολή πληρωμών εκ μέρους της Ελλάδας αποτελεί λόγο καταγγελίας

Η κήρυξη αναστολής πληρωμών από την Ελλάδα θεωρείται επίσης λόγος καταγγελίας. Σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 1 (ε) της σύμβασης οι δανειστές δικαιούνται να καταγγείλουν τη σύμβαση σε περίπτωση που «Σχετικό Χρέος του Δανειολήπτη του οποίου το συνολικό ποσό κεφαλαίου υπερβαίνει τα 250 εκατ. ευρώ είναι υποκείμενο σε δήλωση αθέτησης υποχρεώσεων2 όπως ορίζεται σε κάθε όργανο διοίκησης ή τεκμηρίωσης του συγκεκριμένου χρέους και ως αποτέλεσμα μιας τέτοιας δήλωσης προκύπτει επίσπευση του εν λόγω χρέους ή μια εν τοις πράγμασι αναστολή πληρωμών3».

Έτσι και με τη βούλα των ελληνικών Αρχών διαμηνύεται ότι υπάρχει περίπτωση κήρυξης στάσης πληρωμών εκ μέρους της Ελλάδας!!!

Από όλα τα παραπάνω προκύπτει επίσης ότι υφίσταται λόγος καταγγελίας της σύμβασης όχι μόνο για λόγους αναγόμενους στην ίδια τη σύμβαση, αλλά και αν δεν εξοφλεί η Ελλάδα τρίτους δανειστές και κυρίως το ΔΝΤ ή τους κατέχοντες ελληνικά ομόλογα Έλληνες ή ξένους!!!

Παραίτηση από δικαίωμα ασυλίας λόγω εθνικής κυριαρχίας

Σύμφωνα με το άρθρο 14.5 «ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος».

Μάλιστα, σύμφωνα με το σημείο 10 του υποδείγματος της νομικής γνωμοδότησης «ούτε ο δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης –συντηρητικής ή αναγκαστικής– ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση».

Θα πρέπει στο σημείο αυτό να επισημανθεί ότι η ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας, ή για να χρησιμοποιήσουμε το σχετικό κείμενο της σύμβασης στην επίσημη αγγλική γλώσσα το οποίο αναφέρεται σε «immunity on grounds of sovereignty/immunity from jurisdiction», έχει δύο διαστάσεις.

Εκλαμβάνεται ως ασυλία δικαιοδοσίας και ως ασυλία εκτελέσεως.

Όπως επισήμανε ο καθηγητής Κώστας Μπέης, σε παλαιότερες εποχές ίσχυε η απόλυτη ασυλία των κρατών η οποία όμως στην πορεία περιορίστηκε στην ευθύνη του κράτους από τις λεγόμενες κυριαρχικές πράξεις του4.

Δικαιοδοτική ασυλία

Ασυλία δικαιοδοσίας (δικαιοδοτική ασυλία) σημαίνει ότι ενόψει του διεθνούς εθίμου που έχει δημιουργηθεί και για την προστασία της αρχής της κυριαρχικής ισότητας των κρατών κανένα κράτος δεν μπορεί να εναχθεί παρά μόνο ενώπιον των δικών του δικαστηρίων, εξαιρουμένων ορισμένων περιπτώσεων.

Σύμφωνα με το άρθρο 14 της σύμβασης, οποιαδήποτε διαφορά σε σχέση με τη νομιμότητα, την ισχύ, την ερμηνεία ή την εκτέλεση της σύμβασης υποβάλλεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία του Δικαστηρίου της ΕΕ, οι αποφάσεις του οποίου είναι πλήρως δεσμευτικές και εκτελεστές από τα συμβαλλόμενα μέρη.

Δεδομένου όμως ότι σύμφωνα με το άρθρο 273 Συνθήκης για τη Λειτουργία της ΕΕ, το Δικαστήριο της ΕΕ κρίνει στην προκειμένη περίπτωση μόνο διαφορές μεταξύ κρατών-μελών της ΕΕ, η ελληνική παραίτηση από τη δικαιοδοτική ασυλία έγινε προκειμένου να μπορεί να εναχθεί η Ελλάδα ενώπιον δικαστηρίων άλλου κράτους-μέλους από τη δανείστρια γερμανική τράπεζα KfW. Ταυτόχρονα όμως σε περίπτωση εκχώρησης του χρέους σε τρίτους ή σε περίπτωση τιτλοποίησής του και μεταβίβασής του σε τρίτους, τότε η άρση της δικαιοδοτικής ασυλίας της Ελλάδας σημαίνει ότι η χώρα μπορεί να ενάγεται πλέον νομίμως ενώπιον κάθε αλλοδαπού δικαστηρίου!!!

Ασυλία εκτελέσεως

Ασυλία εκτελέσεως σημαίνει απαγόρευση αναγκαστικής εκτέλεσης (κατάσχεση, πλειστηριασμό κ.λπ.) κατά της δημόσιας περιουσίας ενός κράτους, δηλαδή εκείνων των περιουσιακών στοιχείων τα οποία εξυπηρετούν δημόσιους σκοπούς. Ήδη με βάση το δημόσιο διεθνές δίκαιο αλλά και το ελληνικό δίκαιο επιτρέπεται η αναγκαστική εκτέλεση για χρηματικές απαιτήσεις κατά της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου. Πρέπει όμως να επισημανθεί ότι στην περίπτωση αυτή επιτρέπεται η αναγκαστική κατάσχεση μόνο όσων περιουσιακών στοιχείων του κράτους επιτρέπεται αντίστοιχα και η μεταβίβαση κατά τους κανόνες του ουσιαστικού δικαίου.

Έτσι δεν επιτρέπεται, σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο, η κατάσχεση πραγμάτων εκτός συναλλαγής στα οποία περιλαμβάνονται κοινά σε όλους πράγματα (π.χ. θάλασσα), κοινόχρηστα πράγματα (π.χ. νερά με αέναη ροή, πλατείες, λιμάνια, μεγάλες λίμνες) και πράγματα που εξυπηρετούν δημόσιους σκοπούς, όπως νοσοκομεία κ.λπ.

Σύμφωνα με το εθιμικό δημόσιο διεθνές δίκαιο, στις περιπτώσεις που υπάρχει δικαιοδοτική ασυλία η οποία εμποδίζει τα εθνικά δικαστήρια να δικάσουν αγωγή εναντίον αλλοδαπού δημοσίου, υπάρχει αντιστοίχως και ασυλία αναγκαστικής εκτελέσεως5. Ταυτόχρονα όμως «η παραίτηση του ξένου κράτους από τη δικαιοδοτική ασυλία του δεν αρκεί για να μην ισχύει αντιστοίχως η ασυλία (του) αναγκαστικής εκτέλεσης, για την άρση της οποίας απαιτείται αυτοτελής παραίτησή του»6.

Για το λόγο αυτό οι δανειστές μας επέβαλλαν να παραιτηθούμε τόσο από τη δικαιοδοτική ασυλία όσο και από την ασυλία εκτελέσεως.

Το γεγονός όμως ότι στη δανειακή σύμβαση εφαρμόζεται το αγγλικό δίκαιο σε συνδυασμό με την ελληνική παραίτηση από τη δικαιοδοτική ασυλία και την ασυλία εκτελέσεως μπορεί να οδηγήσει, όπως επισήμανε ο συνάδελφος Κώστας Χρυσόγος7, ακόμη και το κτίριο της ελληνικής Βουλής ή και υπό παραγγελία πολεμικά αεροπλάνα να μπορούν να κατασχεθούν από τρίτους δανειστές μας που θα αντλούν δικαιώματα από την παραπάνω δανειακή σύμβαση ή μπορεί να εμφανιστούν ως υπερθεματιστές στους σχετικούς πλειστηριασμούς.

Σύνδεσμος στο Περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ

 

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Priests getting ready for the worse

Beware of the cloth !

Nigel Farage: Bankers and politicians an alliance against people and democracy

Money-Power Grid (MPG) -- The Elite exercises control over the Money-Power Grid. Money is the prime objective of the Elite because it imbues power to those who possess it. Money takes many forms, including assets of precious metals and petroleum, land or real estate, minerals, and products and services. Money is the "God" of the Elite and their banks are the religious institutions in which they can worship their God.
The corporate elite, government elite, underground elite, and banking elite constitute the Money-Power-Grid controllers. Those in positions of power, especially within the banking sector, are beholden to the MPG and will do everything possible to tighten their controls of the MPG and manipulate the human family to serve their agenda.

The global systems of our planet can be thought of collectively as a Being composed of organs like the heart, brain, liver, etc. The global systems are banking, government, military, religious, educational, food production, energy,
transportation, and commerce, and each of these is an organ in the body of the Collective Human Mind System Reality or, simplified, the Collective System (CS).

Each of these nine global systems is an organ that depends on the "blood cells" to keep it alive, to circulate the nutritional ingredients within the larger body, and human beings are the blood cells, and money is the breath that brings the oxygen to the CS.

This constitutes one system, though it may seem unwieldy and impossible to control, it is quite controllable to those whose hands hold the reins and control the vital organ -- the brain.

The "brain" of the CS is the banking system.

It operates on the First Point paradigm that life is money, and money is life. It is the origin of human existence that money is life, and in this single thought-form humanity has evolved, distilling its ancient memories in our present-day banking system.
The Collective System body is failing, and it is failing because the new era of transparency and expansion is underway. These forces of CS and the era of transparency and expansion are colliding in our time.

Thus, those who hold the reins of the Collective System have great fear that something is amiss. Something is happening in the world that portends great change, and change is not something they embrace. In the face of change, which to them is a lessening of power, they will undertake nefarious plans to keep the population distracted, uneasy, nervous, uncertain, ignorant, overburdened with technology, attentive to fear, and disempowered.

From: Project Camelot - The written interview with James

http://projectcamelot.org/james_wingmakers_sovereign_integral.html

Η Ελλάδα ανήκει στους Εφοπλιστές και τους Δεσποτάδες


Ο πρόεδρος της Επιτροπής Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αλέν Λαμασούρ. Διερωτήθηκε τι έκανε η Ελλάδα τα δεκάδες δισ. ευρώ που έχει λάβει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες ως βοήθεια από τις Βρυξέλλες.


"Φυσικά, υπάρχουν πολλοί Έλληνες που υποφέρουν. Φυσικά οι θυσίες που πρέπει να κάνουν είναι επώδυνες. Ωστόσο, δεν πρέπει να αντιστρέφουμε τις ευθύνες", έγραψε ο Γάλλος πολιτικός στο άρθρο που φιλοξενήθηκε στο ευρωπαϊκό δελτίο πληροφόρησης "Agence Europe". "Δεν είναι η Ευρώπη που προκαλεί την πτώχευση της Ελλάδας, αντίθετα είναι εκείνη (η Ευρώπη) που έρχεται για να τη βοηθήσει. Από το 1980 και μετά η Ελλάδα έχει λάβει δεκάδες δισ. ευρώ σε κοινοτική βοήθεια. Τι έχει κάνει με αυτά;" διερωτήθηκε.
"Γιατί οι Έλληνες πληρώνουν λιγότερους φόρους από τους άλλους Ευρωπαίους; Το ελληνικό σύνταγμα απαλλάσσει από τη φορολογία τους πιο πλούσιους, τους εφοπλιστές. Πρόσφατα αποφασίστηκε φόρος επί της ακίνητης περιουσίας, αλλά η ορθόδοξη εκκλησία, που κατέχει τη μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, απαλλάσσεται"


Ελευθεροτυπία

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΣΥΣΤΗΜΑ



Γράφει ο Σιδηρούντιος
axiocratia.blogspot.com

Ήρθε ο καιρός που δεξιοί και αριστεροί μαζί ενωμένοι, μπορούμε να δώσουμε τη χαριστική βολή στο πρασινομπλέ σύστημα το οποίο καταεξευτέλισε και διαλύει τη χώρα μας. Μαζί, αριστεροί και δεξιοί πρέπει να συνεργαστούμε για να κατέβουμε σε εκλογές μαζί. Επιτέλους, μετά από δεκαετίες διαφωνιών το έχουμε όλοι αντιληφθεί: ούτε η ελεύθερη ανεξέλεγκτη αγορά των τραπεζών και των παμφάγων μεγιστάνων είναι η λύση, ούτε η κρατικοποίηση των πάντων. Τι είναι αυτό που μας χωρίζει λοιπόν; Τίποτα σημαντικό. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι ήρθε η ώρα για όλους όσους δεξιούς ή αριστερούς τόσα χρόνια δεν άρπαξαν, δεν πρόδωσαν, δεν προσκύνησαν τον κάθε πράσινο και μπλέ κοτσάμπαση για μια θεσούλα ή μια αρπαχτή, δεν γονάτισαν για ένα ρουσφέτι. Όλη η Ελλάδα έχει αηδιάσει από την πολύχρονη συμβίωση και εναλλαγή ΠΑΣΟΚ – ΝΔ στην εξουσία. Τα κόμματα αυτά, παρέα με τον Καρά Τζαφέρ (μετάφραση από τα Τουρκικά στα Ελληνικά: μεγάλος γνώστης του Κορανίου) και τη Ντόρα Μπόρα (της γνωστής ζημενο-οικογένειας), στηρίζουν τη διαφθορά. Κάλυψαν ο ένας τις βρομιές του άλλου, έφτιαξαν μαζί συμμορίες για να λεηλατήσουν τον τόπο και να κάψουν πολίτες ζωντανούς. Έμειναν ατιμώρητοι για δεκαετίες. Αρκετά. Ελάχιστοι έντιμοι παραμένουν ακόμα μέσα στα μεγάλα κόμματα. Για να είμαστε ακριβείς, καλύτερα να λέμε τα δύο “πρώην” μεγάλα κόμματα, διότι τώρα αν κατέβουν σε εκλογές θα πατώσουν. Σαπίζουν ραγδαία η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και η μπόχα από τα κουφάρια τους έχει πνίξει τον τόπο. Πρέπει να τους θάψουμε άμεσα σε μεγάλο βάθος.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε υπάρχει μέγιστη ανάγκη συνεργασίας των εντίμων και ικανών από κάθε χώρο. Ας αφήσουμε λοιπόν κατα μέρους κομμουνιστοφοβίες και αμερικανοφοβίες. Ο εχθρός είναι ένας: ο διεθνής και ντόπιος υπόκοσμος της οικονομίας και των ανώμαλων γεοστρατηγικών σχεδίων. Η ανθρωπότητα στην κυριολεξία έχει πέσει στα χέρια ψυχοπαθών ηγετών του οργανωμένου εγκλήματος. Αυτοί μας έχουν κάτσει και τη νέα δωσιλογική κυβέρνηση. Αυτοί εκλέγουν κυβερνήσεις και σε άλλες χώρες. Ευτυχώς όμως, ο Ελληνισμός διαθέτει ακόμα πολλές αδιάφθορες και ικανές προσωπικότητες οι οποίες μπορούν να τον οδηγήσουν στην ευημερία, την ασφάλεια και την ανάπτυξη. Αν μόνοι μας δεν καταφέρουμε να εντοπίσουμε αυτές τις προσωπικότητες, να τις προβάλουμε και να ενωθούμε με αυτούς μπροστάρηδες ενάντια στους δολοφόνους του πολιτισμού, των ηθών μας, της οικονομίας, της κοινωνίας, σύντομα θα διαλυθούμε. Πιστεύω ότι ο κάθε πατριώτης πρέπει από εδώ και στο εξής να ψάχνει και να προβάλει μέσα στα ιστολόγια άξιους και έντιμους ανθρώπους, τους οποίους θα θέλαμε να δούμε ως μέλη μια νέας αδιάφθορης κυβέρνησης και κρατικής μηχανής. Μετά χαράς άκουσα προ ημερών τον Καμμένο να απευθύνει έκκληση στη Βουλή για μια ευρύτερη συμμαχία. Σήμερα ότι τόσο το ΚΚΕ, όσο και το ΕΠΑΜ απευθύνουν εκκλήσεις για συνεργασία ανάμεσα σε διαφορετικές καθαρές δυνάμεις. Σήμερα, ο ίδιος ο Καζάκης δήλωσε δημόσια ότι έχει επαφές με τον Καμμένο. Αυτά είναι καλά σημάδια και φέρνουν ελπίδες σε όλους μας. Αυτή την ελπίδα είχε σκοπό και η αναφορά ( http://axiocratia.blogspot.com/2011/10/blog-post.html ) που συνέταξα στις 30 Οκτωβρίου, και την οποία απηύθυνα ανοιχτά σε σαράντα τρεις πολιτικούς και προσωπικότητες. Από τη λίστα των σαραντατριών αφαίρεσα τον κ. Κουβέλη, λόγω του προσφάτου ατοπήματός του, και πρόσθεσα τον καθηγητή κ. Μητρόπουλο, κατ' υπόδειξη ενός αξιόλογου ιστολόγου. Επίσης αφαίρεσα τον Ρουμελιώτη όταν έμαθα για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Κοσκωτά. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν έχετε και άλλες έντιμες και ικανές προσωπικότητες να προσθέσετε στη λίστα, ή αν έχετε βάσιμες πληροφορίες εναντίον κάποιων από τα παραπάνω σαράντα τρία πρόσωπα. Αυτό που μας ενδιαφέρει για κάποιον είναι η εντιμότητα και οι ικανότητές του. Παρακαλώ σχολιάστε ανάλογα. Έχουμε τουλάχιστον κάποια ελευθερία να το κάνουμε αυτό. Εμείς, ο λαός, μπορούμε να διαλέξουμε την επόμενη κυβέρνηση. Να μας λείπει η “διάνοια” αρχηγός κόμματος, τύπου Γιωργάκη και Αντωνάκη. Αυτοί οι μαλθακοί ημιμαθείς πρασινομπλέ βουτηρομπεμπέδες ούτε περίπτερο δεν μπορούν να κουμαντάρουν.

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΑΣΟΚΤΖΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ



Γράφει ο Σιδηρούντιος
Πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσει ένα φακέλωμα όλων όσων μετά από το χάλι της συνεργασίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, παραμένουν σε αυτά τα δύο κόμματα. Νομικά, έχουν ευθύνη οι υποστηρικτές των δύο αυτών κομμάτων για την κατάντια στη χώρα. Όσοι από αυτούς δεν μετανοούν ή δεν αλλάζουν γνώμη για τη στήριξή τους στους πρασινομπλέ μηχανισμούς, πρέπει στο μέλλον να πληρώσουν με κατασχέσεις των περιουσιών τους. Αυτοί τα φάγανε μέσα από τα κόμματά τους, αυτοί πρέπει να πληρώσουν. Ήρθε η ώρα ο λαός να τιμωρήσει τις βάρβαρες πράσινες και μπλε φυλές που τον εξαπάτησαν.

Τι κόμμα είναι τελικά και η ΝΔ; Πόσο χαμηλά θα ρίξουν αυτό τον τόπο; Πόσα λαμόγια και πόσους βλαμμένους διαθέτουν; Πόσους πατριώτες; Τι κάθονται οι δήθεν καθαροί και έντιμοι και δεν ξηλώνουν όλες τις διεφθαρμένες και προδοτικές ηγεσίες τους; Αυτοί είναι ικανοί να μας σύρουν δούλους στα χέρια του Σουλτάνου και των Ναζιστών. Δεν έχουν ιερό και όσιο. Προσπαθούν να ξεπουλήσουν τα πάντα. Από κοντά τους και η Ντόρα Μπόρα και ο Κουβέλης. Έλεος. Αν τέτοιες προσωπικότητες δεν τις ρίξει ο λαός στον Καιάδα σύντομα, θα ρίξουν αυτοί τον λαό στον Καιάδα. Τουλάχιστον από το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια έχουν φύγει πολλοί σωστοί άνθρωποι, όπως ο Στάθης Παναγούλης, ο Μανώλη Δρεττάκης, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ο Γιάννης Δημαράς και άλλοι. Από τη Νέα Δημοκρατία, εκτός από τον Κωστή Στεφανόπουλο, ποιός σωστός άνθρωπος έχει φύγει και ποιος σωστός έχει μείνει; Μέχρι στιγμής για την κρίση σωστά μιλάει το ΕΠΑΜ του Καζάκη, το ΚΚΕ, το Άρμα Πολιτών του Δημαρά και αρκετές φορές και ο ΣΥΝ, ο οποίος τα έχει κάνει θάλασσα βασικά με τους λαθρομετανάστες. Τι θα γίνει ρε παιδιά, θα κάνατε κάποια συμμαχία όλες οι σωστές δυνάμεις, για να πάρετε άμεσα την εξουσία; Πόσο θα κρατήσει αυτή η κατρακύλα;

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η δραχμή είναι μονόδρομος, αλλά τι δραχμή θα είναι αυτή;



Γράφει ο Σιδηρούντιος
http://axiocratia.blogspot.com

Όπως πλέον το έχει καταλάβει πολύς κόσμος, το σενάριο του θανάτου της Ελλάδας περιλαμβάνει συνέχιση στην εξουσία του πρασινομπλέ συστήματος με τα δεκανίκια του, και αποδοχή της δανειοδοτικής σύμβασης από την Ελλάδα με τον όρο να γίνει ολική κατάσχεση της χώρας σε περίπτωση χρεοκοπίας. Το δήθεν καλό του σεναρίου του σεναρίου είναι το ότι ναι μεν η χώρα θα πεθάνει, αλλά οι πολίτες της θα λάβουν τα βασικά για να μην καταρρεύσει η αγορά τροφίμων και να μείνουν και μερικά νοσοκομεία ανοιχτά. Δηλαδή οι Έλληνες θα ζουν σε μια χώρα της οποίας την κυριαρχία και ιδιοκτησία θα έχουν οι πιστωτές της, και οι πιστωτές θα φροντίζουν τις βασικές ανάγκες των ιθαγενών, ώστε οι θάνατοι από την πείνα να μην φτάσουν σε μεγάλα ύψη. Περιττό να αναφέρουμε ότι είναι βέβαιο πως, εφόσον η χώρα γίνει και επίσημα αποικία, θα πέσει στο επίπεδο διαβίωσης των αποτυχημένων και όχι των επιτυχημένων χωρών της Ανατολικής Ευρώπης. Το σενάριο του θανάτου περιλαμβάνει μια ακόμα παράταση της παραμονής στο ευρώ, ή φυσικά την έξοδο από το ευρώ και εισαγωγή μιας κατοχικής πληθωριστικής δραχμής, την έκδοση της οποίας θα την ελέγχουν οι πιστωτές μας, δηλαδή οι Γερμανοί και οι άλλοι ιδιοκτήτες της χώρας μας.

Το σενάριο της ανάστασης περιλαμβάνει εκλογή εντίμων και ικανών στις εκλογές, θάψιμο όλου του πρασινομπλέ συστήματος, χιλιάδες κατασχέσεις και φυλακίσεις λαμογίων, μη υπογραφή ή ακύρωση κάθε γαπικής δανειοληπτικής σύμβασης, χρεοκοπία, έξοδο από το ευρώ, εισαγωγή εθνικής δραχμής μετά από κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος η οποία τώρα είναι ιδιωτική, δυστυχία για ένα διάστημα, αλλά ταυτόχρονα ραγδαία οικονομική ανάπτυξη. Η χώρα μας πράγματι είναι στην ουσία πάμπλουτη, με την έννοια του ότι ούτε ο ορυκτός της πλούτος έχει αξιοποιηθεί στο μεγαλύτερο μέρος του, ούτε οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που διαθέτει, ούτε ο τουρισμός, ούτε η αγροτική οικονομία και άλλα. Μόνο τα αποθέματα της χώρας σε φυσικό αέριο είναι πολύ μεγαλύτερα από κάθε χρέος μας. Με τη σωστή διαχείριση από έντιμους και ικανούς η Ελλάδα μπορεί να πετάξει στα ύψη μέσα σε λίγο διάστημα, και να γίνει ο τάφος της ίδιας της Γερμανίας, την οποία η Ελλάδα μπορεί στο μέλλον από θέση ισχύος να την κάνει να πληρώσει επιτέλους και τα κλεμμένα που πήρε, αλλά και τις αποζημιώσεις. Το θέμα είναι να γίνει η κίνηση από τους καθαρούς και ικανούς σαν τον Καζάκη, τον Δημαρά, τον Καμμένο, τον Γλέζο, τον Χαραλαμπίδη, τον Παναγούλη, τον Βασιλάκο, τους καλύτερους Έλληνες από τις ΗΠΑ, όπως ο Σπυρόπουλος, και όποιον άλλο σωστό άνθρωπο διαθέτει ο Ελληνισμός.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Univ. of Westminster Orla Gough on pensions



Αρχιμήδους μυστικά και χριστιανικά παλίμψηστα. Καταστροφές γνώσεως εκ προθέσεως.


The inside of a transit mixer uses a simple Ar...Image via Wikipedia

Στις 28 Οκτωβρίου του 1998, η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκητο Παλίμψηστο του Αρχιμήδη - το αγόρασε ανώνυμος συλλέκτης για 2.000.000 δολάρια.
Αυτό που έχασε, δυστυχώς, η Ελληνική Πολιτεία, το κέρδισε ευτυχώς η ανθρωπότητα. Το σημαντικότερο επιστημονικό χειρόγραφο που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία αποκαλύπτει 13 χρόνια αργότερα, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία και την αφοσίωση των ερευνητών ενός αμερικανικού μουσείου, τα μυστικά της μεγαλύτερης μαθηματικής ιδιοφυΐας του Αρχαίου κόσμου.
«Lost and Found: The Secrets of Archimedes» είναι ο τίτλος της έκθεσης που εγκαινιάζεται στις 16 Οκτωβρίου στο Μουσείο Τέχνης Walters της Βαλτιμόρης. Με φωτογραφίες, κείμενα και πολυμέσα, η έκθεση αφηγείται τη συναρπαστική περιπέτεια του σπάνιου χειρογράφου και το τεράστιο πρότζεκτ της συντήρησης, ψηφιακής επεξεργασίας και μελέτης του, που αποδεικνύει ότι ο Αρχιμήδης ανακάλυψε τα μαθηματικά του απείρου, τη μαθηματική φυσική και τη συνδυαστική - κλάδος των μαθηματικών που χρησιμοποιείται στην πληροφορική.
Το 1999, ο ανώνυμος συλλέκτης που απέκτησε το Παλίμψηστο το παραχώρησε στο Μουσείο Walters και μια ομάδα ερευνητών ξεκίνησε την προσπάθεια να διαβάσει το σβησμένα κείμενα στο παλαιότερο σωζόμενο αντίγραφο του Αρχαίου Έλληνα μαθηματικού, φυσικού, εφευρέτη, μηχανικού και αστρονόμου, που κρύβει πίσω του μία απίστευτη περιπέτεια:
Τον 10ο αιώνα, στην Κωνσταντινούπολη, ένας ανώνυμος γραφέας αντέγραψε πραγματεία του Αρχιμήδη πάνω σε περγαμηνή, κρατώντας τα Ελληνικά του πρωτοτύπου.
Το 13ο αιώνα, ένας μοναχός έσβησε το κείμενο του Αρχιμήδη, έκοψε τις σελίδες, περιέστρεψε τα φύλλα κατά 90 μοίρες και τα δίπλωσε στη μέση.
Η περγαμηνή στη συνέχεια «ανακυκλώθηκε» μαζί με περγαμηνές από άλλα βιβλία, για να δημιουργηθεί ένα προσευχητάριο (το αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής ονομάζεται παλίμψηστο).
Όταν το Μουσείο Walters παρέλαβε το χειρόγραφο, πολλοί πίστευαν ότι δεν μπορούσε να ανακτηθεί τίποτε από αυτό.«Ήταν σε φρικτή κατάσταση, έχοντας το βάρος των χιλίων χρόνων του, των μετακινήσεων και της κακής χρήσης», δήλωσε ο διευθυντής του πρότζεκτ «Αρχιμήδης» και επιμελητής χειρογράφων και σπάνιων βιβλίων του Walters, Γουίλ Νόελ.
Τέσσερα χρόνια χρειάστηκαν οι συντηρητές για να διαλύσουν το βιβλίο, λόγω της εύθραυστης κατάστασης της περγαμηνής, που είχε καταστραφεί από μούχλα, ενώ κάποια σημεία είχαν σκεπαστεί με σύγχρονη συνθετική κόλλα! «Κατέγραψα τα πάντα και έσωσα ακόμη και τα πιο μικροσκοπικά κομμάτια του χειρογράφου, φλούδες χρώματος, νήματα, σταθεροποίησα τη μελάνη με ζελατίνη, έκανα αμέτρητες επιδιορθώσεις με γιαπωνέζικο χαρτί», εξηγεί η Αμπιγκέιλ Κουάντ, επικεφαλής του τμήματος συντήρησης χειρογράφων του αμερικανικού μουσείου.
Το 2000, μια ομάδα ερευνητών άρχισε την ανάκτηση των σβησμένων κειμένων. Χρησιμοποίησαν τεχνικές απεικόνισης σε διαφορετικά μήκη κύματος του υπέρυθρου, ορατού και υπεριώδους φωτός (πολυφασματική απεικόνιση). Χάρη σε διαφορετικές μεθόδους ψηφιακής επεξεργασίας, το κείμενο αποκαλύφθηκε στα μάτια των ερευνητών με τρόπο που κανείς δεν το είχε δει για χίλια χρόνια. Ένα μέρος του βιβλίου που είχε σκεπαστεί με ρύπους διαβάστηκε με ακτίνες Χ στο εργαστήριο Stanford Synchrotron Radiation Lightsource (SSRL).
Ο Αρχιμήδης, στην πραγματεία του «Περί μεθόδου των θεωρημάτων μηχανικής» ασχολείται με την έννοια του απόλυτου απείρου και το Παλίμψηστο περιέχει το μόνο σωζόμενο αντίγραφο του σημαντικού συγγράμματος. Ο Αρχαίος Έλληνας μαθηματικός ισχυρίζεται ότι δύο διαφορετικά σύνολα γραμμών είναι ίσα σε πλήθος, αν και είναι σαφώς κατανοητό ότι είναι άπειρα. Η προσέγγιση αυτή είναι όμοια με έργα του 16ου και του 17ου αιώνα, που οδήγησαν στην επινόηση του λογισμού.
Το Στομάχιον (ΟΣΤΟΜΑΧΙΟΝ = μάχη με οστά) ένα από τα Αρχαιότερα Ελληνικά παιχνίδια.
Επίσης, μόνο στο Παλίμψηστο βρέθηκε το «Στομάχιον» του Αρχιμήδη, η Αρχαιότερη πραγματεία περί συνδυαστικής. Θεωρείται ότι ο Αρχιμήδης προσπαθούσε να ανακαλύψει με πόσους τρόπους θα μπορούσε να ανασυνδυάζει 14 τμήματα και να κάνει ένα τέλειο τετράγωνο. Η απάντηση είναι : 17.152 συνδυασμούς. Η συνδυαστική θεωρείται ζωτικής σημασίας στην πληροφορική.
Εκτός από τα έργα του Αρχιμήδη, στο Παλίμψηστο βρέθηκαν επίσης κρυμμένα ένα σχόλιο πάνω στις «Κατηγορίες» του Αριστοτέλη, καθώς και κείμενα του Υπερείδη, Αθηναίου ρήτορα του «χρυσού αιώνα».
Όταν το Παλίμψηστο οδηγήθηκε στο SSRL, αποκαλύφθηκε στην πρώτη σελίδα και η ταυτότητα του γραφέα , που έσβησε τα γραπτά του Αρχιμήδη. Το όνομά του ήταν Ιωάννης Μύρωνας και τελείωσε τη μεταγραφή των προσευχών στις 14 Απριλίου 1229, στην Ιερουσαλήμ !
Πηγή: Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου   

ΤΟ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ


Λιαντίνης - Χριστιανική υποκρισία και παραχάραξη

Λιαντίνης: Η Ωραία Ελένη από τον Όμηρο έως τον Ελύτη




Χάρκοβο, παρουσίαση με λέιζερ στο δημαρχείο




Ζώα με όρεξη για ομιλία ...









Με κέρδη 120 προς 1 ευρώ τα ομόλογα της Ελλάδος από το 2007

Τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου του έτους 2007 έχουν υπερκέρδη για τους επίσημους τοκογλύφους της τάξης πανω από 12.000 % ή με άλλα λόγια 120 ευρώ αξία για κάθε 1 ευρώ που επενδύσανε στα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.

Ακόμα και με "κούρεμα" της τάξης του 70% της σημερινής τους αξίας, οι τοκογλύφοι θα έχουν 8400 % κέρδη ή με άλλα λόγια 84 ευρώ αξία για κάθε 1 ευρώ επενδύσεως στα ομόλογ ατου Ελληνικού Δημοσίου.

Να σας υπενθυμίσω ότι για ένα δάνειο 1 δις δολάρια στη Νιγηρία πρίν από πενήντα χρόνια, η πετρελαιοπαραγωγός αυτή χώρα έχει πληρώσει πίσω 50 δις δολάρια και χρωστά ακόμα 18 δις δολάρια. Την ίδια περίοδο οι εξαγωγές πετρελαίων της χώρας ήταν συνολικά 213 δις δολάρια.

Τους υπόλοιπους υπολογισμούς τους αφήνω σε όσους έχουν διανοητική ικανότητα να καταλάβουν τι γίνεται και γιατί ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι από τις επενδύσεις στα κεφάλαια του ΔΝΤ ποτέ δεν έχασε λίρα η χώρα του. Και δεν είναι μόνη η Βρετανία που κάνει επενδύσεις στο ΔΝΤ ως χρηματοδότης.



Δείτε και το σχετικό :
                   Οι ξένοι και εντόπιοι μεγιστάνες ξέρουν γιατί θέλουν τις ...    

23 - 09 - 2011 Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

CREDITS: youtube.com/Takis2x11

Η Ελλάδα έχει πλέον τεθεί υπό ξένο έλεγχο. Οι ανίκανοι και προδότες πολιτικοί έχουν παραβεί κάθε συνταγματική επιταγή και υπακούοντας στις εντολές των ξένων αφεντικών τους έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια εξαθλίωσης του λαού με σκοπό να ξεπουλήσουν στους ξένους τα πλούσιες πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας. Αφού τις κρατούσαν κρυφές για τόσα χρόνια, τώρα έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία παράδοσης των στα αφεντικά τους, μετατρέποντας τη χώρα σε ένα ελεγχόμενο προτεκτοράτο. Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τη χώρα από αυτά τα αρπακτικά!

Greece has been chosen as a target for a social experiment. The corrupt politicians who obey the global bankers and speculators have accepted fictional debts and use this fallacy to impose severe taxes and suspend the civil rights of the people in order to impoverish them and make them fully manipulated. They try to bring down every aspect of welfare and steal the country's rich natural resources. If they succeed they will do the same in every other country, bringing the world under the control of their New World Order. We must unite to overthrow the puppets and restore real democracy!




120000 πρασινομπλέ στελέχη του υποκόσμου


Γράφει ο Σιδηρούντιος
axiocratia.blogspot.com

Να είχαμε μόνο βουλευτές και υπουργούς λαμόγια, καλά θα ήταν. Θα μπορούσε ας πούμε κάποιος να τους μαντρώσει Έλα όμως που το σύστημα των δοσίλογων έχει κάνει ολόκληρο στρατό ! Εδώ και δεκαετίες έχουμε ένα σωρό υφυπουργούς, παραυπουργούς, κηπουργούς, γραμματείς, αγράμματους, αναπληρωτές, κακοπληρωτές, σύμβουλους, άβουλους, στρατηγούς, υποστράτηγους, παραστράτηγους, παραστρατημένους, διευθυντές, υποδιευθυντές, ανεύθυνους, μητροπολίτες, επισκόπους, καιροσκόπους, εφοριακούς, ελεγκτές, ανεξέλεγκτους, ψευτοσυνταξιούχους, ψευτοεργαζόμενους, ασφαλήτες, ανασφαλείς, αρχιμπάτσους, κακομπάτσους, εφοπλιστές, παροπλισμένους, εξοπλισμένους, επιχειρηματίες, άχρηστους, τραπεζίτες, μαφιόζους, μουμουέδες, δημοσιογράφους, δημοσιοκάφρους, τοπική αυτοδιοίκηση, κακοδιοίκηση, νομάρχες, αντινομάρχες, ανάρχες, δημάρχους, αντιδημάρχους, δημοκλέφτες, συνεταιρισμούς, εταίρες, προέδρους, αντιπροέδρους, μπάσταρδους, νταβατζήδες, μαφιόζους, ναρκοέμπορους, δουλέμπορους, εγκληματίες. Στρατιά ολόκληρη πρασινομπλέ λαμογίων τραβάει τη χώρα από τα μαλλιά, την βιάζει και την ξαναβιάζει, την πουλά και την αγοράζει. Και τώρα που πεθαίνει η χώρα από την αιμορραγία, οι πρασινομπλέ δυνάμεις του σκότους και του ερέβους ψάχνονται να ενώσουν τις συμμορίες τους για να την πέσουν όλοι μαζί επάνω στο θύμα τους, και να πιουν από την πατρίδα μας το τελευταίο της αίμα. Πρασινομπλέ βρυκόλακες του γένους. Άνανδροι. Κομμάτια πρέπει να σας κάνει ο λαός.