Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ancient Greece - Vangelis [TITANS] Ⓒ

Peloponnesian war
Peloponnesian war (Photo credit: Wikipedia)
Made By CroPETROforeverPage - Ancient Greece was a civilization belonging to a period of Greek history that lasted from the Archaic period of the 8th to 6th centuries BC to the end of antiquity (ca. 600 AD). Immediately following this period was the beginning of the Early Middle Ages and the Byzantine era. Included in Ancient Greece is the period of Classical Greece, which flourished during the 5th to 4th centuries BC. Classical Greece began with the repelling of a Persian invasion by Athenian leadership. Because of conquests by Alexander the Great, Hellenistic civilization flourished from Central Asia to the western end of the Mediterranean Sea.

Classical Greek culture, especially philosophy, had a powerful influence on the Roman Empire, which carried a version of it to many parts of the Mediterranean region and Europe, for which reason Classical Greece is generally considered to be the seminal culture which provided the foundation of modern Western culture.



Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ονόματα ημερών εβδομάδος - Weekday names

English: Uppercase and lowercase Greek letter ...
English: Uppercase and lowercase Greek letter wau (digamma), an archaic letter of the Greek alphabet. Times New Roman font alike. (Photo credit: Wikipedia)

 SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
Greekἡμέρα Ἡλίουἡμέρα Σελήνηςἡμέρα Ἄρεωςἡμέρα Ἑρμοῦἡμέρα Διόςἡμέρα Ἀφροδίτηςἡμέρα Κρόνου
Transliterationhēméra Hēlíouhēméra Selḗnēshēméra Áreōshēméra Hermoũhēméra Dióshēméra Apʰrodítēhēméra Krónou

ΕΡΕΥΝΑ - ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!! - VIDEO'S - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!


ΕΡΕΥΝΑ - ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!! - VIDEO'S - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!


Τι δεν θέλουν να ξέρεις:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.

Καταστρατηγώντας τα....
τελευταία χρόνια, αυτόν τον κανόνα και αναθέτοντας παράνομα και χωρίς την σύμφωνη γνώμη του λαού, σε άλλους το αποκλειστικό δικαίωμα να τυπώνει το νόμισμα του και να ελέγχει την οικονομία του, έχουν έρθει τα προβλήματα στις περισσότερες χώρες του κόσμου.
Ολα τα ΜΜΕ σου μιλούν για το χρέος και σε κάνουν ν αναμεταδίδεις την πληροφορία, να το θεωρείς δεδομένο και απο εκεί και πέρα κατευθύνουν την σκέψη σου στο να ψάχνεις τρόπους για την αποπληρωμή του. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.
Ετσι κανείς δεν ψάχνει αν πράγματι το χρέος αυτό είναι αληθινό, απο ποιο μηχανισμό παράγεται και αν πράγματι το οφείλουν οι πολίτες, μια και το θεωρούν δεδομένο.
Αυτό είναι κάτι σαν ταχυδακτυλουργία όπου ο ταχυδακτυλουργός κατευθύνει την προσοχή σου μακριά απο εκεί που είναι η ουσία.
Ετσι λοιπόν η ουσία είναι να ψάξεις και να ενημερωθείς εσύ ο ίδιος για την πηγή που παράγει το χρέος. Τον μηχανισμό δηλαδή του χρέους των κρατών που μεταφράζεται σε φορολογία για τους πολίτες και να κρίνεις αν πράγματι είναι αληθινό η αληθοφανές.
Οι παρακάτω πληροφορίες δείχνουν ακριβώς ότι οι κυβερνήσεις δανείζονται, τα χρήματα που όφειλαν να τυπώνουν, απο κάποιους οι οποίοι δεν τα έχουν, απλά τα τυπώνουν και τα δανείζουν έντοκα.


Ενω οι κυβερνήσεις έπρεπε να τα τυπώνουν οι ίδιες, όπως οφείλουν απο το σύνταγμα τους αλλά και απο την απλή λογική αλλά πάνω απο όλα νομίζει ο λαός τους ότι πράττουν.

ΟΙ 153+1 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Λιαντίνης - Οι θρησκείες θα αφανίσουν τον άνθρωπο.

English: Woman from Delphi Ελληνικά: Γυναίκα α...
English: Woman from Delphi Ελληνικά: Γυναίκα από τους Δελφούς (Photo credit: Wikipedia)
Ηχητικό απόσπασμα από το τελευταίο μάθημα του Δημήτρη Λιαντίνη προς τους μετεκπαιδευόμενους δασκάλους του Μαράσλειου Διδασκαλείου.

http://www.liantinis.org


Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Εκπομπή Πάλμου στο διαδικτυακό κανάλι "ΌΛΥΜΠΟΣ" [18-11-2012]

2012 (film)
2012 (film) (Photo credit: Wikipedia)
Η 14η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΜΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΜΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ.

18-11-2012