Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ, ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ http://ohifront.wordpress.com


Είμαστε μια ομάδα Ελλήνων της Ελλάδας και του εξωτερικού οι οποίοι αποφασίσαμε μέσα από αυτό το ιστολόγιο να στηλιτεύσουμε τους απατεώνες και να προβάλουμε τους έντιμους και ικανούς, με σκοπό να προωθήσουμε τη συνεργασία ανάμεσά τους για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Δεν μας πληρώνει κανείς, δεν μας έβαλε κανείς να κάνουμε αυτό το έργο, δεν ανήκουμε σε παρατάξεις, έχουμε απλά σιχαθεί τη λαμογιοκρατία και αποφασίσαμε να βγούμε μαζί σε αυτό εδώ το ιστολόγιο για να μιλήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο πλευρό όσων αντιστέκονται την παράδοση της χώρας στον Γερμανικό, τον Νεο-Οθωμανικό ή όποιο άλλο ζυγό, και αγωνίζονται για την απελευθέρωση από τους δωσιλογικούς μηχανισμούς. Πιστεύουμε ότι αυτοί που έφτιαξαν τόσο τις χθεσινές όσο και τη σημερινή κυβέρνηση, είναι βαθιά βουτηγμένοι μέσα στην παρανομία και τη διαφθορά, και αποτελούν στην ουσία όχι μόνο εθνική απειλή, αλλά απειλή για την ύπαρξη του Παγκόσμιου Ελληνισμού, και λαίλαπα που καταστρέφει ότι έχτισαν για αιώνες οι άνθρωποι αυτού του τόπου. Ένας οργανωμένος και αλληλο-διαπλεκόμενος πρασινομπλέ, ακροδεξιός και ακροαριστερός κουκουλοφόρος υπόκοσμος, που τον αποτελούν καναλάρχες, μαστρωποί, τραπεζίτες, έμποροι ναρκωτικών και όπλων, κομματάρχες, μυστικές υπηρεσίες, μιζαδόροι και άλλα φρούτα, το λεγόμενο ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ, έχει αρπάξει τη χώρα από τα μαλλιά, τη βιάζει για δεκαετίες, και έχει επιβάλει ένα βάρβαρο κλεπτοκρατικό πολίτευμα με τη βοήθεια του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος. Το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ρημάζει, εξορίζει και δολοφονεί εν ψυχρό. Έχει γεμίσει την Ελλάδα με γέρους και μετανάστες, και συστηματικά αναγκάζει τους νέους και ικανούς να φύγουν εξορία. Το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ταυτίζετε με την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, τη φοροδιαφυγή, τη νύχτα, και ελέγχει το δικαστικό, τις υπηρεσίες ασφάλειας, τα ΜΜΕ, τις κυβερνήσεις, το μεγαλύτερο μέρος της τοπικής αυτοδιοίκησης και την μεγάλη πλειοψηφία των σημερινών βουλευτών. Το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ κυβερνά.

Το ιστολόγιό μας φιλοδοξεί να συμβάλει στη συγκρότηση του ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΟΧΙ, του Μετώπου εκείνου που θα αγωνιστεί για να αναστήσει την υπεραιώνια Ελλάδα, την πατρίδα του ανθρωπισμού, της γνώσης, της επιστήμης, της δημοκρατίας, των τεχνών, τη σημαντικότερη κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού. Δεν μας ενδιαφέρει ο κομματισμός και ο διχασμός, δεν μας ενδιαφέρει το αριστερός ή δεξιός, δεν μας ενδιαφέρει το μονοθεϊστής ή πολυθεϊστής, το θρήσκος ή άθεος, το πλούσιος ή φτωχός, το μορφωμένος ή απλός. Μας ενδιαφέρει ο ελεύθερος άνθρωπος και όχι ο δούλος. Αυτό που αναζητούμε και θέλουμε να στηρίξουμε είναι τη συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους έντιμους και ελεύθερους ικανούς πολίτες για να αναστηθεί ο Ελληνισμός. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και η ανάσταση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ σαν ένα παγκόσμιο πολιτιστικό ρεύμα. Η Ελλάδα είναι τόπος ιερός που ανήκει σε όλη την ανθρωπότητα, και στον οποίο η ανθρωπότητα μπορεί να επιστρέψει για να αναγεννηθεί. Έχουμε όλοι οι μη διεφθαρμένοι Έλληνες υποχρέωση απέναντι στην ανθρωπότητα να σώσουμε αυτό τον τόπο. Η μάχη στην οποία πρέπει όλοι μας να πέσουμε αξίζει κάθε κόπο και κάθε θυσία, είναι η μάχη για την επικράτηση της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, για την επικράτηση του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ενάντια στον ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ. Έλληνας σημαίνει πολιτισμένος και όχι λαμόγιο. Ώρα να ξεπλύνουμε την ντροπή που έριξαν πάνω μας οι δωσίλογοι και βιαστές του Ελληνισμού με τρόπο σοφό και μελετημένο. Ώρα για σύσκεψη και συμμαχία, ώρα να διαλέξουμε εμείς οι ελεύθεροι ενεργοί πολίτες τους δικούς μας ηγέτες και να τους δώσουμε την εξουσία. ΟΧΙ στη διαφθορά, ΟΧΙ στα λαμόγια, ΟΧΙ σε ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ, ΟΧΙ στην κλεπτοκρατία, ΟΧΙ στις οικογένειες της πολιτικής σαπίλας, ΟΧΙ στους δολοφόνους του Κοτσαρίδη, του Γκιόλια, των εγαζομένων της Μαρφίν, ΟΧΙ στην εξαθλίωση, ΟΧΙ στο σκυλαδισμό, ΟΧΙ στη διαπλοκή, ΟΧΙ στη δεισιδαιμονία και τον παραθρησκευτισμό, ΟΧΙ στην παραχάραξη της Ιστορίας, ΟΧΙ στη διάλυση του Ελληνισμού.

ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ ! ohifront.wordpress.com

The Million Pound Note

Nonie Darwish on the hidden agenda behind Islam in the West - Part 1:2.wmv

Γυμνασμένα κορμία

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ DELEYAMAN

ΟΙ DELEYAMAN ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ETHEREAL ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ. Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΑΡΜΕΝΙΟΣ ΑΡΕΤ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ 1 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
http://www.kickstarter.com/projects/135031151/deleyaman-west-coast-tour-project

ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΟΠΗ ΦΟΡΩΝ

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ, ΕΚΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Annie Murphy Paul: What we learn before we're born


Pop quiz: When does learning begin? Answer: Before we are born. Science writer Annie Murphy Paul talks through new research that shows how much we learn in the womb -- from the lilt of our native language to our soon-to-be-favorite foods.

Annie Murphy PaulAnnie Murphy Paul investigates how life in the womb shapes who we become.



Why you should listen to her:

To what extent the conditions we encounter before birth influence our individual characteristics? It‘s the question at the center of fetal origins, a relatively new field of research that measures how the effects of influences outside the womb during pregnancy can shape the physical, mental and even emotional well-being of the developing baby for the rest of its life.


The initial stages of human embryogenesis.
Image via Wikipedia

Science writer Annie Murphy Paul calls it a gray zone between nature and nurture in her bookOrigins, a history and study of this emerging field structured around a personal narrative -- Paul was pregnant with her second child at the time. What she finds suggests a far more dynamic nature between mother and fetus than typically acknowledged, and opens up the possibility that the time before birth is as crucial to human development as early childhood.

"[Paul] combines impeccable science, extraordinary tenderness, and lyrical prose to produce a truly revolutionary chronicle of pregnancy."

-- Sylvia Nasar


"Πέθανε ο θεός"

Ολόκληρη η ομιλία του Λιαντίνη στο Ηρώδειο (1995)


ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ, Η αγάπη στους Έλληνες και στους χριστιανούς

Zeitgeist Square Mix [HD]

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Χριστιανική ιστορία με τράπουλα.

600 δις ευρώ οι καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία!

Τα κλεμμένα χρήματα κατάσχονται κύριοι, δε φορολογούνται ως νόμιμα εισοδήματα. Στην Ελβετία οι καταθέσεις γίνανε κρυφά γιατί ήταν κλεμμένα. Κύριοι πολιτικοί διοικητές, πάρτε τα, ξεχρεώστε και παραιτηθείτε από τη διοίκηση του Ελληνικού κράτους.

Τι πίνεις και δε μας δίνεις;

χορεύοντας στο δρόμο ...



ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ




Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος

Επί κυβερνήσεως ΝΔ, ο τότε διοικητής της ΕΥΠ κ. Ι. Κοραντής απομακρύνθηκε από τη θέση του σχεδόν αμέσως μετά την παροχή πολύτιμων υπηρεσιών του στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος ( 1 ). Ήταν ή δεν ήταν αυτή μία νίκη της διαφθοράς εναντίον των διωκτών της; Κατά καιρούς, δημοσιογράφοι αλλά και έντιμοι κρατικοί λειτουργοί και πολιτικοί έχουν φέρει στο φως πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η διαφθορά έχει εξελιχθεί σε μέγιστη Εθνική Απειλή, η οποία έχει υπονομεύσει το παρόν και το μέλλον της χώρας. Τόσο βαθιά έχει προχωρήσει η σήψη, ώστε ακόμα και μία ομάδα η οποία είχε συσταθεί από το κράτος για την καταπολέμηση της μεγαλοαπάτης, έφτασε στο σημείο να εμπλέκεται ή ίδια σε σκοτεινές υποθέσεις. Στα μέσα Απριλίου 2010 ο αρχηγός της ομάδος αυτής απομακρύνθηκε από τη θέση του. Υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες εναντίον του ( 2 ). Το πόσο βαθιά μέσα στο Ελλαδικό κράτος έχει προχωρήσει η ηθική αποσύνθεση, το έδειξε ξεκάθαρα και ο εμπρησμός της 5ης Μαΐου 2010 που έγινε επιλεκτικά στον τέταρτο όροφο του Υπουργείου Οικονομικών, και συγκεκριμένα εκεί ακριβώς όπου φυλάσσονταν απόρρητα και σημαντικά στοιχεία για τις μεγαλύτερες υποθέσεις φοροδιαφυγής στη χώρα ( 3 ). Την ίδια μέρα είχαμε και τον εμπρησμό που αφαίρεσε τη ζωή των τριών εργαζομένων στη Μαρφίν, κάτι που ήρθε ως από μηχανής θεός για να καλύψει το θόρυβο σχετικά με την καταστροφή των στοιχείων στο Υπουργείο Οικονομικών. Θα πρέπει επίσης κάποιος να παρατηρήσει ότι η φωτιά στη Μαρφίν ήρθε λίγες μετά μετά τη δημόσια σκληρή κριτική που έκανε στην κυβέρνηση ο διευθύνων της ίδιας της Μαρφίν, κ. Βγενόπουλος ( 4 ). Η καύση των εργαζομένων δεν κάλυψε μόνο το σκάνδαλο του εμπρησμού των αρχείων φοροδιαφυγής, δεν έπληξε μόνο τη Μαρφίν, αλλά και σταμάτησε σε μεγάλο βαθμό τη διάθεση του κόσμου για κινητοποιήσεις ενάντια στο διεφθαρμένο σκηνικό το οποίο έφερε τη χώρα στην άθλια οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Μέσα στον ίδιο μήνα, τον Μαΐο, δημοσιεύματα αποκάλυπταν περισσότερες λεπτομέρειες του “μεγαλύτερου σκανδάλου των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών” το οποίο περιλαμβάνει ακόμα και υπόθεση εκτεταμένων υποκλοπών, και αγγίζει μέχρι και πτυχές σχετικές με τη δολοφονική απόπειρα ενάντια στην κ. Κούνεβα ( 5 ). Και ενώ θα χαίρονταν ο μέσος πολίτης για το ότι κάτι τελικά πάει να γίνει ενάντια στη διαφθορά, ήρθε το αναπάντεχο. Ο άνθρωπος που εκδιώχθηκε από τη θέση του μετά τη δράση του ενάντια στη διαφθορά, ο βουλευτής πλέον του ΛΑΟΣ κ. Ι. Κοραντής, με επιστολή του κατακεραύνωσε στις 21 Ιουνίου τον κ. Χρυσοχοΐδη, εκφράζοντας την οργή του για κάποιες από τις αποκαλύψεις που έγιναν ( 6 ). Στις 24 Ιουνίου το πρωΐ δημοσιεύθηκε στα Επίκαιρα και συνέντευξη του κ. Κοραντή, αποκαλυπτικό μέρος της οποίας είναι το εξής : “Ενδοσυνδικαλιστικά και ενδοκομματικά μαχαιρώματα, ξεκαθαρίσματα προσωπικών λογαριασμών, εσφαλμένες επιλογές προσώπων στη διοίκηση της υπηρεσίας, τοποθετήσεις στελεχών σε κρίσιμες θέσεις με κριτήριο τις κομματικές τους επιδόσεις και τις προσωπικές σχέσεις τους με τους διοικούντες και όχι τις υπηρεσιακές τους ικανότητες, επιχειρησιακές επιλογές με τραγικές συνέπειες για την Εθνική Ασφάλεια –σημείο επί του οποίου δεν προτίθεμαι να επεκταθώ– συνθέτουν μία εικόνα που προκαλεί ανησυχίες και μάλιστα πολύ έντονες. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν θέλησε ή δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι η ΕΥΠ δεν είναι Ελληνική Αστυνομία, δεν είναι διωκτική Αρχή. Διαφέρει ως προς το νομικό πλαίσιο, την αποστολή, τη φύση της, τις μεθόδους εργασίας. Έχει τον αναντικατάστατο ρόλο της συλλογής πληροφοριών, εντός και εκτός Ελλάδος, για την ασφάλεια του τόπου. Τη στιγμή που η Ελλάδα αντιμετωπίζει αυξημένες προκλήσεις και προσβολές από γειτονικές της χώρες, η σημερινή ηγεσία στην Κατεχάκη, με πράξεις ή παραλείψεις της, οδηγεί σε αποδυνάμωση την ΕΥΠ, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα” ( 7 ). Το τρομακτικό είναι ότι μέσα σε μερικές ώρες από τη δημοσίευση της επιθετικής συνέντευξης του κ. Κοραντή, ήρθε και η βομβιστική επίθεση ενάντια στον υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη, που άφησε νεκρό τον οικογενειάρχη υπασπιστή του, κ. Γ. Βασιλάκη. Την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση ανέλαβε με επιστολή άγνωστος, υπογράφων ως Θανάσης Κλάρας ( 8 ). Ο Κλάρας που έγινε γνωστός με το ψευδώνυμο Άρης Βελουχιώτης είναι ο κατ' εξοχήν ήρωας της λεγόμενης επαναστατικής αριστεράς, και υπήρξε η υπ' αριθμόν ένα μισητή προσωπικότητα για την άκρα δεξιά; Εύλογα θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί αν έχουν μένος ενάντια στον κύριο Χρυσοχοΐδη τόσο κύκλοι των “εθνικοφρόνων πατριωτών” όσο και κύκλοι “Βελουχιωτών ακροαριστερών,” και αν και οι δύο επέλεξαν να το εκφράσουν στις 24 Ιουνίου ταυτόχρονα. Ας ασχοληθεί με το θέμα αυτό ένας θεωρητικός μαθηματικός που είναι γνώστης νόμων των πιθανοτήτων, για να μας δώσει μία επιστημονική απάντηση. Στις 17 Φεβρουαρίου 2010, ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε πάλι γίνει στόχος και μίας άλλης βόμβας, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε μία άλλη “ακροαριστερή” οργάνωση φάντασμα, η “Λαϊκή Θέληση” ( 9 ). Όποιος νομίζει ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι ένα αυτόνομο προϊόν αιθεροβαμόνων εγκεφάλων, ας προσέξει τι δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ Γιώργος Κλειδέρης, ο οποίος κατήγγειλε ανοιχτά παρακρατικούς και παραπολιτικούς κύκλους πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του υπουργού. Με σαφήνεια υπέδειξε ότι καμία τρομοκρατική οργάνωση στην Ελλάδα δεν δρα αυτόνομα, αλλά πάντα ενεργεί υπο τη διοίκηση συγκεκριμένων κέντρων, πολλές φορές μάλιστα δίχως ορισμένα μέλη των οργανώσεων αυτών να έχουν ιδέα για το τι βρίσκεται βαθιά πίσω από τους σκοπούς των καθοδηγητών τους ( 10 ). Ίσως λοιπόν να μην είναι άσχετο το ό,τι, σε μερικές μέρες μετά την δεύτερη απόπειρα δολοφονίας του υπουργού, ακολούθησαν αποκαλύψεις στις οποίες πλέον υπάρχει η κατηγορία για προδοσία ενός κορυφαίου Ελλαδίτη πράκτορα εναντίον της Ελλάδος. Υπάρχουν υπόνοιες ότι παρόμοιες κατηγορίες μπορεί να απαγγελθούν και σε άλλους Ελλαδίτες ( 11 ).
Ο πολίτης, μαθαίνοντας όλα αυτά από τον τύπο, τι συμπεράσματα μπορεί να βγάλει άραγε; Πήγε ο κ. Κοραντής να τα βάλει με τη διαφθορά επί ΝΔ και τον έδιωξαν από την θέση του. Πήγε ο κ. Χρυσοχοΐδης να τα βάλει με τη διαφθορά, προσπαθούν να τον σκοτώσουν, και του κάνει και επίθεση ο κ. Κοραντής. Τελικά τι γίνεται; Πως είναι δυνατόν αυτούς που ο κ. Υπουργός χαρακτηρίζει διεφθαρμένους, ο κ. Βουλευτής να τους υπερασπίζεται; Άρα, οι διεφθαρμένοι που διώκει ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν πρέπει είναι ίδιοι με τους διεφθαρμένους που κυνηγούσε ο κ. Κοραντής, διότι αν ήταν ίδιοι, τι πρόβλημα να είχε ο κ. Κοραντής; Μιλάμε δηλαδή για τουλάχιστον δύο διαφορετικά κυκλώματα μεγαλοδιαφθοράς. Μήπως άραγε η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στα πυρά αντιμαχόμενων παρδαλών κυκλωμάτων, το καθένα από τα οποία τραβάει τη χώρα από τα μαλιά; Ή μήπως έχουμε απλά έναν πόλεμο ανάμεσα σε πατριώτες και προδότες; Μήπως τα παραπάνω δεν στέκουν, και έχουμε ένα πόλεμο μεταξύ διαφορετικών παρδαλοπρασινομπλέ συμμοριών της διαφθοράς για τις οποίες η έννοια της πατρίδος περιορίζετε στο εγώ τους; Μήπως η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στα χέρια σεχτών οι οποίες κρατούν όμηρο και εκβιάζουν η μία την άλλη μέσα από τις βρομιές για τα τόσα τρομακτικά σκάνδαλα που έχουν ρημάξει τον τόπο μας; Μήπως κάποιες από τις διάφορες σέχτες της διαφθοράς δεν είναι τίποτα άλλο από όργανα ξένων μυστικών υπηρεσιών, που σκοπό έχουν να υπηρετούν τα συμφέροντα του Νεο - Οθωμανισμού; Αν δεν είναι η Τουρκία ο μεγαλύτερος κερδισμένος από την Ελλαδική κατάρρευση, τότε ποιος είναι; Όπως και να έχει, και οι απλοί θνητοί της Ελλαδικής κοινωνίας έχουν αντιληφθεί ότι πίσω από την κατάπτωση της Ελλάδος βρίσκονται πολύ περίεργα άτομα με σκοτεινές διασυνδέσεις. Κραυγαλέο παράδειγμα αποτέλεσε η προσφυγή στη δικαιοσύνη δύο εκ των σπουδαιοτέρων επιχειρηματικών οικογενειών της Ελλάδος, Λάτση και Αγγελοπούλου, ενάντια στον χουντόφιλο εκδότη κ. Γρηγόρη Μιχαλόπουλο ο οποίος κατηγορήθηκε ότι τις εκβίαζε για να του παραδώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε να μην αποτελούν στόχους της Επαναστατικής Οργανώσεως 17 Νοέμβρη. Με λίγα λόγια, ο κ. Μιχαλόπουλος πουλούσε προστασία. Νταβατζιλίκι όπως λένε και οι Τούρκοι. Κατά μία διαβολική σύμπτωση, πολλά ιστολόγια αποδίδουν στον κύριο αυτό την ιδιότητα ανθρώπου που είχε σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες. Μα, θα αναρωτηθεί κανείς, είναι δυνατόν ακροαριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις να αποτελούν εκτελεστικά όργανα ακροδεξιών κυκλωμάτων που παρέχουν “προστασία” στον Ελλαδικό επιχειρηματικό κόσμο; Είναι δυνατόν κάποιες “ακροαριστερές” τρομοκρατικές οργανώσεις να είναι κατασκευασμένες από μηχανισμούς διαφθοράς; Η εκδίωξη του Ελλαδικού επιχειρηματικού, επιστημονικού και άλλου δημιουργικού δυναμικού από την Ελλάδα, αν δεν έχει τη διαφθορά ως κύριο αίτιο, τότε τι έχει; Είναι ή δεν είναι κερδισμένη πρώτα από όλους η Τουρκία από αυτή την κατάσταση; Ορισμένοι αυτοανακηρυγμένοι προστάτες της Ελλάδος είναι πατριώτες Έλληνες, ή άτομα που φορούν τη γαλανόλευκη ως εξωτερικό τους ένδυμα, απλά για να κρύβουν την συνειδητή ή υποσυνείδητη Οθωμανολαγνία τους; Ήταν άραγε τυχαία η δήλωση του αυτοδιορισμένου προστάτη του έθνους δικτάτορα Παπαδόπουλου που είχε πει: «εγώ προσωπικά, πιστεύω ότι η ιστορία μας οδηγεί προς μια ομοσπονδία της Τουρκίας με την Ελλάδα. Θα πραγματοποιηθεί σε ίσως 20 ή 50 χρόνια. Αλλά θα πραγματοποιηθεί» (πηγή: http://www.ardin.gr/node/550 ). Μήπως κάποια πνευματικά “Ομοσπονδιακά” τέκνα του Παπαδόπουλου, από βλακεία ή λαιμαργία ή ηθική και διανοητική ανεπάρκεια συνεχίζουν να καταστρέφουν τη χώρα; Και όσοι δεν είναι Παπαδοπουλικοί αλλά άνθρωποι των κομμάτων εξουσίας που συναγωνίζονται τους Παπαδοπουλικούς σε αγώνα “προστασίας” της χώρας, πόσο ευφυέστεροι και λιγότερο διεφθαρμένοι είναι; Άραγε, ποιανού χρώματος σέχτες κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά στον τόπο; Δύσκολο ερώτημα.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας είχε μελετήσει τη δράση παρανόμων κυκλωμάτων. Το εύρος των ερευνών του το γνωρίζει πολύ καλά ο κρατικός μηχανισμός, ο οποίος δύο φορές πήρε μέσα από το σπίτι του τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του με όλα τα αρχεία. Η πρώτη φορά ήταν το Φεβρουάριο 2010, όταν είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια σχετικά με αποκαλύψεις του στις οποίες ακούστηκε το όνομα Ζήμενς και η λέξη “μίζες” ( 13 ). Ο Γκιόλιας δολοφονήθηκε πέντε μήνες αργότερα, τον Ιούλιο, οπότε και πάλι βρέθηκαν τα αρχεία του στα χέρια του κράτους. Άρα, τώρα τα κρατικά σώματα ασφαλείας γνωρίζουν πτυχές παρανόμου συνεργασίας μεταξύ κρατικών σωμάτων ασφαλείας και επιχειρηματία, για την επερχόμενη αποκάλυψη των οποίων ο Γκιόλιας έκανε συνεχόμενες μικρές προειδοποιητικές αναρτήσεις στο ιστολόγιό του Τρωκτικό ( 14 ). Η τελευταία από αυτές έγινε μόλις τέσσερα λεπτά πριν την δολοφονία του. Δεν πρόλαβε λοιπόν να κάνει την τελική αποκαλυπτική ανάρτηση περί του τελευταίου σκανδάλου με το οποίο ασχολήθηκε. Οι δολοφόνοι εκτέλεσαν με φρικτό τρόπο έναν άνθρωπο σχεδόν μπροστά στα μάτια της εγκύου συζύγου του και του μικρού παιδιού τους. Ο Γκιόλιας μεγάλωσε δίχως πατέρα, με μία μόνη μητέρα που εργάσθηκε πολύ σκληρά για να μεγαλώσει τα πέντε παιδιά της. Ήταν ένας από τους νέους με αγνή πίστη στο Θεό, ένας άνθρωπος που εξελίχθηκε σε έντιμο και χαρισματικό δημοσιογράφο, και που δημιούργησε ένα από τα δύο ή τρία κορυφαία παγκοσμίως ιστολόγια σε επισκεψιμότητα, το Τρωκτικό. Κατά μία περίεργη σύμπτωση, λίγες ώρες πριν την δολοφονική επίθεση της τρομοκρατικής αυτής οργανώσεως που εκτέλεσε τον Γκιόλια, σημειώθηκε ο αιφνίδιος και μυστηριώδης θάνατος του Ελλαδίτη αντιτρομοκρατικού αξιωματικού κ. Γ. Τσουνάκη της ΕΥΠ, που υπηρετούσε στην Υπηρεσία Επιχειρησιακού Σχεδιασμού κατά της Τρομοκρατίας. Η οικογένεια του κυρίου Τσουνάκη μιλάει ανοιχτά για δολοφονία του με επαγγελματικό τρόπο. Ξεκάθαρα λοιπόν, μία τρομοκρατική οργάνωση δολοφονεί τον κ. Γκιόλια, λίγες ώρες μετά τον “αιφνίδιο θάνατο” του αντιτρομοκρατικού κ. Τσουνάκη για τον οποίο μάλιστα είπαν οι συνάδελφοί του στην κηδεία του “λυπόμαστε που δεν μπορέσαμε να τον προστατεύσουμε” ( 15 ). Μέσα από την κατάθεση της συζύγου του κ. Γκιόλια, μάθαμε επίσης ότι οι δύο εκτελεστές του ήταν αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν μαζί τους έναν κατά πάσα πιθανότητα Ελλαδίτη καθοδηγητή. Μετά την κατάθεση αυτή, βγήκαν κάποια ιστολόγια και ονόμασαν ανοιχτά την “Ασφάλεια” ως εκμισθωτή ανατολικοευρωπαίων δολοφόνων ( 16 ). Ακούγετε λογικό για κάποιες σοβαρές “εργολαβίες” να υπάρχει προτίμηση σε άγνωστους εισαγόμενους αλλοδαπούς εκτελεστές, διότι οι εισαγόμενοι δεν έχουν κύκλο συγγενών και φίλων στην Ελλάδα από όπου θα μπορούσαν να διαρρεύσουν πληροφορίες σχετικά με τη δράση τους. Μετά την χρήση των εκτελεστών, υπάρχει η φήμη ότι οι εργοδότες τους κλείνουν το στόμα ώστε να μην μιλήσουν ποτέ. Φυσικά δεν υπάρχει κίνδυνος ερευνών, αντιποίνων ή βεντέτας λόγω της εξαφάνισής τους, διότι είναι άγνωστοι. Κατά περίεργη σύμπτωση, κάποιες ώρες μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, άγνωστοι στην Αθήνα γάζωσαν έναν ανώνυμο Πολωνό, ενώ μερικές μέρες μάθαμε ότι ένας άλλος Πολωνός αυτοκτόνησε με φρικιαστικό τρόπο μέσα στην ασφάλεια, σφάζοντας ο ίδιος τον τράχηλο του με ένα κομμάτι γυαλί ( 17 ). Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει πέσει περίεργη επιδημία ανάμεσα σε Πολωνούς, διότι άλλος ένας πήδηξε από παράθυρο αστυνομικού τμήματος και σκοτώθηκε ( 18 ). Μακάρι λοιπόν όλα αυτά με τον αιφνίδιο θάνατο του Γ. Τσουνάκη και τους Πολωνούς να ήταν άσχετα με τη δολοφονία του Γκιόλια. Άσχετη όμως δεν είναι η προκήρυξη της Σέχτας, την ύποπτη φύση της οποίας εντόπισε πολύς κόσμος. Χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης έγραψε τα εξής : “ ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει, πως καμιά αριστερή ομάδα, δεν αυτοαποκαλεί τον εαυτό της με τον προσδιορισμό «σέχτα». Ο όρος σέχτα, είναι αρνητικός για οποιονδήποτε αριστερό. Και είχα αφήσει να εννοηθεί πως το πιθανότερο είναι κάποιος να τον επέλεξε ξεφυλλίζοντας ένα μαρξιστικό λεξικό προσπαθώντας να κάνει αριστερά βαφτίσια. Αλλά ήταν πολύ απολίτικος ή επαγγελματίας προβοκάτορας” ( 19 ). Στοιχεία που έχουν έρθει κατα καιρούς στο φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν ότι πράγματι υπάρχουν επαγγελματικοί προβοκατόρικοι μηχανισμοί. Ο ειδικότερος ερευνητής επί του θέματος της οργανωμένης τρομοκρατίας ήταν ο εισαγγελέας Δ. Τσεβάς, του οποίου το δικαστικό έργο διέκοψε ο περίεργος αιφνίδιος θάνατός του. Ο οικογενειακός του κύκλος τον απέδωσε σε επαγγελματική δολοφονική ενέργεια. Τα πορίσματά της ερεύνης του Δ. Τσεβά δεν είδαν ούτε το φως της δημοσιότητας, ούτε το φως της Βουλής. Πληροφοριοδότης του εισαγγελέα για το θέμα της τρομοκρατίας υπήρξε ο κ. Ντάνος Κρυστάλλης, ο οποίος, δια της μεθόδου του βασανισμού είχε στρατολογηθεί ως πληροφοριοδότης της χούντας ( 20 ). Το πως ο μηχανισμός που τον στρατολόγησε και τον κατεύθυνε εντός του χώρου της τρομοκρατίας, συνέχισε να λειτουργεί επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είναι μία ιστορία σχετικά μυστική. Ο εισαγγελέας κ. Τσεβάς δεν πρόλαβε να κάνει γνωστό το πόρισμά του σχετικά με τα πολύχρωμα πλοκάμια της τρομοκρατίας. Και αν βρεθεί από καιρό εις καιρό κάποιος δικαστικός να διασυνδέσει κυκλώματα εμπρηστών, τρομοκρατοσεχτών, μαστροπών και λοιπών εγκληματιών με κάποιο παρακράτος, όπως έκανε ανοιχτά ο εισαγγελέας κ. Π. Κρίθυμος, στην καλύτερη περίπτωση τον βγάζουν αφελή και τον αναγκάζουν σε παραίτηση ( 21 ). Ακόμα και αν ένας πρώην υπουργός, όπως ο κ. Γιώργος Πέτσος, καταγγείλει την ύπαρξη παρακράτους για συμμετοχή στην οργάνωση της δολοφονίας του, δεν φαίνεται να έχει σημασία ( 22 ). Οι σέχτες παραμένουν σχετικά ακλόνητες για να κερδίζουν μάχες υπέρ των ποικίλων και πολυδιάστατων συμφερόντων που εξυπηρετούν.
Η εμπλοκή και μεγάλη επιρροή επαγγελματιών παρακρατικών προβοκατόρων στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου έγινε φανερή ακόμα και στους πιο δύσπιστους το 1989. Στις 20 Σεπτεμβρίου εκείνου του έτους, επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η Βουλή παρέπεμψε τον πρώην αρχηγό της ΕΥΠ κ. Κ. Τσίμα και τον πρώην πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου σε δίκη, σχετικά με σκάνδαλο τηλεφωνικών παρακολουθήσεων. Επτά ημέρες αργότερα έχουμε την δολοφονία του πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος ήταν ο στενότερος και ικανότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη. Για την επόμενη μέρα, στις 28 Σεπτεμβρίου, είχε προγραμματιστεί συνεδρία της Βουλής για την παραπομπή του πρώην πρωθυπουργού Α. Παπανδρέου και υπουργών του, σχετικά με το σκάνδαλο Κοσκωτά. Τελικά η Βουλή, την επόμενη της δολοφονίας του Π. Μπακογιάννη, τόλμησε και παρέπεμψε τους εμπλεκόμενους πολιτικούς στη δικαιοσύνη. Όμως, σε λιγότερο από ένα μήνα από τη δολοφονία του Π. Μπακογιάννη, γίνεται και η βομβιστική επίθεση εναντίον και του ίδιου του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, του οποίου το σώμα τεμαχίστηκε λόγω πρόωρης έκρηξης βόμβας ( 23 ). Κατά ένα παιδαριώδη τρόπο, τη σχέση του αξιωματικού βομβιστή με την ΕΥΠ απέκλεισε κατηγορηματικά η ΕΟ 17Ν με μία ανακοίνωση η οποία ίσως είναι η γελοιότερη που έχει συντάξει ο “ιερεύς” της οργάνωσης ( 24 ). Εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς τι δουλειά είχε η 17Ν να βγάλει μία προκήρυξη με κεντρικό στόχο να αποδείξει ότι ο νεκρός βομβιστής Μιχάλης Παυλής καμία σχέση δεν είχε με την ΕΥΠ, τη στιγμή που υπάρχουν δημοσιευμένα στοιχεία τα οποία συνδέουν στενά τον Μ. Παυλή με την ΕΥΠ ( 25 ). Πως μπορούσε η 17Ν να γνωρίζει ότι ο Παυλής ενήργησε ή δεν ενήργησε μόνος, μαζί του ζούσε; Αν εκείνη η προκήρυξη της 17 Ν δεν ήταν στημένη προβοκάτσια, τότε τι ήταν; Και εάν δεν είχε καμία σχέση η δολοφονία του Π. Μπακογιάννη και η απόπειρα ενάντια στον κ. Μητσοτάκη με την δίωξη των πολιτικών τους αντιπάλων, τότε απλά μιλάμε για συμπτώσεις; Είναι ή δεν είναι η προβοκάτσια σημαντικό μέρος της δράσης μυστικών υπηρεσιών; Γιατί να το κρύψωμε άλλωστε, ένας κλασσικός αριστούχος της προβοκάτσιας ήταν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός και δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος το 1965 στον Έβρο σαμποτάρισε εξοπλισμό του Ελληνικού Στρατού, αλλά απέδωσε το σαμποτάζ σε ανύπαρκτη συμμορία αριστερών. Η πράξη του αυτή έγινε στα πλαίσια μελετημένων τακτικών, οι οποίες σκοπό είχαν να δυσφημίσουν την αριστερά και έτσι να την εμποδίσουν να ανεβάσει τα εκλογικά της ποσοστά. Για την πράξη του αυτή ο Γ. Παπαδόπουλος συνελήφθη και τιμωρήθηκε με μικρή ποινή ( 26 ). Δύο χρόνια αργότερα όμως τιμήθηκε, και έγινε η προαγωγή του από συνταγματάρχη σε πρωθυπουργό. Ο Παπαδόπουλος είχε θητεία στο Γραφείο Ψυχολογικού Πολέμου στο ΓΕΣ και έβγαλε τη δική του “σχολή” προβοκάτσιας. Περισσότερα επί αυτού θα μπορούσε να μας πει το ιστορικό στέλεχος της Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ο χουντόφιλος κ. Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος υπηρέτησε την Ελλάδα και ως γραμματεύς του αρχηγού των βασανιστών της ΕΣΑ, Ιωάννη Λαδά ( 27 ). Η απόφαση 6207/2004 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, βασισμένη σε στοιχεία που δημοσιεύθηκαν σε συνεντεύξεις του κ. Πλεύρη στον Ιταλικό τύπο, αναφέρει ότι ο κ. Πλεύρης είχε επαφές με πλήθος τρομακτικών οργανώσεων του εξωτερικού, ότι είναι “καθηγητής στη συνωμοσία” και ότι “όταν πρόκειται για πολιτική δράση είναι έτοιμος να χύσει αίμα και να περπατήσει πάνω από πτώματα” ( 28 ). Κάτι τέτοιο άλλωστε έκανε και η ΕΣΑ προκειμένου να “προστατεύσει” την πατρίδα. Κατά μία σύμπτωση, εκτός από την ιδεολογική του σχέση με τον αποδεδειγμένα επαγγελματία προβοκάτορα και πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπαδόπουλο, ο κ. Πλεύρης έχει και μία πολύ ισχυρή ιδεολογική διασύνδεση με το πρώτο Ελλαδικό καθεστώς το οποίο δημιούργησε πολλές ψεύτικες - προβοκατόρικες αριστερές οργανώσεις, το καθεστώς της 4ης Αυγούστου 1936 ( 29 ). Επίσης, ο κ. Πλεύρης είχε βρεθεί και στον ίδιο ιδεολογικό χώρο δύο υπουργών της χούντας, οι οποίοι υπήρξαν και ομοϊδεάτες του άλλοτε υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενου στην Ελλάδα, Μήτσου Γιωτόπουλου, πατέρα του γνωστού αρχηγού της 17Ν, πράγμα που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μία ακόμα σύμπτωση ( 30 ). Θα μπορούσε όμως και να μην είναι. Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν ο κ. Κ. Πλεύρης με τέτοια στενή ιδεολογική σχέση που είχε με έναν επαγγελματία προβοκάτορα σαν τον Παπαδόπουλο, και ένα καθεστώς - δημιουργό ψεύτικων αριστερών οργανώσεων όπως η 4η Αυγούστου, θα μπορούσε να διαφωτίσει τον κ. Βαξεβάνη με την άποψή του, σχετικά με την προβοκατόρικη ή όχι φύση της 'Σέχτας.'
Το συμπέρασμα που εμείς βγάζουμε είναι ότι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ως αντικείμενό τους την διαφύλαξη και προάσπιση των εθνικών συμφερόντων μας, για χρόνια τώρα αυτό που έχουν καταφέρει με τις τακτικές τους είναι η χώρα να βυθίζετε όλο και περισσότερο σε παρακμή. Αυτό δεν θα είχε συμβεί εάν το εθνικό μας “κέντρο” δεν τελούσε υπό ιδεολογική και ηθική σύγχυση για πολλές δεκαετίες, και δεν παρήγαγε διαφθορά, αντί να την είχε συνθλίψει ( 31 ). Το σύστημα της διαπλοκής έχει τις κεντρικές του ρίζες μέσα σε παρακρατικό και εμφυλιοπολεμικό έδαφος, και είναι πολύ παρόμοιο με εκείνο το σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς που υπήρχε στο Βυζάντιο πριν από την πτώση του. Ανάξιοι κρατικοί μηχανισμοί και αρχομανείς ηγέτες βύθισαν τη χώρα, αφού προηγουμένως την παρέδωσαν για λεηλασία στα χέρια συνεταίρων τους απατεώνων του χρηματιστηρίου, στα χέρια των εμπρηστών, της Ζήμενς, των μαστροπών, των τρομοκρατών, των μιζών, της αναξιοκρατίας και άλλων δεινών. Η τρομοκρατία δεν έχει τρομοκρατήσει μόνο πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, αστυνομικούς, αλλά πάνω από όλους τον ίδιο τον απλό πολίτη. Τον μόνο που δεν έχει τρομοκρατήσει, αλλά αντίθετα, έχει θρέψει, είναι η διαφθορά. Αυτό συμβαίνει επειδή η τρομοκρατία με τη διαφθορά συζούν και αγαπιούνται μέσα στην ίδια οικία. Δεν θα πρέπει να φορτώνουμε τη δική μας διαφθορά και ανικανότητα στις πλάτες ξένων και μόνο. Έχουμε οι ίδιοι τις μεγαλύτερες ευθύνες. Έχουμε ιδεολογικό πρόβλημα. Λόγω της ιστορικής μας πορείας τουλάχιστον από τις αρχές του 20ου αιώνα, το εθνικό μας “κέντρο” είναι βαθύτατα επηρεασμένο από μία παλαιογερμανική σχολή γεοστρατηγικής σκέψης, την οποία χαρακτηρίζει όχι μόνο μία ακαμψία και μονολιθικότητα, αλλά και η αλόγιστη χρήση βίας και εκτεταμένης προβοκάτσιας ( 32 ). Ιδεολογικά λοβοτομημένοι, και κατ' επέκταση ανίκανοι άνθρωποι βρίσκονται πίσω από τη διαμόρφωση της εθνικής μας στρατηγικής, και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε μπροστά μας. Αυτό που τελικά συμβαίνει είναι το εθνικό μας “κέντρο” μέσα από τη βουτιά του στη διαφθορά να εξυπηρετεί τον Νεο – Οθωμανισμό. Ο Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκε επειδή δεν συμμετείχε στο παιχνίδι της αρπαχτής και της ενσυνείδητης και οργανωμένης παραπλάνησης της κοινής γνώμης υπέρ της διαφθοράς ( 33 ).
πηγή: axiocratia.blogspot.com
* Το Μαύρο Μέτωπο είναι ο συνασπισμός των κομμάτων της διαφθοράς, ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.
Η παραπάνω εργασία βασίστηκε στις παρακάτω πηγές:
( 1 )
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=278534&dt=15/07/2009http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4526478
( 2 )
http://www.alphafm.gr/?p=1398
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=38319
( 3 )
http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/5-2010-o-4.html
( 4 )
Η επίμαχη συνέντευξη του κ. Βγενόπουλου:
http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/19-2010.html
( 5 )
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=334548&dt=30/05/2010
( 6 )
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=342414&dt=11/07/2010
( 7 )
http://m-epikaira.gr/2010/06/ιωαννησ-κοραντησ-«θέτουν-σε-κίνδυνο-τ/
( 8 )
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=181767
( 9 )
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=339742&dt=25/06/2010
( 10 )
http://www.press-time.com/new/index.php?option=com_content&view=article&id=168:l-17-r&catid=13:featured-news&Itemid=70&layout=default&change_font=large
( 11 )
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4582509
( 12 )
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_20/06/2006_188057
( 13 )
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=104925&cid=4
( 14 )
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko.html
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko_18.html
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko_19.html
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko_9327.html
( 15 )
http://amfissapress.gr/epikairotita/17-2009-11-02-15-17-29/2158-2010-07-18-18-41-55 http://kafeneio.info/ksipnistere/καλό-σου-ταξίδι-γιώργο
( 16 )
http://trikalagr.blogspot.com/2010/07/blog-post_3273.html
( 17 )
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=344425&ct=1&dt=21/07/2010
http://www.infoblog.gr/?p=18139
( 18 )
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_13/11/2010_364275
( 19 )
http://www.koutipandoras.gr/?p=18
( 20 )
http://krystallis.blogspot.com
( 21 )
http://www.politikokafeneio.com/tromokratia/astinomia-tromokratia.htm
( 22 )
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_01/04/2003_58824
( 23 )
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=15875&sid=4f9e44a96c33c5b020a09ff46e57fe10&start=15
( 24 )
http://el.wikisource.org/wiki/Προκηρύξεις_της_17_Νοέμβρη/1989-10-31_Για_Παυλή
( 25 )
http://hatzaras.blogspot.com/2010/04/blog-post.html
( 26 )
http://el.wikipedia.org/wiki/Γεώργιος_Παπαδόπουλος
( 27 )
Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει ΕΣΑ :
http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/04/blog-post_6134.html
http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/1916-2010.html
( 28 )
http://archive.enet.gr/online/online_hprint.jsp?id=29985584
( 29 )
http://el.wikipedia.org/wiki/Προσωρινή_Διοίκηση_του_ΚΚΕ
http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/1916-2010.html
( 30 )
http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=1356347
( 31 )
http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/1916-2010.html
( 32 )
http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/1916-2010.html
( 33 )
http://www.youtube.com/watch?v=wxVx-Z27CqE

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Don't Make Jokes About Islam Or "The Religion Of Peace & Tolerance" Will...

Το καθημερινό πρόσωπο του ανθρώπου που κρύβεται σε ισλαμικές κοινωνίες ...

A question that stumped Islamic scholars

JESUS VS PAUL





The Kaaba and pre-Islamic Mecca

In pre-Islamic days, that Muslims call the Days of ignorance, the religious background of the Arabs was pagan, and basically animistic. Through Moon, Sun, Stars, Planets, Animals, wells, trees, stones, caves, springs, and other natural objects man could make contact with the deity. At Mekka, Allah was the chief of the gods and the special deity of the Quraish, the prophets tribe. Allah had three daughters: Al Uzzah (Venus) most revered of all and pleased with human sacrifice; Manah, the goddess of destiny, and Al Lat, the goddess of vegetable life. These three daughters of Allah (there is a Quranic verse about them) were considered very powerful over all things. Therefore, their intercessions on behalf of their worshippers were of great significance.




Rabbi Explains the Process of Sucking Blood From the Penis During Circum...

Ρουφώντας το αίμα από το περιτμημένο πέος νεογνών ...

Yes, this is real and there are some sick f....rs in the world.

Jerusalem Post
Feb. 9, 2005

The death of one infant boy from herpes and the infection of two others has focused attention on an ancient practice that is still used in some fervently Orthodox communities as they circumcise babies.

New York City health officials are investigating whether the mohel who operated on the three boys had infected them. The city's legal department has been granted a temporary restraining order against Rabbi Yitzhak Fischer until the investigation is complete.

Fischer practices a custom called metzitzah b'peh - loosely translated as oral suction - that is considered an integral part of the brit milah in parts of the Jewish world, though it is met with shock and distaste in others. It's not known if Fischer carries the herpes virus, but the restraining order forbids him from practicing metzitzah b'peh, and demands that he wear surgical gloves when he performs a circumcision.

The Talmud describes the process of removing the baby boy's foreskin in three steps: The foreskin is cut, the mucous layer underneath is removed with a flick of the mohel's fingernail and then the blood is removed through oral suction. Often the first two steps are combined, and the fingernail motion is abandoned in favor of a surgical clamp.

In the third step, the mohel traditionally takes a sip of wine in his mouth, quickly sucks the blood off through the wine and spits the mixture into a bowl to be discarded. That is metzitzah b'peh.

In some parts of the Orthodox world - mainly but not exclusively among Chasidim - metzitzah b'peh is still practiced.



Rothchilds and Mediccis

"If the American people ever allow the banks to control the issuance of their currency, the banks and corporations that will grow up around them will deprive the people of all property, until their children wake up homeless on the continent their fathers conquered." ~ Thomas Jefferson


99% of all stocks in the U.S. appear to be legally owned by them. Who are they ?

 

Depository Trust & Clearing Corporation








The unknown 20 trillion dollar company:

There is a busy little private company you probably never have heard about, but which you should. Its name is the Depository Trust & Clearing Corporation. See their website. Looks pretty boring. Some kind of financial service thing, with a positive slogan and out there to make a little business. You can even get a job there. Now, go and take a look at their annual report. Starts with a nice litte Flash presentation and has a nice message from the CEO. And take a look at the numbers. It turns out that this company holds 23 trillion dollars in assets, and had 917 trillion dollars worth of transactions in 2002. That's trillions, as in thousands of thousands of millions. 23,000,000,000,000 dollars in assets.

As it so turns out, it is not because DTCC has a nice website and says good things about saving their customers money that they are trusted with that kind of resources. Rather it is because they seem to have a monopoly on what they do. In brief, they process the vast majority of all stock transactions in the United States as well as for many other countries. And - and that's the real interesting part - 99% of all stocks in the U.S. appear to be legally owned by them.

DTCC Board of Directors

In the old days, when you owned stocks you would have the stock certificates lying in your safe. And if you needed to trade them, you needed to get them shipped off to a broker. Nowadays that would be considered very cumbersome, and it would be impractical to invest via computer or over the phone. So the shortcut was invented that the broker would hold your stocks instead of you. And in order for him to legally be able to trade them for you, the stocks were placed under their "street name". I.e. they're in the name of the brokerage, but they're just holding them in trust and trading them for you. And you're in reality the beneficiary rather than the owner. Which is all fine and dandy if everything goes right. Now, it appears the rules were then changed so the brokers are not allowed any longer to put the stocks in their own name. Instead, what they typically do is to put the stocks into the name of "Cede and Company" or "Cede & Co" or some such variation. And the broker might tell you that it is just a fictitious name, and will explain why it is really more practical to do that than to put it in your name.

The problem with that is that it appears that Cede isn't just some dummy name, but an actual corporation that DTCC controls. And, well, if you ask anybody about this, who actually knows about it, they will naturally tell you that it is all a formality. To serve you better, of course. And, well, maybe it is. DTCC seems like a nice and friendly company. It is a private company, owned by the same people (major U.S. banks) who own the Federal Reserve Bank. And if they all stick to their job, and just keep the money and your stocks flowing smoothly, I'm sure that is all well and good. But if somebody at some point should decide otherwise, and there's a national U.S. emergency and/or the U.S. government becomes unable to pay its debts, well, they might just not give you your stocks back. Because legally they own them. Something to think about.


An fascinating article about this whole thing is here. I will include it at the bottom too, in case it should disappear. Not that I can vouch for or agree with everything the guy is saying, and some of it is a little whacko, but obviously he's been researching this quite a bit. You'll find very little about it on the net otherwise.

http://www.dailypaul.com/122760/the-unknown-20-trillion-dollar-company

Related articles, courtesy of Zemanta:

Ashley Mote: EU Fraud & Corruption (6 of 13) - ECB continuing to print 5...

Ashley Mote feels it necessary to speak at the European Parliament to, again, draw attention to the fact that the ECB continues to print large numbers of 500 euro notes and accuses the ECB of being actively involved in aiding and abetting money laundering.

Ο Γερουλάνος υπογράφει για τις επιχειρήσεις του!

Από το «Μακελειό» του Στέφανου Χίου στο Kontra channel (20/11/2011).

«Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει» την είδε ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος υπέγραψε Υπουργική απόφαση για τη δική του μπίζνα! Ο λόγος για το ειδικό χωροταξικό για τις υδατοκαλλιέργειες που επιτρέπει τη δημιουργία εγκαταστάσεων-μαμούθ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υποβάθμιση των υδάτινων οικοσυστημάτων. Η έλλειψη αυτού του χωροταξικού σχεδιασμού ήταν η αφορμή για να προκαλέσει σωρεία προβλημάτων και καταγγελιών κατά της επιχείρησης της οικογένειας Γερουλάνου (Ιχθυοτροφεία Κεφαλλονιάς), για ρυπογόνο δραστηριότητα στην περιοχή που λειτουργεί το ιχθυοτροφείο, που οδήγησε μέχρι και στην προσωρινή ακύρωση των αδειών του, τον Μάιο του 2009.

http://pallerios.blogspot.com/2011/11/blog-post_5678.html


Τα κρυφά σημεία του προϋπολογισμού 2012, Λευκές επιταγές σε Τραπεζίτες

Η έκτακτη «Εκπομπή Α.Ε.» των Μάνου Κακλαμάνου και Δημήτρη Καζάκη το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 στο Ράδιο 9.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ 26-11-2011 V2.mpg

Η λέσχη πολιτισμού Φλώρινας διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα : ΕΥΡΩ ή ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ;
(οικονομική κατάσταση, Ε.Ε., προοπτικές) με ομιλητή τον οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Καμμένος: «ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Ελλάδας»

«Ο Σαμαράς εκβιάστηκε για να συναινέσει. Η υπογραφή στη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου υποθηκεύει την Ελλάδα. Και τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία. Αφού μας περάσουν στο αγγλικό δίκαιο μετά θα μας υποχρεώσουν σε χρεωκοπία. Οι δημοσκοπήσεις για τον Παπαδήμο γίνονται στην Εκάλη και την... Τριμερή επιτροπή. Δεν ψηφίζω για κυβέρνηση τον Πάγκαλο, τον Πεταλωτή και τον Άδωνη. Δεν ψηφίζω κι ας με διαγράψουν. Καλύτερα να με διαγράψουν από τη ΝΔ παρά να με λένε προδότη τα παιδιά μου. Ο Σόρος και ο Ρουμπινί κερδοσκοπούν σε βάρος της Ελλάδας». Αυτά και άλλα πολλά φοβερά είπε ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στους Αδιάβροχους στο ραδιόφωνο του Ant1 972. Ακούστε την προσεκτικά!



New Europe: Θέλουν την υπογραφή Σαμαρά για να προχωρήσει μυστική εξοπλιστική αγορά 10 δις €

New Europe: Θέλουν την υπογραφή Σαμαρά για να προχωρήσει μυστική συμφωνία αγοράς Leopard και Rafale
Μέρκελ και Σαρκοζί θέλουν την υπογραφή Σαμαρά για να εξασφαλίσουν ότι θα προχωρήσει η συμφωνία που είχαν κάνει με τον κ. Παπανδρέου για την αγορά εξοπλισμών, αναφέρει σε δημοσίευμά της η πολιτική εφημερίδα New Europe.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, όταν, στα τέλη Οκτωβρίου, η Γερμανίδα καγκελάριος και ο Γάλλος πρόεδρος συμφώνησαν με τον τότε πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, να χορηγήσουν στην Ελλάδα δάνειο 110 δισ. ευρώ, ο Ελληνας πρωθυπουργός συμφώνησε, σε αντάλλαγμα για το δάνειο, να αγοράσει εξοπλιστικά συστήματα από τη Γερμανία και τη Γαλλία, αξίας 10,5 δισ. ευρώ.
Ο εξοπλισμός που θα προμηθευόταν η Ελλάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται πηγές προσκείμενες στη Νέα Δημοκρατία, περιλάμβανε φρεγάτες, άρματα μάχης Leopard από τη Γερμανία και μαχητικά αεροσκάφη Rafale από τη Γαλλία.
Εκείνη την εποχή, επισημαίνει η εφημερίδα, ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός είχε (θεωρητικά) το δικαίωμα να δεσμευθεί εκ μέρους της Ελλάδας, αφού, με τα τότε δεδομένα, το κόμμα του θα έμενε στην εξουσία για άλλα δύο χρόνια τουλάχιστον. Θα είχε δηλαδή αρκετό χρόνο για να νομιμοποιήσει τη συμφωνία, υπογράφοντας τα σχετικά συμφωνητικά.
Τέλος, η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι τρεις ημέρες πριν από την πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου, ο τότε υπουργός Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, ανακοίνωσε την αντικατάσταση όλων των επικεφαλής των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Πηγή

New Europe: Θέλουν την υπογραφή Σαμαρά για να προχωρήσει μυστική εξοπλιστική συμφωνία 


Most Advanced Robot Ever?

Φάρσα με το ελικόπτερο - Ελληνοφρένεια - Αλ Τσαντίρι Ν.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ



Γράφει ο Σιδηρούντιος
Μαντέψτε ποιους στηρίζει η νύχτα, το οργανωμένο έγκλημα, οι μαστρωποί, οι τραπεζίτες, οι καναλάρχες. Μαντέψτε ποιους προστατεύουν οι ασφαλήτες, οι σεκιουριτάδες, το ΔΝΤ, η ΕΕ, και όλα τα καλά παιδιά της ντόπιας και διεθνούς μαφίας. Σωστά το μαντέψατε, όλοι αυτοί στηρίζουν τα κόμματα της παπαδήμιας εξουσίας. Ας μην έχουμε αυταπάτες. Ο ντόπιος και διεθνής υπόκοσμος εξέλεξε την παρούσα κυβέρνηση και πολλοί νονοί του την στελεχώνουν. Οι ίδιοι οι ληστοσυμμορίτες που ξετίναξαν το χρηματιστήριο, που έφαγαν τις επιδοτήσεις, που ρήμαξαν τα ασφαλιστικά ταμεία, που κλέβουν από τις συντάξεις και τους μισθούς, που έφαγαν από τα δημόσια έργα και τους εξοπλισμούς, οι ίδιοι αυτοί, ο υπόκοσμος δηλαδή, ανέδειξε για μια φορά ακόμα τον εαυτό του σε κυβέρνηση. Η ατιμωρησία των χιλιάδων λαμογίων που ήπιαν το αίμα αυτής της δύστυχης πατρίδας είναι το μόνο σίγουρο που εγγυάται αυτή η κυβέρνηση. Ο αρχινονός Μητσοτάκης που πρώτος σύναψε συμφωνίες με το διεθνές οικονομικό έγκλημα, διπλασιάζοντας έτσι το δημόσιο χρέος μέσα στο ρεκόρ σύντομο διάστημα των τριών ετών που κυβέρνησε, δεν θα συλληφθεί από αυτή την κυβέρνηση. Ο αρχινονός Σημίτης, ο απατεώνας του χρηματιστηρίου και της Γκόλντμαν Σάκς, θα μείνει και αυτός ελεύθερος. Ο κερδοσκόπος Καραμανλής που έπαιξε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε ομόλογα με μεγάλα κέρδη, ο άνθρωπος που αντί να τιμωρήσει την διαφθορά την φούντωσε, θα μείνει και αυτός ατιμώρητος. Ο δωσίλογος υμνητής του μνημονίου, ο αναίσθητος ΓΑΠ, ο άνθρωπος του Ψυχάρη και του Μπόμπολα, θα έχει και αυτός την προστασία των Παπαδήμιων. Ο υπόκοσμος λοιπόν ακόμα κυβερνά την Ελλάδα. Μέχρι πότε; Μέχρι να αποκτήσει η Ελλάδα Γερμανική διοίκηση και έπειτα Τουρκική, ή μέχρι να εκλέξει επιτέλους ο λαός μια νέα κυβέρνηση εντίμων και ικανών;