Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ισλάμ: Η γάγγραινα επιστρέφει στην Ευρώπη

Το Ισλάμ δεν ήρθε μόνο του να διαβρώσει τις Ευρωπαϊκές Χώρες.

 Η ζημιά έγινε από μέσα , διορίζοντας τους λεγόμενους μετριοπαθείς (κοινωνιοπαθείς) "ηγέτες" στις κυβερνήσεις, από τα κυκλώματα που έχουν συμφέροντα να διαβρώνουν κοινωνίες και μετά να τις αρπάζουν, μετατρέποντας τες σε ολοκληρωτικά μοναρχικά καθεστώτα που δεν έχουν καμία σχέση με τους λαούς ή τους τόπους που διοικούν.

 Όλα τα κέντρα "πολιτικών ερευνών" είναι ελεγχόμενα από τις ίδιες πηγές διαφθοράς των πολιτικών βουλήσεων σε όλα τα κράτη που θέλουν να καθηλώσουν. Είναι η διπλοπροσωπία τους που τα κάνει ύπουλα και επιδημικά με βιτρίνα που ελκύει τους ανθρώπους που νομίζουν ότι συνεργούν στο κοινό των πολιτών, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι τελικά όσοι επιλέγονται από εκεί μέσα είναι τα πιο πειθήνια πλάσματα που έχουν γνώσεις αλλά τους λείπει κάτι βασικό για την ελευθερία και το αγαθό: Η Επίγνωσις των γνώσεων. Και έτσι κάνουν όλα όσα άλλοι αποφασίζουν χωρίς να σκεφτούν ούτε στιγμή για τις επιπτώσεις των ενεργειών τους από την πραγματική όψη των καταστάσεων, έχοντας μόνο ΠΙΣΤΗ και πεποίθηση ότι όλα όσα κάνουν είναι για το καλό των άλλων, ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ότι πρέπει να ρωτήσεις τον άλλον για το τι θεωρεί καλό εκείνος.

 Η κατάργηση της Δημοκρατίας γίνεται με την έπαρση ότι οι γνώσεις είναι από μόνες τους ικανές για να δημιουργήσεις Πολιτικές Αποφάσεις. Και αυτό το δόγμα της απομωνομένης γνωσιολογικής θεώρησης είναι ότι διδάσκουν μέσα στα κέντρα διεθνών σχέσεων που οι Διαφθορείς έχουν κατασκευάσει με σκοπό την Διαφθορά των Κοινωνιών.

 Ένα από τα όπλα τους κατά της Πολιτιστικής Δημιουργίας στην Ευρώπη μετά τον Διαφωτισμό και την επανεμφάνιση της Ελληνικής Σκέψης και του Σκεπτικισμού, είναι η Ανοχή σε κάθε ιδέα, χωρίς να μελετάται το αποτέλεσμα της εφαρμογής της όποιας ιδέας. Κλασικό παράδειγμα ήταν ο εθνικοσοσιαλισμός που παρήγε τέρατα καταστροφής και θανάτου, ήταν ο κομμουνισμός που παρήγαγε ανίκανους ή αδιάφορους προς σκέψη ανθρώπους.

 Το τελευταίο όπλο κατά της Ανοιχτής Ανθρωποκεντρικής Σκεπτικιστικής Ελληνικής Θεώρησης, είναι το Ισλάμ: ένα τέρας ολοκληρωτισμού σε πολιτικές , ηθικές, οικονομικές και θρησκευτικές παραμέτρους του κάθε σκεπτόμενου Ανθρώπου.

 Στο Ισλάμ η ανεκτικότητα και η ελευθερία νοήται η τρίτης κατηγορίας σε επίπεδα δικαιωμάτων κοινωνική ομάδα, αφού πρώτη είναι η αρσενική ισλαμική κάστα και δεύτερη η θυλική ισλαμική κάστα ανθρώπων.

Είναι εχθρός κάθε ιδέας Δημοκρατίας και ελεύθερης βούλησης και έκφρασης.

Δεν θα έχεις ειρήνη και δεν έχει κανένας ειρήνη μέσα σε ισλαμικές χώρες όπου εκφράζει τις αντιθέσεις του με στοιχεία ιστορικά και ηθικά και πολιτικά και κοινωνικά και νομικά με τις απολυταρχικές θέσεις του Ισλάμ.

 Είναι γάγγραινα που απλώνεται από τους μετριοπαθείς πολιτικούς που μας φορτώσανε τα κέντρα διεθνών "πολιτικών μελετών" και τους νομίζουμε ότι είναι κάποιοι, δίνοντας την ψήφο και την συγκατάθεση μας στην άκριτη και χωρίς επίγνωση εφαρμογή των αντικοινωνικών τους νομοθεσιών.

 Καιρός να ζητήσουμε τον Λόγο εμείς που κατανοούμε την μετριοπαθή τους έλλειψη επίγνωσης των νομικών τους κειμένων που καθαρά ενεργούν εναντίον της Πολιτείας στην οποία έδωσαν όρκο Προάσπισης των Δικαιωμάτων και Δικαίων.