Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Η μεσαία τάξη, οι αριστοκράτες, οι θρησκευτικοί ταγοί, οι ελευθεροτέκτονες και οι οικονομικές κρίσεις




Στα πλαίσια αυτής της σύγχρονης οικονομικής αναταραχής, όπου οι φτωχοί πτωχεύουν, οι αστοί μικροαστεύουν, τα "λευκά κολλάρα" λερώνουν και χρωματίζονται, και οι ολιγάρχες πλούσιοι πλουτίζουν, θα ήθελα να σας επαναφέρω κάποιες παλαιότερες περιπτώσεις οικονομικής και κοινωνικής κρίσεως.

Από την εποχή του Κυλώνειου Άγους, έχουμε περιπτώσεις όπου η ισχυρή οικονομικά τάξη φοβάται την ανάπτυξη της μεσαίας τάξης, βλέποντας την ως ανταγωνιστική και με βλέψεις αντικαταστάσεως της άρχουσας τάξης.

Η στάση του Νίκα, η σφαγή στον ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης είναι και αυτές καταστάσεις που έχουν τις ρίζες τους στην διατήρηση του κατεστημένου σχήματος διοίκησης.

Στα χρόνια της σκοταδιστικής επικράτησης των αρχόντων δια μέσω της θρησκευτικής και φεουδαρχικής καταπίεσης του λεγόμενου μεσαίωνα, κάποιοι εμφανίστηκαν να είναι όχι απλά χρήσιμοι αλλά και αναντικατάστατοι για τους φεουδάρχες και τους χριστιανοδικτάτορες των ψυχών των Ευρωπαίων.

Αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους μάστορες, κατασκευαστές, τέκτονες και αρχιτέκτονες οι οποίοι ήταν η κοινωνική ομάδα που έκτιζε παλάτια, οχυρά, κάστρα, επισκοπεία, μοναστήρια και ναούς. Κανένας άλλος αγράμματος δε μπορούσε να κάνει αυτά που έκαμναν αυτές οι τεχνοκρατικές ομάδες.

Και έτσι απέκτησαν δύναμη δια της τεχνογνωσίας και δια αυτής και οικονομική ευρωστία, κατατάσσοντας τους σε μία ανώτερη από τους αγρότες, εμπόρους και εργάτες τάξεις αλλά κατώτερους από τους τα μεγάλα κεφάλαια έχοντες επισκόπους, φεουδάρχες και καρδινάλιους.

Ακόμα και οι τα φέουδα κατέχοντες ήταν μακράν από την ικανότητα γραφής και ανάγνωσης (π.χ. Καρλομάγνος).

Αυτοί έφτασαν σε σημείο να ευημερούν, έγιναν ημιανεξάρτητοι μέσα στις κοινωνίες των κυρίων της γης και των κυρίων των συνειδήσεων.

Αυτός ήταν και παραμένει ό κύριος λόγος διωγμού των ελευθεροτεκτόνων από εκείνη την εποχή. Προσπάθησαν να τους κατηγορήσουν για μαγείες, αιρέσεις, συνομωσίες και απαρνήσεως της εξουσίας. Η τιμωρία ήταν καύση στη πυρά. Ο αληθινός λόγος ήταν η οικονομική ανεξαρτησία και η τεχνοκρατία που με μεγάλους κόπους αποκτήσαν.

Αυτός ο πολιτικός διωγμός τους ανάγκασε να γίνουν μυστικές οργανώσεις, να απαγορεύουν τον οποιοδήποτε εκτός του συναφιού τους να γνωρίζει τις τέχνες τους και τις μεθόδους τους.

Όταν ο διωγμός έγινε θρησκευτικός, αυτοί βρεθήκαν να είναι εκτός της άρχουσας χριστιανικής συναγωγής και ως εκ τούτου αναγνωρίσαν ένα φίλιο πρόσωπο προς αυτούς εκείνη την εποχή ως τον μέγα θεό τον υιό του τέκτονα όπως αναφέρεται μέσα στα χριστιανικά ευαγγέλια ο Ιησούς.

Έτσι γεννήθηκε ο πατέρας του Ιησού να ονομάζεται από αυτούς με ένα φίλιο τρόπο ως προς το επάγγελμά τους και τον λέγανε Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος. Ο διωγμός μιας τεχνοκρατικής τάξης Ευρωπαίων γέννησε μια εβραιοχριστιανική αίρεση.

Μέχρι και σήμερα οι χριστιανοί οι οποίοι κάψανε και διώξανε τους μάστορες των ναών τους, τους έχουνε ομοιάσει με όντα της κόλασης. Παράδοξο θα μου πείτε; Καθόλου δεν είναι για μένα. Ο χριστιανισμός είναι μια κλειστή μορφἠ σκέψης που κάθε τι το σκεπτόμενο το διώκει μανιωδώς.

Οι φεουδάρχες απομάκρυναν τον κίνδυνο να χάσουν τη κουτάλα αλλά και το καζάνι και το ταψί του έτοιμου φαγητού που οι πτωχοί δίναν πλουσιοπάροχα σε αυτούς.

Και θα μου πείτε τι σχέση έχουν όλα αυτά με το σήμερα;

Η απάντηση είναι ότι είναι απλή επανάληψη των γεγονότων της θεωρίας με αλλαγή των προσώπων, τεχνών και ημερομηνιών στην Ευρώπη.

Η οικονομική κρίση οργανώθηκε από τους πολυδισεκατομμυριούχους αγνώστους (γνωστούς), που είδαν πάλι την τεχνολογία να ακμάζει σε βαθμό που δε μπορούσαν να ελέγξουν και έπρεπε να πληρώνουν αρκετά για να έχουν τις υπηρεσίες των σύγχρονων τεχνοκρατών.

Ξανά δημιουργήθηκε μια τεχνοκρατική μεσαία τάξη που ευημερούσε. Ξανά οι σύγχρονοι φεουδάρχες βάλανε τα κανόνια τους εναντίον της μεσαίας τάξης λόγω ψυχολογικών φοβισμών ανατροπής της τάξης τους.

Το ότι μία κοινωνία αναπτύσεται με τους πιο γοργούς ρυθμούς όταν υπάρχει ισχυρή και λειτουργική μεσαία ταξη, αυτό είναι ένας παράγοντας που δεν έχουν μυαλό οι πλούσιοι να καταλάβουν, αλλά και αν το καταλάβουν, τότε η έλλειψη γνώσεων που έχουν τους προκαλεί πανικό και ξεκινούν πόλεμο ενάντια στους έξυπνους ανθρώπους που μπορούν και γίνονται τεχνοκράτες.

Για παράδειγμα να σας πω ότι ήταν οργανωμένο σχέδιο σε όλη την Ευρώπη εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια, δείτε το προϊόν της βιομηχανικής παραγωγής σε όλες τις ευρωπαϊκές οικονομίες τα τελευταία τριάντα χρόνια, και παρατηρήστε την τάση μείωσης του όγκου βιομηχανικών ειδών, το κλείσιμο των εργοστασίων, την απομάκρυνση των οικονομιών από μακροχρόνια επενδυτικά έργα έρευνας και τεχνολογίας.

Έτσι όμως το κεφάλαιο δεν έχει μέσα αναπαραγωγής πλούτου, οι τεχνοκρατικές θέσεις μειώνονται, η παραγωγή αγαθών ελαχιστοποιείται, το κεφάλαιο μπαίνει σε επενδύσεις με πολίτιμα μέταλα, παρά σε παραγωγικές διαδικασίες.

Η μείωση του κόστους στο ρουχισμό, δεν επιτεύχθηκε από αυτοματοποίηση και μελέτη παρά από μεταφορά των εργοστασίων σε πάμφθηνες χώρες εργατικών χεριών.

Πάμφθηνα μπορεί να είναι τα προϊόντα σε σχέση με την προηγούμενη μέθοδο, αλλά γίνονται πανάκριβα και απλησίαστα όταν ο Ευρωπαίος χάνει την εργασία και το εισόδημα του. Ούτε τα πάμφθηνα πλέον θα μπορούν να πωληθούν στις χώρες που επέβαλαν ανεργία οι μεγιστάνες του χρήματος. Θα μου πείτε ότι χάνουν και αυτοί δηλαδή από την κακομοιριά του κόσμου όλου. Ναι, είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν μυαλό οι μεγιστάνες να καταλάβουν ότι και οι ίδιοι χάνουν.

Η διαφορά είναι ότι ενώ ο εργαζόμενος φτάνει στο έσχατο σημείο της εγκληματικότητας κατά άλλων ή κατά του εαυτού του όταν μειωθεί τελείως η συμμετοχή του στη παραγωγή, ενώ ο μεγιστάνας λέει ότι είχε μια όχι τόσο καλή περίοδο στα οικονομικά του.

Σιγά να μη κόψει τη βραδυνή σαμπάνια γιατί δεν έγινε πιο πλούσιος.

Αλλά όταν οι μεσαίες τάξεις καταστραφούν, τότε δε θα υπάρχει έξυπνος άνθρωπος να σπουδάσει ιατρός, τέκτονας, οδοντίατρος, φαρμακοποιός και ότι και να θέλει ο πάμπλουτος κόσμος θα πρέπει να το λύνει μόνο με χρήμα και χρυσό.

Πονάει το δόντι; μάσα και κανένα χιλιοδόλλαρο να σου περάσει!

Πονάει η μέση; κάτσε σε χρυσή καρέκλα να τραβήξει το πόνο!

Χάλασε η στέγη του παλατιού; ράψε χιλιοδόλλαρα και κάνε μια τέντα μόνος σου.

Γενικά η παπαβομάρα των υπερπλουσίων καταστρέφει τον κόσμο εδώ και χιλάδες χρόνια.

Περαστικά τους.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Παράκληση στους φίλους από το Ισραήλ

Παιδιά, υπάρχει πολύ καλή μουσική στην Ελλάδα, αλλά αν το ρίξετε στο σκυλάδικο, θα σας καταστρέψει. Το σκυλάδικο πρέπει να διαδωθεί στους Άραβες. Σε 10 χρόνια εντατικής σκυλαδοθεραπείας θα έχουν μείνει μπατήρηδες και χρεοκοπημένοι.

Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο ένας από τους δύο "αρχηγούς"




Η επιρροή του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα ξεκίνησε πριν ακόμα τη δημιουργία της ίδιας της Ευρωατλαντικής Συμμαχίας, δηλαδή από το 1944, αμέσως μετά την αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων. Ο Γουίνστον Τσόρτσιλ, βλέποντας τις δυνάμεις του ΕΑΜ να αποκτούν επικίνδυνα μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο και σε μία προσπάθεια να αποτρέψει τη νίκη των αριστερών στις εκλογές, διέταξε να ιδρυθεί ένας ακροδεξιός μυστικός στρατός στη χώρα.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Πίτερ Μέρτο, ο μυστικός στρατός ήταν μία «νέα μονάδα του ελληνικού στρατού, που έγινε γνωστή με πολλά ονόματα, όπως Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία, Ελληνική Δύναμη Καταδρομών ή ΛΟΚ», στην οποία αποκλείονταν «σχεδόν όλοι όσοι είχαν από μετριοπαθείς συντηρητικές έως ακροαριστερές πεποιθήσεις. Υπό την εποπτεία του βρετανικού στρατού και με τις ρητές εντολές του Τσόρτσιλ, η μονάδα γέμισε με βασιλικούς και φασίστες». Πρώτος διοικητής των νεοσύστατων Ελληνικών Δυνάμεων Καταδρομών ήταν ο στρατάρχης και μετέπειτα πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξανδρος Παπάγος.

Στις 3 Δεκεμβρίου του ’44, μόλις έξι εβδομάδες μετά την εκδίωξη των γερμανικών στρατευμάτων από την Ελλάδα, διοργανώθηκε μία μεγάλη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας της άρνησης της Βρετανίας να αφοπλιστούν οι βρετανόφιλες Ελληνικές Δυνάμεις Καταδρομών. Οι διοργανωτές είχαν δηλώσει ότι η διαδήλωση θα ακολουθηθεί από γενική απεργία, όμως θα ήταν απόλυτα ειρηνική. Ομάδες ενόπλων, αστυνομικών και Βρετανών στρατιωτών, ακροβολισμένοι στις στέγες κτιρίων στο κέντρο της πρωτεύουσας, άρχισαν να πυροβολούν το πλήθος απροειδοποίητα. Πιθανολογείται ότι ανάμεσα στους ένοπλους υπήρχαν μέλη των ΕΔΚ, κάτι το οποίο, μέχρι και σήμερα, δεν έχει επίσημα εξεταστεί. Εκείνη την ημέρα ξεκίνησε άτυπα ο εμφύλιος πόλεμος.

Μέχρι και το τέλος του εμφυλίου, το 1949, ο μυστικός αντικομουνιστικός στρατός των ΕΔΚ ήταν πλήρως εξοπλισμένος από τις αμερικανικές δυνάμεις. Η Ελλάδα προσχώρησε στο ΝΑΤΟ το 1952, όντας ένας πολύ έμπιστος σύμμαχος των ΗΠΑ και πλήρως ενταγμένη στο νατοϊκό σύστημα. Η CIA μαζί με το στρατό και την κυβέρνηση της Ελλάδας είχαν στενή συνεργασία στον εξοπλισμό και την εκπαίδευση των ΕΔΚ, κάτι που έγινε γνωστό στην ελληνική κοινή γνώμη μόλις το 1990, με τη δημοσιοποίηση μυστικών εγγράφων της εποχής. Μεταξύ άλλων, υπήρχε ένα έγγραφο σχετικά με τις ΕΔΚ, με την ημερομηνία 25 Μαρτίου 1955 και τις υπογραφές του Αμερικανού στρατηγού Τράσκοτ της CIA, του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Κων/νου Δόβα και του πρωθυπουργού Α. Παπάγου. Οι τρεις αυτές πλευρές επανεπιβεβαίωσαν τη συμφωνία για το μυστικό στρατό στις 3 Μαΐου του 1960.

Οι ΕΔΚ δεν ήταν ο μόνος μυστικός στρατός στην Ευρώπη. Αντιθέτως, από τη δεκαετία του ‘50 λειτουργούσε στο πλαίσιο του Stay Behind, ενός πανευρωπαϊκού δικτύου που διοργανώθηκε από το ΝΑΤΟ και τη CIA με το σκεπτικό ότι θα λειτουργούσε σαν δύναμη οπισθοφυλακής σε περίπτωση σοβιετικής εισβολής στην Ευρώπη. Οι ΕΔΚ έγιναν ευρύτερα γνωστές ως Κόκκινη Προβιά και δεδομένου ότι είχαν ιδρυθεί από τους Βρετανούς ήδη από τη δεκαετία του ’40, πιθανόν να είναι και ο πιο παλιός μυστικός στρατός του Stay Behind από όσους έδρασαν στην Ευρώπη κατά τον Ψυχρό Πόλεμο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60, η CIA και η παραπολιτική Κόκκινη Προβιά του ΝΑΤΟ είχαν υπό τον άμεσο έλεγχό τους την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, επεμβαίνοντας όποτε υπήρχε ανάγκη ακόμα και στην εκλογική διαδικασία.

Τον Ιούλιο του ’65, ο βασιλιάς Κων/νος, σε συνεργασία με αξιωματικούς του στρατού και της CIA, εκδίωξε τον πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου, κάνοντας χρήση του βασιλικού προνομίου του. Παράλληλα, η Κόκκινη Προβιά, υπό την καθοδήγηση του αξιωματικού της ΚΥΠ Κων/νου Πλεύρη, αποδύθηκε σε κρυφό αγώνα για τη χειραγώγηση του πολιτικού κλίματος, με την υποστήριξη της Ουάσιγκτον και του Αμερικανού προέδρου Λίντον Τζόνσον. Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 ήρθε σαν φυσική κατάληξη δύο δεκαετιών αστάθειας και ξεκίνησε από τις ΕΔΚ, οι οποίες εφάρμοσαν το Σχέδιο Προμηθέας (Prometheus Plan), ένα σχέδιο που είχε καταρτίσει το ΝΑΤΟ σε περίπτωση κομουνιστικής ανταρσίας. Οι ΕΔΚ ήταν αυτές που τα μεσάνυχτα της 20ης προς 21η Απριλίου πήραν στα χέρια τους το υπουργείο Άμυνας.

Οι αποκαλύψεις για την Κόκκινη Προβιά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τη δεκαετία του ’90. Στις 30 Οκτωβρίου του 1990, ο Ανδρέας Παπανδρεόυ δήλωσε στην εφημερίδα Τα Νέα ότι το 1984, όντας πρωθυπουργός, ανακάλυψε ένα νατοϊκό στρατό στην Ελλάδα και διέταξε τη διάλυσή του. Ο πρώην υπουργός Άμυνας Νίκος Κουρής επιβεβαίωσε ότι ο μυστικός στρατός ήταν ενεργός καθ’ όλη της διάρκεια του Ψυχού Πολέμου.

Τη δεκαετία του ’90 υπήρχαν έντονες εκκλήσεις από την αντιπολίτευση για τη διενέργεια κοινοβουλευτικής έρευνας για το μυστικό στρατό, αλλά απορρίφθηκαν από την τότε κυβέρνηση της ΝΔ. Ο υπουργός Άμυνας, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει ενώπιον της Βουλής ότι οι πληροφορίες που έδωσε ο Παπανδρέου ήταν ορθές και ότι πράγματι η CIA και οι ντόπιοι κομάντος είχαν στήσει ένα μυστικό δίκτυο, μία επιχείρηση με το κωδικό όνομα Προβιά, το οποίο, όπως υποστήριξε «διαλύθηκε το 1988». Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης της εποχής, Γιάννης Βασιλειάδης, δήλωνε ότι η αστυνομία δεν επρόκειτο να ερευνήσει την υπόθεση και τόνιζε ότι ο στρατός λειτουργούσε σαν δύναμη οπισθοφυλακής και όχι σαν εργαλείο εσωτερικού ελέγχου.

Οι πιέσεις της αντιπολίτευσης για διενέργεια της υπόθεσης συνεχίζονταν. Ο Ι. Βαρβιτσιώτης αρνούνταν την ανάγκη κοινοβουλευτικής έρευνας, καθώς, όπως δήλωνε, θα φρόντιζε για την υπόθεση ο ίδιος προσωπικά, με διαδικασίες εντός του υπουργείου του. Ο υπουργός εμπιστεύτηκε την έρευνα σε έναν στρατηγό, ο οποίος παλαιότερα είχε υπηρετήσει στο ΝΑΤΟ.

Το άρθρο προέρχετε από το http://tvxs.gr/news/ελλάδα/κόκκινη-προβιά-το-παραστρατιωτικό-σκέλος-του-νατο-στην-ελλάδα και βασίζεται σε πληροφορίες από το βιβλίο Οι μυστικοί στρατοί του ΝΑΤΟ: Η επιχείρηση Gladio και η τρομοκρατία στη Δυτική Ευρώπη, του Ελβετού ιστορικού Ντανιέλε Γκάνσερ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Πως λέγεται ο αρχιεπίσκοπος στα αγγλικά;

Τα απόκρυφα της Καινής Διαθήκης




Happy Halloween full of scary thoughts !

Χριστιανισμός και Μυθολογία, Christianity and Mythology

Pagan Christs, Παγανιστές Χριστοί

Ανακοίνωση της Στατιστικής Υπηρεσίας για το τρόπο υπολογισμού του Ελλείματος

Κέρδισαν οι δοσίλογοι και τα Τάγματα Ασφαλείας, έχασε ο ΕΛΑΣ

Μπράβο στους φασίστες και τα ξένα αφεντικά τους, μπράβο τάγματα ασφαλείας του Πάγκαλου, στα παιδία της Βέρμαχτ, μπράβο στoυς Έλληνες των οργανώσεων ΠΣΠΜ, ΛΕΣ, ΕΕΕ, ΠΑΤΡΙΣ, ΕΣΠΟ, ΕΕΦ, ΕΠΕ, ΕΑΣΑΔ, ΕΕΣ, ΠΑΟ, FF, μπράβο στους 20000 Ελληνοπόντιους και τους 1500 Ελλαδίτες της POA, μπράβο στους βασανιστές της Γκεστάπο, μπράβο στους Χίτες βασιλικούς, μπράβο στους δοσίλογους και τους μαυραγορείτες, χαρείτε τις σκηνές της παράδοσης των αρχηγών του ΕΛΑΣ, χαρείτε την επικράτησή σας, χαρείτε την Ελλάδα έτσι όπως την κάνατε. Ναι, δική σας είναι η Ελλάδα. Ναι, εσείς οι Παγκαλάνθρωποι και οι Καραμανλάνθρωποι κερδίσατε. Μπράβο σας.

Παράδοση των αρχηγών του ένδοξου Ελληνικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού στους Άγγλους, κατόπιν προτροπής από τον Βασιλιά, την Εκκλησία, τον Στάλιν, τους Αμερικάνους και όλη την καλή κοινωνία που υπηρέτησε πιστά το Τρίτο Ράϊχ.


Υποδοχή των Γερμανικών στρατευμάτων στην Θεσσαλονίκη από Έλληνες φασίστες


Έλληνες φασίστες που αργότερα έγιναν αφεντικά της Ελλάδος


Δημοσίευμα από τα Νέα, 31 Οκτ. 2007
Η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα που έδωσε τη συγκατάθεσή της για το άνοιγμα των 30 εκατομμυρίων φακέλλων που φυλάσσονται στη γερμανική πόλη Μπάντ Άρολσεν. Τρεις μόλις ημέρες μετά τον εορτασμό της εθνικής επετείου και μετά όλα όσα ακούστηκαν περί "εθνικής ομοψυχίας" και "ενότητας των Ελλήνων το '40" από επίσημους και μη όπως κάθε χρόνο, έρχεται η είδηση να ταράξει τα βαθιά αμίλητα νερά της λήθης για "αυτούς" που δεν ομοψυχούσαν μεν, λειτουργούσαν "εθνικώς" δε μετά την απελευθέρωση παρά το γεγονός ότι υπήρξαν συνεργάτες του κατακτητή.
Και είναι πολλοί. Τρανταχτά ονόματα και ισχυρές οικογένειες της πολιτικής και των γραμμάτων. Χαρακτηριστικά αναφέρω την εικόνα της υποδοχής των γερμανικών στρατευμάτων από γνωστούς καθηγητές του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης στις 9 Απριλίου 1941. Οι ταγοί του έθνους ανέλαβαν τότε δράση με το καλημέρα.
Μετά τη συνθηκολόγηση του Τσολάκογλου η χώρα μοιράστηκε σε τρεις ζώνες κατοχής. Οι Γερμανοί και οι Ιταλοί διόρισαν την πρώτη κυβέρνηση των δωσίλογων με "πρωθυπουργό" τον στρατηγό Τσολάκογλου. Την "κυβέρνηση" πλαισίωσαν κυρίως υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί και μερικοί γερμανόφιλοι πολίτες. Δηλαδή την κυβέρνηση πλαισίωσε μέρος των στρατιωτικών ηγετών του ελληνικού στρατού που έγραψε το έπος της Αλβανίας!!! Ακριβώς έτσι. Ο "πρωθυπουργός" Τσολάκογλου ήταν διοικητής του τμήματος στρατιάς δυτικής Μακεδονίας, της μεγαλύτερης μονάδας του στρατού της Αλβανίας, "υπουργός" εσωτερικών έγινε ο στρατηγός Γ. Δεμέστιχας διοικητής του Α Σώματος Στρατού, "υπουργός" Εθνικής Άμυνας (!!!) ο υποστράτηγος Γ. Μπάκος διοικητής του Β Σώματος Στρατού, "υπουργός" Εργασίας και Γεωργίας ο υποστράτηγος Κατσιμήτρος διοικητής της 8ης μεραρχίας, της μεραρχίας δηλαδή που υπεράσπισε την Ήπειρο. Θα είδατε την αναπαράσταση της μάχης στο Καλπάκι στην τηλεόραση. Η 8η μεραρχία πολέμησε... Καλλίτερα να μη συνεχίσω τον κατάλογο. Με λίγα λόγια η πρώτη "κυβέρνηση" των συνεργατών έμοιαζε με Γενικό Επιτελείο ένα πράμα. Και όλα αυτά τη στιγμή που η Κρήτη ήταν ακόμη ελεύθερη φιλοξενώντας τον βασιλιά και την νόμιμη κυβέρνηση της χώρας. Την ώρα που ο ελληνικός στρατός επέστρεφε σκυφτός και κουρελιασμένος και η Αθήνα είχε γεμίσει από σακάτηδες του μετώπου. Για να επιβεβαιωθεί ο άγγλος στρατάρχης Γουίλσον " εσχημάτισα τότε την εντύπωσιν ότι ο πόλεμος που διεξήγετο εις την Αλβανίαν ήτο πόλεμος του Λαού". Πολλές φορές οι Άγγλοι μίλησαν για προδοσία κατά τη γερμανική επίθεση...
Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χρύσανθος, παλαιός μητροπολίτης Τραπεζούντας αρνήθηκε να ορκίσει την "κυβέρνηση". Το πρόβλημα λύθηκε. Τους όρκισε ο Δαμασκηνός. Μάλιστα. Αυτός που επέτρεψε ως Αντιβασιλέας να ματώσει η Αθήνα στα Δεκεμβριανά το'44.
Και είναι απορίας άξιο πως έγινε αυτό. Πως όλοι αυτοί συνεργάστηκαν με τον κατακτητή. Το εξηγεί καταπληκτικά ο Κρις Γουντχάουζ στο βιβλίο του "το μήλο της έριδος" εκδόσεις Εξάντας στη σελίδα 51, που αναφέρει ότι μπορεί μεν ο Μεταξάς να συγκρούστηκε με τον άξονα "είχε προετοιμάσει ωστόσο τον δρόμο για την κατοχή προσαρμόζοντας ανάλογα την κρατική μηχανή και συνηθίζοντας το λαό σε αυταρχική διακυβέρνηση. Οι Γερμανοί επομένως, δεν είχαν ανάγκη να επινοήσουν ένα νέο είδος διοικήσεως για να γεμίσουν το κενό, χρειάστηκε μόνο να βρουν μερικά πρόσωπα, για τις κενές θέσεις των υπουργείων". Ο ίδιος ο Ι. Μεταξάς στο Ημερολόγιό του ενόψει του επερχόμενου πολέμου δεν είχε αμφιβολία για την τύχη της χώρας "Αν υπερισχύσουν οι Γερμανοί θα γίνομεν δούλοι των. Αν υπερισχύσουν οι Άγγλοι θα γίνομεν δούλοι αυτωνών"
Συνολικά τρεις κατοχικές "κυβερνήσεις" υπηρέτησαν τον κατακτητή. Η τρίτη, υπό τον Ι. Ράλλη έφτιαξε τα περιβόητα "τάγματα ασφαλείας" όπου τα επάνδρωσαν πολλοί αξιωματικοί μεταξύ αυτών και ο μετέπειτα δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος. Εμπνευστής των ταγμάτων ασφαλείας ήταν ο πρώην δικτάτορας Θ. Πάγκαλος. Έτσι δεν πρέπει να παραξενεύει η επίσημη αναγνώριση των ταγμάτων ασφαλείας από την χούντα της επταετίας που μεταμόρφωσε την συνεργασία με τους Ναζί σε εθνική προσφορά. Τα τάγματα ασφαλείας επιστρατεύτηκαν από τους Εγγλέζους για το στήσιμο του μεταπολεμικού κράτους μετά την απελευθέρωση.... Την ίδια ώρα εκείνοι που συμμετείχαν στον μεγαλύτερο εθελοντικό στρατό της ελληνικής ιστορίας, στην εθνική αντίσταση, ήταν ανεπιθύμητοι και εθνικώς ύποπτοι...
Στο "πολιτικό πεδίο" για να καλυφθεί η έννοια της θεσμικής νομιμότητος αυτών των κυβερνήσεων ιδρύθηκε η "Ελληνική Πολιτεία" ένα μόρφωμα όπου το υπουργικό συμβούλιο μπορούσε να νομοθετεί και να ασκεί εκτελεστική εξουσία ταυτόχρονα. Στα τρεισήμισι χρόνια της κατοχής εκδόθηκαν πάμπολλα διατάγματα και νόμοι. Το κορυφαίο είναι ότι μερικά από αυτά διατηρήθηκαν σχεδόν ως τις μέρες μας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον περίφημο νόμο για την αφισοκόλληση. Επίσης διατηρήθηκαν όλες οι πράξεις που αφορούσαν στις απαλλοτριώσεις για την κατασκευή μεγάλων έργων. Η κατασκευή του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό ανήκει σ' αυτήν την κατηγορία. Γενικά η κατοχική διακυβέρνηση θεωρήθηκε συνέχεια το ελληνικού κράτους! Γι αυτό το λόγο σέρνονταν μετά την απελευθέρωση στα δικαστήρια, στα έκτακτα στρατοδικεία, στις εξορίες και στα εκτελεστικά αποσπάσματα εκείνοι που αντιστάθηκαν ένοπλα στον κατακτητή με την κατηγορία ότι στασίασαν απέναντι στο ελληνικό κράτος. Τέτοια ξεφτίλα...
Αυτά για να μην έχουμε αυταπάτες για το ποιος μεγαλούργησε στην Αλβανία και στην Εθνική Αντίσταση. Η τετραετία από τον Οκτώβριο του '40 μέχρι τον Οκτώβριο του '44 που έφυγαν οι Γερμανοί αποτελεί μία από τις λαμπρότερες περιόδους του ελληνικού έθνους. Ο Ελληνικός στρατός στην Αλβανία και οι Σταυραετοί της Εθνικής Αντίστασης έγραψαν τις ενδοξότερες σελίδες της νεότερης ελληνικής ιστορίας.
Δυστυχώς την ιστορία την έγραψαν οι "άλλοι". Αυτοί που τα ονόματά τους θα βγουν επιτέλους στη φόρα σύμφωνα με το δημοσίευμα. Και είναι ώρα να ασχοληθεί η ιστορία μαζί τους καταδικάζοντας τα εγκλήματα που έμειναν ατιμώρητα και ξεπλύθηκαν στην "εθνική κολυμβήθρα". Γιατί όπως γράφει ο Eric Hobsbawm είναι "ζωτική η ανάγκη της κοινωνίας για ιστορικούς που κατ' επάγγελμα πρέπει να θυμίζουν στους συμπολίτες τους αυτά που λησμονούν".

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Φυσιολατρεία και Σατανισμός στη σύγχρονη Ελλάδα




Ο σατανισμός και κάθε αναφορά της κόλασης παράγει φόβο, αφαιρεί την όρεξη για εργασία και δημιουργία, έχοντας το φόβο ότι ο κακός Σατανάς (λύκος) θα του τα αρπάξει όλα, άεα δεν έχει νόημα να παράγει έργο.

Με άλλα λόγια κάθε παραμύθι περί σατανά, κόλασης και τιμωρίας, αφαιρεί δυναμικό έργο από την κοινωνία, άρα και διαβάλλει την κοινωνία, άρα και είναι διαβολικό έργο η ομιλία περί διαβόλου. Και ποιος άλλος από τους χριστιανούς και μουσουλμάνους μιλούν περισσότερο για το διάβολο; Παραποιόντας τα περί ηθικής λόγια, καταντούν να μιλούν περί των ¨ανήθικων¨ διαβεβλημένων καταστάσεων, της διαβολικής επιρροής, της κόλασης, της τιμωρίας στην άλλη ζωή και της ιεράς εξέτασης σε αυτή τη ζωή.

Γεώργιος Γεμιστός Πλήθων - Ο Τελευταίος Έλληνας



Ο Σχολάριος τον καταδίκασε ως αιρετικό και αντίχριστο. Αυτό βασικά δεν είναι κατηγορία αλλά τιμή.

Έλληνες Εθνικοί ενατίων Εθνικιστών (ΕΕΧ)

The Academy of Athens is Greece's national aca...Image via WikipediaΤο σπήλαιο των ιδεών από τη πολιτεία του Πλάτωνα θα πρέπει να επανέλθει στη βασική εκπαἰδευση των Ελλήνων μαθητών.

Εδώ φαίνεται καθαρά το ποιος είναι Ἐλληνας και ποιος είναι χριστιανός. Κρίμα που ένα χριστιανοκρατούμενο κράτος ονομάζεται Ελληνική Δημοκρατία. Μόνο ένα μέρος της γλώσσας έμεινε να μαθαίνουν οι κατ΄ αίμα απόγονοι των Ελλήνων.

Οι διωγμοί της φιλοσοφίας, της ιατρικής, των μαθηματικών, της τριγονομετρίας, της φυσικής και της χημείας είναι τα βασικά όπλα σκοταδισμού του χριστιανισμού κατά των Ελλήνων.

Και όπως είπε ένας Γερμανός φιλόσοφος: η θρησκεία είναι φως που χρειάζεται σκοτάδι για να λάμψει και κα φανεί.









Enhanced by Zemanta

Λάθος σκέψη το ότι ο Γκιόλιας θα ξεχαστεί, δείτε το βίντεο

Ο Εξορκιστής της Πλάκας στο κέντρο της Αθήνας



Ο δαιμονολατρισμός, η φοβολαγνεία, η τρομοκρατία εναντίον των πιστών προς αποτροπή διαφυγής από τις τάξεις των ελεγχομένων, η παρουσίαση τοιάυτων θεαμάτων προς κατανάλωση από τους ενορίτες τους, και ο βασανισμός της ιερής εξέτασης των χριστιανών κατά παντός αλλόθρησκου, είναι ο μεσαιωνισμός που γερά κρατά στις μέρες μας.

Ετυμολογία: Ελληνισμός


Από τις σελίδες του Μεγάλου Ετυμολογικού λεξικού, βλέπουμε την επεξήγηση του λήμματος Ἑλληνισμὸς.

Ἑλληνισμὸς ἐστὶ, τὸ καθ᾽ Ἓλληνας διαλέγεσθαι, τουτέστι τὸ ασολοικίστως καὶ ἀβαρβαρίστως διαλέγεσθαι.


Το οποίο στη σημερινή διάλεκτο εκφράζεται ως:

Ελληνισμός είναι να διαλέγεσαι χωρίς περιττά λόγια αλλά με ολική περιγραφή των γεγονότων περί του αντικειμένου και μη επιτρέποντας είσοδο σε ξένες μη επιστημονικές δοξασίες περί της πραγματείας του λόγου.

Study: Americans Get Majority Of Exercise While Drunk

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Aryanists, Nordicists Τεύτονες και Γερμανοϊσλαμισμός στην καρδιά των ΗΠΑ

Γράφει ο Γ. Σιδηρούντιος
Της οικονομικής, προηγήθηκε η ιδεολογική αυτοκτονία των ΗΠΑ. Μία οικονομία δεν είναι εύκολο να συρρικνωθεί και να καταρρεύσει σε ένα κράτος, εάν προηγουμένως δεν έχει προηγηθεί η ιδεολογική του χρεοκοπία. Πρώτα λοιπόν αρρώστησε το μυαλό των ΗΠΑ, και μετά άδειασαν οι τσέπες τους.
Τεράστιο λάθος των ΗΠΑ που επέτρεψαν στη Γερμανική σχολή σκέψης να τις καθοδηγεί σε πολλά σοβαρά θέματα. Για παράδειγμα, ολόκληρος ο πόλεμος που έκαναν οι ΗΠΑ ενάντια στην πάλε ποτέ Σοβιετική Ένωση είχε στην ουσία Γερμανούς θεωρητικούς, και στενούς συμμάχους και καθοδηγητές πολλά ναζιστικά κατακάθια της ανθρωπότητας. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από ομολογίες και μαρτυρίες ανθρώπων της ΣΙΑ για την στενότατη σχέση μεταξύ της και πολλών ακροδεξιών τεράτων. Τεράστιο λάθος λοιπόν το ότι γέμισαν τις υπηρεσίες τους οι Αμερικάνοι με Ναζιστές. Έπρεπε να κρατήσουν ένα μέτρο. Τεράστιο λάθος κάποιων Αμερικανών που παρέδωσαν μετά τον Β Πόλεμο και την Ελλάδα και άλλες χώρες στα χέρια συνεργατών των Γερμανών, και αργότερα στα χέρια των ίδιων των Γερμανών. Σήμερα, η Ελλάδα και αρκετές άλλες χώρες της Ευρώπης έχουν μετατραπεί σε αποικίες της Γερμανίας, που κατα σύμπτωση κάποτε πολύ ποθούσε να αποκτήσει το Τρίτο Ράϊχ. Η μεγάλη Γερμανία την οποία ξαναέφτιαξαν οι Αμερικάνοι με την βοήθεια των Ρώσων, τώρα δίνει σκληρά ευρο-χτυπήματα στις ίδιες τις ΗΠΑ, τις οποίες στην ουσία έχει μετατρέψει και αυτές σε μία μεγάλη αποικία της για την κατανάλωση των προϊόντων της. Έτσι ή αλλιώς, οι Γερμανόριζοι “βόρειοι Ευρωπαίοι” είναι η άρχουσα τάξη στις ΗΠΑ, και εύκολα ανοίγουν τον δρόμο διάπλατα στη πατρογονική τους πατρίδα. Οι ΗΠΑ έχουν αποκτήσει πλέον μεγάλη εξάρτηση από την Γερμανία, και όσοι αυτό δεν το βλέπουν είναι επειδή συνήθως καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες αντισημιτικών ναρκωτικών πάσης φύσεως.
Οι Ναζιστές δεν στάθηκε δυνατόν να προσφέρουν στην Αμερική τις υπηρεσίες τους για αντίσταση στον κομμουνισμό, χωρίς ταυρόχρονα να της μεταδώσουν την αθεράπευτη αρρώστια που σκότωσε το ίδιο το Τρίτο Ράϊχ, την ακατάσχετη και απάνθρωπη αλαζονεία. Οι Ναζιστές έδωσαν στις ΗΠΑ τον ρατσιστικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν την Λατινική Αμερική και τόσους άλλους τόπους, τους οποίους μετέτρεψαν από φίλους σε εχθρούς. Με Γερμανικό τρόπο λοιπόν, με Γερμανικά μυαλά, με Γερμανική φιλοσοφία έχασε και χάνει η Αμερική την πρωτοκαθεδρία της στο κόσμο. Φυσικό ήταν αυτό να συμβεί, διότι οι Γερμανοί ποτέ δεν κατάφεραν να φτιάξουν καμία ιδεολογία και κανένα πολιτιστικό επίτευγμα που να αντέχει στον χρόνο.

Η ιδεολογική αυτοκτονία των ΗΠΑ είναι, αν μη τι άλλο, ένα μεγάλο δράμα για την ίδια την ανθρωπότητα, απλά διότι τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίστηκαν οι ΗΠΑ εξακολουθούν να αποτελούν ελπίδα για την επικράτηση της ελευθερίας στον κόσμο. Με την απώλεια των ΗΠΑ σαν ηγέτιδα δύναμη και προστάτιδα της ελευθερίας, αυτό που θα επακολουθήσει αργά ή γρήγορα, κατα την άποψή μου, θα είναι η παγκόσμια επικράτηση του Γερμανοϊσλαμισμού (δες http://ellinikesaxies.blogspot.com/search/label/Germanoislamismus%20Germanoislamism%20Γερμανοϊσλαμισμός%20%20Η%20μάστιγα%20της%20ανθρωπότητας ). Κανείς δεν πρέπει να χαίρετε με την αυτοκτονία των ΗΠΑ, διότι δεν είναι προς το συμφέρον της ανθρωπότητας. Χωρίς τις ΗΠΑ η γερασμένη και υποτονική Ευρώπη θα υποκύψει γρήγορα στον Γερμανοϊσλαμισμό. Οι Γερμανοί, παρά το όποιο αντι-Ισλαμικό θέατρό τους, είναι ο πλέον αγαπητός μη Ισλαμικός λαός στο Ισλάμ τους τελευταίους αιώνες. Άραβες και Γερμανοί μαζί, αυτή την εποχή κατακτούν τις ΗΠΑ. Το επόμενο βήμα θα είναι η άλωση της ανθρωπότητας. Ένα από τα πρώτα οικόπεδα τα οποία με ευκολία οι Γερμανοί θα ξεπουλήσουν στο Ισλάμ είναι η μισητή τους Ελλάδα, ο τόπος στον οποίο άρχισε η ήτα τους στον Β Παγκόσμιο πόλεμο (δες αποδείξεις : http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/06/blog-post_27.html). Υπήρξε και υπάρχει έντονο Γερμανικό ρατσιστικό μίσος εναντίον της Ελλάδος, και αυτό το έχουμε δει και θα το ξαναδούμε μπροστά μας.