Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ricky Gervais on Atheism ......this is funny

English: ricky gervais 2009
English: ricky gervais 2009 (Photo credit: Wikipedia)
God's first mistake ...


Πήγε για δόκιμη μοναχή και της αφαίρεσαν €43.000 σε μοναστήρι της Έδεσσας


 
Πήγε να μονάσει… και πριν ενδυθεί το μοναχικό σχήμα, η ηγουμένη της μονής της αφαίρεσε 43.000 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό, τα οποία αυθαίρετα τα χρησιμοποίησε για … επέκταση του μοναστηριού.

Ο λόγος για τη συνταξιούχο εκπαιδευτικό κυρία Κωνσταντία Δικού από την Θεσσαλονίκη, η οποία το 2008 πήρε την απόφαση να μονάσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού στο Μεσημέρι της Έδεσσας.

Όπως αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά της, στη διάρκεια παραμονής της ως «δόκιμης» στη μονή, η ηγουμένη Ιερώνυμη της ζήτησε να εκταμιεύσει άμεσα όσα χρήματα είχε στην τράπεζα επειδή… επίκειται «πόλεμος» και κινδυνεύουν να χαθούν οι καταθέσεις. Για να γίνει μάλιστα πιο πειστική, χρησιμοποίησε και το όνομα του Εφραίμ της μονής Βατοπεδίου.

«Τον Φεβρουάριο του 2009 η ηγουμένη Ιερώνυμη μου ανέφερε πως ο πάτερ Εφραίμ από το Άγιο Όρος την προειδοποίησε πως θα γίνει πόλεμος και πως οι καταθέσεις στην τράπεζα θα χαθούν και για αυτό θα πρέπει να γίνει ανάληψη των χρημάτων έτσι ώστε να κρατηθούν σε ασφαλές μέρος και να μην χαθούν» αναφέρει συγκεκριμένα η κυρία Δικού, όπως και τελικά έπραξε. Μαζί με την ηγουμένη Ιερώνυμη, επισκέφθηκαν την τράπεζα που διατηρούσε τον λογαριασμό της και εκταμίευσε το ποσό των 43.000 ευρώ, τις οικονομίες μιας ζωής, το οποίο και παρέδωσε στο μοναστήρι για… φύλαξη.

Τον Οκτώβριο του 2009 η κυρία Δίκου, ανακοίνωσε στην ηγουμένη Ιερώνυμη, πως δεν επιθυμεί να μονάσει και πως επιθυμία της είναι να επιστρέψει στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη, ζητώντας της παράλληλα να της επιστραφεί το ποσό των 43.000 ευρώ. Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά : «όταν της ζήτησα να μου παραδώσει το ποσό που της παρέδωσα προς φύλαξη, μου είπε πως τα χρήματα αυτά τα διέθεσε για την επέκταση του κτιρίου της Ιεράς Μονής».

Μετά την απάντηση αυτή, η συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, εγκατέλειψε οργισμένη το μοναστήρι και επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα ενημέρωσε τον μητροπολίτη Έδεσσας κ.Ιωήλ, για το περιστατικό ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, την συμβούλεψε να κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει την επιστροφή των χρημάτων της από το μοναστήρι.
Μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η κυρία Δίκου κατά της ηγουμένης Ιερώνυμης, ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον της και πλέον η διαφορά θα επιλυθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Από την πλευρά της η ηγουμένη Ιερώνυμη, υποστηρίζει πως το ποσό «δωρήθηκε» στη μονή με τη θέληση της κυρίας Δικού, ισχυρισμό που αρνείται κατηγορηματικά ο δικηγόρος της ενάγουσας κ.Κώστας Μοσχόπουλος. «Δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει τον συγκεκριμένο ισχυρισμό. Τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν ερήμην της κυρίας Δίκου για εργασίες στο μοναστήρι. Ουσιαστικά την κορόιδεψαν, για να τα αποσύρει από την τράπεζα και να τους τα παραδώσει» δήλωσε στο protothema.gr o κ.Μοσχόπουλος.
Δεισιδαιμονίες, ψευδοπροφητείες και αβάσιμες φοβίες είναι αυτά που πωλούνται από θρησκευτικούς ηγέτες, σε κάθε ευκολόπιστο θρήσκο, και είναι αυτό το προϊόν / υπηρεσία που κοστίζει ελάχιστα και αποφέρει τεράστια κέρδη. Έτσι έχει η θρησκευτική κοινότητα των χριστιανών καταφέρει να γίνει μεγιστάνας κάτοχος ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αντί λοιπόν να ζητείται φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, θα πρότεινα να υπάρχει βαριά φορολόγηση βλακείας έως και 99% στις δωρεές υπέρ πλουσίων δορωληπτών

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

How herring farts almost lead to a diplomatic crisis: Magnus Wahlberg at...

A live frog levitates inside the Ø32mm vertica...
A live frog levitates inside the Ø32mm vertical bore of a Bitter solenoid in a magnetic field of about 16 tesla at the Nijmegen High Field Magnet Laboratory http://www.hfml.ru.nl/froglev.html. (Photo credit: Wikipedia)
How can herring farts in the Stockholm archipelago almost lead to a diplomatic crisis? Or a bra be converted into a gas mask in case of emergency? To Magnus Wahlberg this is everyday stuff, and proof that science doesn't have to be dull to be important. He is a biologist and Scandinavian desk chief of the science humor magazine Annals of improbable research, and has himself been awarded the Ig Nobel Prize (for those herring farts). It is an alternative Nobel Prize that honors achievements that first make people laugh, and then think. With his speech, Magnus wants us to do just that.


enikos.gr -Δηλώσεις κ. Βαξεβάνη

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζεται κανονικά η δίκη του Κώστα Βαξεβάνη



Για τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ

Συνεχίζεται κανονικά η δίκη του Κώστα Βαξεβάνη

Web only
01/11/2012  13:59

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Αρχισε λίγο μετά τις 10.00 η δίκη του εκδότη του περιοδικού Hot Doc Κώστα Βαξεβάνη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων με τη δημοσιοποίηση λίστας ονομάτων που φέρεται να είναι η λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στα γραφεία της Ευελπίδων.

Με το που ξεκίνησε η δίκη, οι συνήγοροι του δημοσιογράφου, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Χάρης Οικονομόπουλος και Δημήτρης Καπερνάρος τοποθετηθήκαν ένας ένας κάνοντας ένταση λόγω αοριστίας της κατηγορίας του Κώστα Βαξεβάνη. Η δικαστής διέκοψε αλλά η ένταση απορρίφθηκε. Η δίκη συνεχίστηκε με τον Κώστα Βαξεβάνη να δικάζεται γιαπαραβίαση προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε και δεύτερη ένσταση από τους συνηγόρους του δημοσιογράφου, καθώς το έγγραφο με το οποίο ο Βαξεβάνης παραπέμπεται σε δίκη δεν έχει σφραγίδα εισαγγελίας. Τελικά και αυτή η ένσταση απορρίφθηκε και η δίκη συνεχίζεται κανονικά, αφού σύμφωνα με το δικαστήριο η σφραγίδα του εισαγγελέα και η υπογραφή του αρκούν.

Aυτή τη στιγμή, διεξάγεται η διαδικασία υπεράσπισης των μαρτύρων.

Στην Ευελπίδων βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων, Τζιμ Μπουμέλα, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε εδώ και ζητούμε από τα δικαστήριο να αποσύρει τις κατηγορίες. Αυτό είναι αίτημα όλων των δημοσιογράφων του κόσμου. Αυτή η δίκη μπορεί να καταλήξει σε νίκη της ελευθερίας στην Ελλάδα, καθώς η χώρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Αν πάθει κάτι ο Κώστας θα συγκεντρώσουμε όλες μας τις δυνάμεις εναντίον της όποιας καταδικαστικής απόφασης».

Στο σημείο βρίσκεται  ως μάρτυρας υπεράσπισης και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.




 


Μινωϊκὸς Πολιτισμὸς

Minoic_Goddess_02
Minoic_Goddess_02 (Photo credit: twesener)
Ο πολιτισμός των Κρητών από την αρχαιότητα ...


Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Codex Alimentarius

Codex Alimentarius. New World Order. NWO. Nutr...
Codex Alimentarius. New World Order. NWO. Nutricide. Chemtrails. Tribute to junk food. HAARP. (Photo credit: artist in doing nothing)
Codex Alimentarius


Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ο Νότης Σφακιανάκης με τον Χατζηνικολάου στον Realfm

English: Notis Sfakianakis, greek singer at bo...
English: Notis Sfakianakis, greek singer at bouzoukia club singing Ελληνικά: Ο Νότης Σφακιανάκης (Photo credit: Wikipedia)
Χείμαρος ως πάντα ο Σφακιανάκης ...


Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

End Νational Debt πλήρης συνέντευξη Hellas FM Αμερικης 07-10-12

English: Cover page from "From the Garden...
English: Cover page from "From the Garden of Hellas" by Author Lilla Cabot Perry. (Photo credit: Wikipedia)
07-10-12 Η πλήρης συνέντευξη της E.Ν.D στο Hellas FM Αμερικης.


Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Επίθεση δέχθηκε ο Έλληνας πρέσβης στην Πρεμέτη

Δήλωση του Τέρενς Κουίκ για την επίθεση που δέχθηκε ο Έλληνας πρέσβης στην Πρεμέτη



από το Γραφείο Τύπου
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, από τη Σκιάθο όπου βρίσκεται συνοδεύοντας τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο ...

για τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στο νησί για την επέτειο του ΟΧΙ, έκανε την εξής δήλωση, πληροφορηθείς την επίθεση που δέχθηκε σήμερα (28.10.2012) στην Πρεμετή ο Έλληνας πρέσβης στην Αλβανία:

«Η συνεργασία με τα στρατεύματα κατοχής του Μουσολίνι, θυμίζει σε κάποιους ακραίους Αλβανούς πολιτικούς, αλλά και στους οπαδούς τους, τις ενοχές από το κακό παρελθόν.

Οι νοσταλγοί της τάχα «Μεγάλης Αλβανίας» εκδήλωσαν το μίσος τους για την Ελλάδα που φιλοξένησε και φιλοξενεί χιλιάδες Αλβανούς μετανάστες με τον χειρότερο τρόπο, σήμερα το πρωί στο στρατιωτικό νοσοκομείο της ιστορικής Κλεισούρας στην Πρεμετή.

Εκεί στο ύψωμα 731 όπου οι Έλληνες ήρωες του 1940 κατατρόπωσαν τα ιταλικά στρατεύματα του Μουσολίνι, οι Αλβανοί εθνικιστές της «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας» αλλά και Τσάμηδες πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο που μετέφερε απογόνους των ηρώων από την Ελλάδα, αλλά και σε βάρος του οχήματος του Έλληνα πρέσβη κ. Νίκου Πάζιου.

Το Αλβανικό καθεστώς ατάραχο παρακολουθεί τις προκλήσεις κατά τις Ελλάδος και εξακολουθεί να αρνείται τη δημιουργία και τρίτου στρατιωτικού νεκροταφείου, για τους άταφους ήρωες του Αλβανικού έπους που έχουν αφήσει διάσπαρτα τα κόκαλά τους στα Βουνά και τα λαγκάδια της Βορείου Ηπείρου».

NewsIt.gr: Ύμνοι Αμβρόσιου για Χρυσή Αυγή

Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρ...
Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος (Photo credit: D. Smixiotis)
Μαύρη είν' η νύχτα στα βουνά ... Χρυσή Αυγή με Αμβροσία θρέφεται ...

Με ευχές Μαυροφόρων έρχεται η Μαύρη Νύξ.


Ο Κώστας Βαξεβάνης μιλάει έξω από την Ευελπίδων

Βίντεο: Τώρα - Στην Ευελπίδων ο Βαξεβάνης

ΑΙΣΧΟΣ - ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΓΑΜΟ" ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!!!

ΑΙΣΧΟΣ - ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΓΑΜΟ" ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!!!


Η φωτογραφία που βλέπετε είναι απο τον..."γάμο" της Γάζας. Ο Ιμάμης ευλόγησε την ένωση 450 ζευγαριών. 
Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν απο 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυφών ήταν...

ΚΑΤΩ ΑΠΌ 12 ΕΤΩΝ.
Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, βασανιστηρίων και σοδομισμού λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας.
Οι γάμοι των παιδόφιλων της Χαμάς γίνονται με παιδιά μόλις 4 ετών, κι αυτό με την άδεια του ισλαμικού νόμου.  
 GAZA1
Αυτή η πληροφοριά αποκαλύφτηκε από τον Δρ Paul L.Williams, και εκδόθηκε και μεταφράστηκε στη Βραζιλία.
Μεγάλοι μουσουλμάνοι αξιωματούχοι, όπως ο Mahmud Zahar, ένας ηγέτης της Χαμάς συγχάρηκαν προσωπικά τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής που ήταν πολύ προσεκτικά οργανωμένη.
" Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε στην Αμερική ότι δε μπορεί να σας στερήσει αυτή τη χαρά " είπε ο Zahar στους γαμπρούς, που ήταν όλοι ντυμένοι με σκουρόχρωμα κοστούμια.
 Κάθε γαμπρος πήρε από τη Χαμάς ως δόρο το ποσό των 500 δολαρίων. 
Τα κοριτσάκια, σε προεφηβική ηλικία, όλα ντυμένα στα λευκά και υπερβολικά μακιγιαρισμένα έλαβαν ένα γαμήλιο μπουκέτο.
 " Προσφέρουμε αυτό το γάμο σα δώρο στο λαό μας που ατιμετωπίζει την πολιορκία και τον πόλεμο" σχολίασε ο ισχυρός άντρας της Χαμάς, Ibrahim Salaf.
Οι φωτογραφίες αυτής της γαμήλιας τελετής εξιστορούν αυτήν την ειδεχθή "ιστορία".
 Το Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια "αρραβωνιασμένα κοριτσάκια" στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες.
Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από το σύζυγό τους.
Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς.
 GAZA2
Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού. 
 Επιπλέον, ο πιο γνωστός μουσουλμάνος, ο Ayatolah Khomeini  υποστήριξε με εξοργιστικούς λόγους την άσκηση της παιδοφιλίας:
 Ένας άντρας μπορεί να αντλήσει σεξουαλική ικανοποίηση από ένα παιδί, ακόμη και από ένα μωρό. Ωστόσο, δε μπορεί να διεισδύσει κολπικά, αλλά... πρωκτικά  : ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αυτό δυστυχώς δεν αναφέρεται συχνά, και ο ΚΟΣΜΟΣ σωπαίνει ή δε θέλει να το κοιτάει. Ακόμη χειρότερα, δε θέλει να το ΞΕΡΕΙ. Τώρα ξέρετε! Θα σιωπήσετε? Θα σιωπήσετε?
Κανείς δε θα μπορέσει να σώσει αυτά τα μικρά θύματα της Χαμάς και άλλων περιοχών... 


makeleio.gr


Divorce of teenager from a 70 year old man granted by Human rights convention

Related: 11-year-old girl married to 40-year-old man

Συλλαμβάνουν τον Κώστα Βαξεβάνη


Συλλαμβάνουν τον Κώστα Βαξεβάνη

Ημερομηνία: 28/10/2012
Με tweet ο Κώστας Βαξεβάνης ενημερώνει ότι μπαίνουν με εισαγγελέα τώρα στο σπίτι όπου βρίσκεται και τον συλλαμβάνουν...
Η αστυνομία συνέλαβε το δημοσιογράφο τη στιγμή που έδινε τηλεφωνική συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο»

Βαξεβάνης: Είμαι στη Δροσιά, ας έρθουν οι Γερμανοτσολιάδες

Επέτειος του Όχι , με την γκεστάπο στη θέση των επισήμων;
Βαξεβάνης: Είμαι στη Δροσιά, ας έρθουν οι Γερμανοτσολιάδες
Το... στίγμα του δίνει ο Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος δηλώνει στο twitter που ακριβώς βρίσκεται.
Δείτε το tweetQ



Δείτε εδώ το βίντεο που λέει ότι τη Δευτέρα θα πάει μόνος του στην εισαγγελία: