Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Bill Nye Destroys Noah's Ark

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

97% Owned - Economic Truth documentary - Queuepolitely cut

Χρῆμα καί Δῆμος - Κράτος καἰ Έλεγχος

Αναρωτηθείτε, όταν το χρήμα ήταν σε μέταλλο (χρυσός, άργυρος, μπρούντζος, χαλκός, αλουμίνα κλπ) πόσες καταρρεύσεις οικονομικής μορφής των καθεστωτικών, είχαν την δύναμη να επιρρεάζουν τον πλούτο και το χρήμα (τις αξίες) των υπηκόων και πολιτών;
Αναρωτηθείτε ότι την εποχή του κράχ της Αμερικής, ήταν ήδη χωρίς μεταλλικό χρήμα και έτσι ότι ΝΟΜΙΣΜΑ (νομίζω) υπήρχε στην αμερικανική οικονομία, ήταν τραπεζογραμμάτια (δηλαδή μονοπωλειακό αξιακό υποκατάστατο).
Σήμερα στην Ελλάδα, η ροή των αξιών (χρήματος) βασίζεται ξανά σε τραπεζογραμμάτια που ο λαός αποδέχθηκε να τα χρησιμοποιεί ως υποχρεώσεις αξίας δίδονταν ΠΙΣΤΗ στις τράπεζες που τα εκδίδουν (Κεντρική Ευρωπαική, Τράπεζα της Ελλάδος κλπ.).
Τώρα αναρωτηθείτε τι θα γίνει αν επιστρέψουμε στην χρήση των μετάλλων στην καθημερινή μας οικονομία, αν προσθέσουμε και τις προσωπικές ανταλλαγές ως αξιακές μονάδες συναλλαγής μεταξύ πολιτών. Ποιός θα έχει την κεντρική διαχείρηση και την ικανότητα να κλείνει την κάνουλα στις συναλλαγές; Αναρωτηθείτε αν και πως θα γίνεται η φορολόγηση των συναλλαγών και αν θα μπορεί μια κεντρική κυβέρνηση να επιβάλλει τρομοκρατικώς τις ύπουλες συναλλαγές της με τους κεντρικούς τραπεζίτες.
Οι Ελεύθεροι Έλληνες θα πρέπει να μάθουν να έχουν παράλληλες μεθόδους συναλλαγών και συνεργασιών ανεξάρτητες από κάθε κεντρική απολυταρχική εξουσία. Με αυτό τον τρόπο επανέρχεται το Κράτος στα χέρια των Πολιτών και κάθε ανάγκη για δημόσια έξοδα θα πρέπει Πρώτα να δικαολογείται, να προγραμματίζεται και να ελέγχεται κατά την εκτέλεση και την παραλαβή από τους Πολίτες. Αυτό είναι θέμα Κράτους και Δήμου.

INTERESTING - Bahraini Intellectual Describes the Problems in the Muslim...

Saudi Cleric: "We Arabs are backward, but we don't know it".

Arab Intellectual - Muslim Failure

islamic cleric : Muslims are lazy, what?

Ex Muslim Woman Rips Mask Off of Good Muslims, Reveals