Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ορφικός Ύμνος στ' Άστρα - Orphic hymn to the Stars (Reboutsika, Universe)

Η μουσική είναι μιξ στην αρχή και στο τέλος με τον ήχο της Γης στο διάστημα, όπως ακούγεται από τους ήχους που κατέγραψε η ΝΑΣΑ
Μusic is mix (start - end) with the sound of the Earth in space recorded by NASA

Μια 12 χρονη κοπέλλα ξεσκεπάζει τήν απάτη της Μαφίας τών Διεθνών Τοκογλύφων


"έγινε οδυνηρά προφανές, ακόμη και για μένα, μια κοπέλλα δώδεκα ετών, ,ότι έχουμε πέσει θύμα ληστείας και είμαστε εξαπατημένοι από το τραπεζικό σύστημα και απο μια συνένοχη κυβέρνηση". 
Βικτώρια Γκραντ:
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο Καναδάς είναι χρεωμένος; 
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί η καναδική κυβέρνηση επιβάλλει τόσους φόρους;
 Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί οι τραπεζίτες από τις μεγαλύτερες καναδικές τράπεζες γίνονται πλουσιότεροι και οι υπόλοιποι από εμάς δεν είναι; 
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί το δημόσιο χρέος μας υπερβαίνει τα 800 δισ. δολάρια και γιατί ξοδεύουμε 160 εκατομμύρια δολλάρια κάθε μέρα σε ιδιώτες τραπεζίτες για τόκους μόνο για το εθνικό χρέος; 
Είναι 60 δισεκατομμύρια δολλάρια το χρόνο. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί αυτά τα 60 δις δολλάρια; 

Οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις έχουν συνεργήσει στην οικονομική υποδούλωση των ανθρώπων του Καναδά. Θα σας δώσω τώρα τις πληροφορίες που θα σας ενδιαφέρουν και θα είναι ένα κίνητρο για να συνεχίσεται την δική σας έρευνα και να καλέσετε την κυβέρνησή μας να σταματήσει αυτή τη ληστεία του λαού του Καναδά. 

Μας πουλήσανε σκλάβους και θέλουν παραπάνω ψήφο

WISDOM OF HELLENISM- Change your life

BECOME A GREEK TODAY - JOIN THE REVOLUTION - RETURN TO THE VALUES OF HELLENISM WHICH SHAPED SUCH CONCEPTS AS DEMOCRACY, REPUBLICANISM AND THE UNITED STATES CONSTITUTION AMONGST OTHERS.

For the New World Order Agenda to be successful all roots and value systems must be destroyed and replaced with FEAR, with HATRED and with INSECURITY. A return to the values of HELLENISM which is the basis of most modern value systems is to reject being owned by the new system of panic, anger and loathing.

MAKE THE CHOICE TODAY - BECOME A GREEK

We are all Greeks.

Our laws, our literature, our religion, our arts have their root in Greece. - Mary Shelley

Be the Change you want to See in Others

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ, ένας ήρωας του 21 που δεν γνωρίζουμε.

Ο Εμμανουήλ Παπάς είναι ένας από τους σπουδαιότερους ήρωες της επανάστασης του γένους. Ένας ήρωας όμως που είναι "κρυμμένος" από τα σχολικά βιβλία. Ο λόγος που δεν τον γνωρίζουμε βρίσκεται στο ότι αυτοί που τον πρόδωσαν, είναι αυτοί που τον πρόδωσαν, αυτοί που αντιτάχθηκαν και αφόρισαν την επανάσταση, είναι αυτοί που έγραψαν και την ιστορία της πατρίδας μας. Το ότι δεν διδασκόμαστε την ιστορία του, αποτελεί μία ακόμα προδοσία. Διότι ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το 1821 επαναστάτησε και η Μακεδονία. Όχι σαν ανεξάρτητο κράτος, αλλά σαν Ελληνική επαρχία. Αυτό είναι απάντηση για όσους πλέον γράφουν στα βιβλία ξένων κρατών, για προσάρτηση και διαμελισμό της Μακεδονίας το 1913.
Category:

Hypatia - Υπατία and the Library of Alexandria

Μπεξής για Υπατία και ψευτόΑγίους

Η Ελληνίς Προστάτις των Γραμμάτων και Τεχνών.


ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΑΙ ΗΡΟΔ ΟΤΟΥ
16. Οι δε κατοικούντες περί το όρος Πάγγαιον, Δόβηρες, Αγριάνες, Οδόμαντοι και οι περί την Πρασιάδα λίμνην ουδέποτε υπετάγησαν εις τον Μεγάβαζον. Προσεπάθησε δε ούτος να υποτάξη και τους κατοικούντας εις την λίμνην, των οποίων αι κατοικίαι είναι τοιαύται. Εν μέσω του ύδατος είναι εστημένοι σταυροί υψηλοί και επ' αυτών συνηρμοσμέναι σανίδες με μίαν είσοδον στενήν εκ του μέρους της ξηράς, ήτις είναι και η μόνη γέφυρα. Τούτους δε τους σταυρούς τους υποστηρίζοντας τας σανίδας προ πολλού τους έχουν στήσει οι πολίται από κοινού, έπειτα όμως τους διετήρησαν ακολουθούντες τον εξής νόμον· πας ανήρ νυμφευόμενος (έκαστος δε λαμβάνει πολλάς γυναίκας) φέρει από το όρος το καλούμενον Όρβηλον τρεις σταυρούς και πήγνυσιν αυτούς. Κατοικούσι δε ως εξής· έκαστος έχει επί των σανίδων τούτων μίαν καλύβην εντός της οποίας ζη και εν τη καλύβη ταύτη αι σανίδες είναι ανοικταί διά θύρας φερούσης κάτω εις την λίμνην, δένουσι δε τα μικρά παιδία εκ του ποδός με σχοινίον φοβούμενοι μήπως πέσωσιν εις την λίμνην. Τους ίππους και τα υποζύγια τρέφουσι με ιχθύς εκ των οποίων τοσαύτη αφθονία υπάρχει ώστε ανοίγοντες την καταπακτήν θύραν και καταβιβάζοντες εις την λίμνην σπυρίδα κενήν, δεν βραδύνουσι να την ανασύρωσι πλήρη ιχθύων. Υπάρχουσι δε δύο είδη ιχθύων, πάπρακες και τίλωνες.


ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ THE COLOR OF ANCIENT GREECE

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ (ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ . ΠΧ: ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!



Μακεδονία Πελασγοί / Macedonia Pelasgoi

Μακεδονία

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Αισχύλου στο έργο Ικέτιδες (250), όπου ο Βασιλιάς Πελασγός αναφέρει: "Του γηγενούς Παλαίχθονος είμαι εγώ γιος, ο Πελασγός, που κυβερνώ τη χώρα. Και αφού είμαι ο βασιλιάς επόμενο είναι να πάρουν από μένα τ΄ όνομά τους οι Πελασγοί που κατοικούν τη χώρα. Όλη αυτή που τη διασχίζει ο αγνός Στρυμόνας στη δυτική πλευρά του. Και τη χώρα των Περραιβών ακόμη εξουσιάζω και όσα μέρη είναι πέρα από την Πίνδο και της Δωδώνης τα βουνά. Τα σύνορά μου ορίζει η θάλασσα"[8].

Richard Dawkins & Daniel Dennett. Oxford, 9 May 2012

Political Civility Should Not Be an Oxymoron with Robert Reich

Robert Reich of the Roosevelt National Advisor...
Robert Reich of the Roosevelt National Advisory board, as Secretary of Labor (Photo credit: Wikipedia)
(Visit: http://www.uctv.tv/) UC Berkeley Professor Robert Reich is one of the nation's leading experts on work and the economy. He has served in three national administrations, most recently as secretary of labor under President Bill Clinton. He discusses the state of civility in politics today. Series: "Richard and Rhoda Goldman School of Public Policy at UC Berkeley" [5/2012] [Public Affairs] [Show ID: 23656]

(O'Reilly mind games on himself and others and their side effects)


Ρομάν Γαβράς: No Church In The Wild


Ρομάν Γαβράς: Καμία εκκλησία για τους αγριεμένους

Ρομάν Γαβράς: Καμία εκκλησία για τους αγριεμένους


Το νέο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Ρομάν Γαβράς για το τραγούδι «No church in the wild» των Jay-Z και Kanye West προκαλεί θύελλα διαμαρτυριών στην Γαλλία. Όπως και τα προηγούμενά του…
SITGES, SPAIN - OCTOBER 09:  Romain Gavras att...
SITGES, SPAIN - OCTOBER 09: Romain Gavras attends a press conference for his latest film 'Notre Jour Viendra' during the 43rd Sitges Film Festival held at the Hotel Melia on October 9, 2010 in Sitges, Spain. (Image credit: Getty Images via @daylife)

«Στην Γαλλία με μίσησαν περισσότερο από παιδόφιλο!» μου είχε πει ο σκηνοθέτης Ρομάν Γαβράς όταν πέρσι το καλοκαίρι είχαμε μιλήσει για πρώτη φορά με αφορμή την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, «Θα έρθει η μέρα και για μας».

Το μίσος όμως στο οποίο αναφερόταν ο γιος του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά και της Μισέλ Γαβράς, δεν το είχε προκαλέσει η (ούτως ή άλλως προκλητική) ταινία του αλλά τα ακόμη πιο προκλητικά βίντεο κλιπ και οι βίαιες μικρού μήκους ταινίες του που είχαν προηγηθεί. 

Στο video clip «Stress» των «Justice», το 2007, ο φακός του Γαβρά ακολουθούσε τις «δραστηριότητες» πραγματικών συμμοριών δρόμου ώστε να απεικονίσει την τρομοκρατία και τρομερή βαναυσότητα που επικρατεί στους δρόμους του Παρισιού.

Français : Costa-Gavras au festival de Cannes
Français : Costa-Gavras au festival de Cannes (Photo credit: Wikipedia)
Τρία χρόνια αργότερα ο Γαβράς προκάλεσε ξανά με ένα άλλο video clip, για το τραγούδι «Born Free» της M.I.A. Eκεί παρακολουθούμε τις γαλλικές αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν κατάχρηση εξουσίας που φτάνει στα όρια της απελπισίας.

Παρόμοιες αντιδράσεις φαίνεται να προκαλεί το καινούργιο βίντεο κλιπ του Ρομάν Γαβράς για το τραγούδι «No church in the wild» των Jay-Z & Kanye West. Παραπάνω από 2.000.000 κτυπήματα στο You Tube για την παρακολούθηση ενός ανατριχιαστικού πενταλέπτου: δεκάδες κάμερες στους δρόμους τρυπώνουν ανάμεσα σε αγριεμένους διαδηλωτές και αστυνομικές δυνάμεις.

Στην πρώτη σκηνή του clip ένας μασκοφόρος μαύρος ανάβει τον αναπτήρα του και πυροδοτεί μια βόμβα Μολότοφ την οποία πετά στις αστυνομικές δυνάμεις. Τεσσερσήμισι λεπτά αργότερα ένας άνθρωπος τρέχει φλεγόμενος στους δρόμους και ένας ελέφαντας σηκώνει ψηλά τα πίσω πόδια του. Εχουν προηγηθεί εφιαλτικές εικόνες εξεγέρσεων, συγκρούσεων διαδηλωτών με την αστυνομία, συλλήψεων, αναποδογυρισμένων αυτοκινήτων αναποδογυρίζουν και καίγονται, οργισμένα είδωλα, εγκαταλελειμμένα σπίτια. Στο μεγαλύτερο μέρος το video clip είναι γυρισμένο σε αργή κίνηση.

Τα media έχουν ασχοληθεί με τον Γαβρά «περισσότερο απ' όσο έχουν ασχοληθεί με τον Ντομινίκ Στροσκάν» μας είχε πει ο ίδιος ο σκηνοθέτης που γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου του 1981 και από το τηλέφωνο δεν ακούγεται καθόλου οργισμένος.

Οσο ο Γαβράς δεν μιλούσε για να δώσει εξηγήσεις, τόσο πιο προκλητική έβρισκαν την στάση του. Για τον ίδιο τον Γαβρά, τόσο τα βίντεο όσο και η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, δεν επιδιώκουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις, δεν ορίζουν τι είναι καλό και τι κακό. «Είναι παράξενο αλλά σε πολλές περιπτώσεις ο κόσμος τρελαίνεται όταν δεν του λες τι να σκεφτεί» πιστεύει ο Γαβράς.

Και για ποιόν λόγο δεν δίνει εξηγήσεις; «Όταν είσαι καλλιτέχνης_ είτε σκηνοθέτης, είτε συγγραφέας, είτε ζωγράφος_ μιλάς με την δουλειά σου» λέει ο ίδιος. «Αν αρχίσει να εξηγείς τους λόγους που σε έκαναν να λειτουργήσεις έτσι ή αλλιώς, τότε μπορείς να προκαλέσεις σύγχυση και να κάνεις τα πράγματα χειρότερα






Buy it Now! http://idj.to/wttitunes
Music video by Jay-Z & Kanye West performing No Church In The Wild feat. Frank Ocean & The-Dream. © 2012 Roc-A-Fella Records, LLC

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος στην ΕΤ3 1/6/2012 (Απόσπασμα 26 λεπτά)

English: Greek small Hermes head stamp, Athens...
English: Greek small Hermes head stamp, Athens print with perforation 13½, Scott Cat. no. 104 (1889). Ελληνικά: Γραμματόσημο Μικράς Κεφαλής Ερμού, 20 λεπτών με οδόντωση 13½, κατάλογος Scott #104, εκτύπωση Αθηνών (1889). (Photo credit: Wikipedia)
Απόσπασμα 26 λεπτών από την εμφάνιση του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή "Λαβύρινθος" της ΕΤ3 την 1/6/2012


 

TED vs Sarah Silverman / Sarah Silverman: A new perspective on the number 3000

After inviting her, and allowing her to hold a talk at their event, the TED talks founder disregarded Sarah Silvermans talk, detaching himself from any controversy he might have directly promoted.

Sarah Silverman: A new perspective on the number 3000 

Nick Hanauer : Rich people do not create jobs, taxation reduction just makes them richer

NEW! - Nick Hanauer Speech at TED University (Video & Text) from Thursday, May 17, 2012
http://bud-meyers.blogspot.com/2012/05/nick-hanauer-speech-at-ted-university....

Like many Fox News commentators, Neil Cavuto (worth $23 Million) is also part of the 1%.

Almost half-way into this interview, wealthy investor Nick Hanauer admits that the truly rich only pay 15% in taxes because of capital gains, but Neil Cavuto kept interrupting his guest and talking over him. It appears that Cavuto doesn't want his capital gains taxed more and wants to control the conversation, rather than honestly debate the issue with Nick Hanauer.

Neil used the same old ridiculous argument and told Nick, "If you want to pay more, then write a check right now." Neil Cavuto was very rude.

Nick replied, "Try using that argument at the next company meeting at Fox News. I've run a lot of companies and once in a while somebody will pop up with this attitude. You know what we do with those people? We fire them. Both because they're useless and because they're poison to the culture."

Neil Cavuto raised the issue that Clinton lowered capital gains, but I also heard Bill Clinton say in a recent interview that he regretted doing that.

* I regretted that Clinton also signed the Gramm-Leach-Bliley Act to de-regulate the banks in 1999.

http://bud-meyers.blogspot.com/2011/04/phil-gramm-from-us-senator-to-ubs.html






.
Relative Articles:

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ώρα για ψάρεμα ...

Osprey with fish dinner, at Morro Strand State...
Osprey with fish dinner, at Morro Strand State Beach near Azure Street, Morro Bay, CA (Photo credit: Wikipedia)
Wonderful footage of an osprey catching fish. View more osprey videos at www.arkive.org/osprey

Hovering at moderate height, the osprey dramatically plunges down feet first to snatch fish from the water's surface. A shake of the head as it emerges from the water; the osprey carries its skilfully captured prey with its long talons.

More osprey videos can be found on www.arkive.org, along with videos of other birds of prey, fish and thousands more fascinating species.


Gag sur un buffet très relaxant

Les clients qui se présentent chez cette jolie esthéticienne pour un traitement relaxant se font traiter aux petits oignons jusqu'à ce qu'il se réveillent et constatent qu'ils sont devenus le centre de table d'un buffet, entourés de clients qui les ignorent.

Αρχιτέκτων Μίροσλαβ Γκρτσέβ (ΠΓΔΜ) στην βουλγαρική TV

FK Vardar
FK Vardar (Photo credit: Wikipedia)
Δηλώσεις του Σκοπιανού αρχιτέκτονα Μίροσλαβ Γκρτσέβ στην βουλγαρική TV που καταρρίπτουν τον ψευτο-μακεδονισμό στην FYROM, 2012.

"Μόνο ένας ερασιτέχνης...μόνο ένας ηλίθιος μπορεί να μιλήσει για Μακεδονικό πολιτισμό...Μακεδονική ιστορία στην προιστορική, νεολιθική ή παλαιολιθική περίοδο.

Αυτό σε σοβαρές χώρες θα αποτελούσε αντικείμενο σε παρωδίες και κωμωδίες. Σε εμάς (στην FYROM) σε τέτοιους ανθρώπους δίνονται μικρόφωνα και πλατφόρμες για να μιλήσουν σοβαρά!!"




Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ουρανούπολη: Ιερές μπίζνες με αρχαία αντικείμενα


Δεν ήταν αφοσιωμένος μόνο στο Θεό, αλλά είχε ιδιαίτερη «αδυναμία» και στον αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Ο λόγος για ένα 34χρονο ιερομόναχο στη Ουρανούπολη Χαλκιδικής, ο οποίος συνελήφθη μαζί με έναν 59χρονο ιδιοκτήτη καταστημάτων ειδών λαϊκής τέχνης για κατοχή πλήθους αρχαίων αντικειμένων.

Συγκεκριμένα στην κατοχή του 34χρονου ιερομόναχου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας εκκλησιαστικός σταυρός αγιασμού, ο οποίος χρονολογείται στα τέλη του 18ου αιώνα έως και τις αρχές του 19ου αιώνα.

Στο κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης και στο σπίτι του 59χρονου στην Κομοτηνή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: έξι αρθρωτές ζώνες από ορείχαλκο, τέσσερα χάλκινα δαχτυλίδια 19ου αιώνα, ένα ασημένιο δαχτυλίδι 19ου αιώνα, τέσσερα χάλκινα περικάρπια 19ου αιώνα, 22 μεμονωμένα τμήματα από πόρπες, 41 πλήρεις πόρπες ποικίλων διαστάσεων, τέσσερις ξύλινες σφραγίδες, μία ζώνη ορειχάλκινη και μία ακόμη αρθρωτή ορειχάλκινη με κοσμήματα, δυο κοσμήματα από πόρπες, τρία αφιερώματα από μάργαρο και ένα συρματερό.

 
koutipandoras


Versus Austerity Debate

"Austerity is no longer the answer" Watch our panel of speakers debating the future of Europe.

Best of just for laughs 2011

main channel :
http://www.youtube.com/user/SalahFX

PAΔIO ΑΡBYΛA - Εσύ θα φταίς που θα χωρίσουν οι γονείς σου!

baby
baby (Photo credit: amfipolis)
Εκπαίδευση από το ΔΝΤ πήρε η λεγάμενη παρουσιάστρια;

Τι πίνουν και δε μας δίνουν;

Πότε θα μάθουμε να κόβουμε την ενασχόληση μας και να χάνουμε το χρόνο μας ακούγοντας ηλιθιότητες;

Πρέπει να αρχίσουμε χρονοχρέωση με υψηλά κόστη σε ανθρώπους που θέλουν να μας χαλάσουν τη νοημοσύνη μας.

Εφαρμόστε αμέσως φόρο ηλιθιότητας. Εάν μιλούν να χρεώνονται. Εάν δεν έχουν κάτι σοβαρό να πούν και δε πληρώνουν , ας σωπαίνουν !!!


Παράνομη μετανάστευση και παρανομίες διοίκησης

Αστυνομικοί σε όλη την Ελλάδα διαμαρτύρονται στα κρυφά και ανώνυμα για τις ορδές των παράνομων μεταναστών που 
A fourteenth-century miniature Greek manuscrip...απλά πρέπει να καταγράφουν την παρουσία τους μετά από την είσοδο τους την επικράτεια.
Η αλήθεια είναι ότι για κάθε καταγεγραμμένο παράνομο μετανάστη η κυβέρνηση δικαιούται να ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση €5.000 για έξοδα περίθαλψης και επαναπατρισμού.
Υπολογίζοντας το ανωτέρο δηλωθέν ποσό κατά κεφαλή με το εκατομμύριο αλλοδαπών χωρίς δικαίωμα παραμονής ή αίτησης παραμονής, φτάνουμε στο σεβαστό ποσό των €5.000.000.000 ως επιδόματα περίθαλψης και επαναπαρτισμού που απλά δεν ξοδεύονται για το σκοπό που συμφωνήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ποιός διαχειρίζεται αυτά τα κονδύλια, τις δηλώσεις εισδοχής μεταναστών και που πραγματικά πάνε αυτά τα κεφάλαια;
Εδώ η παρανομία δεν είναι κάτι που μόνο οι οικονομικοί μετανάστες πραττουν, αλλά το πως τους χρησιμοποιούν οι κυβερνητικοί λογιστικοί υπολογισμοί για να κλείσουν τρύπες ή να γεμίσουν τσέπες με το να δηλώνουν απλά ότι οι μετανάστες έφυγαν πίσω, χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογήσουν τους δηλωμένους αριθμούς, ή να μπορούν να επιβεβαιωθούν από ανεξάρτητες πηγές ή ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Πόσοι αστυνομικοί χρειάζονται για να μαζέψουν τους μετανάστες από τους δρόμους και πόσοι αστυνομικοί χρειάζονται για να μαζέψουν τους λογιστικούς απαταώνες των γραφείων διοίκησης της χώρας;
Με αυτή τη λογιστική λογική θα χρειαστούν να δηλώσουν 110.000.000.000/5.000 = 22.000.000 νέους παράνομους μετανάστες και ξοφλήσανε το χρέος. Απλά η Ελλάδα δε θα είναι αυτό που νομίζουν και για αυτό όλες οι παράνομες καταχράσεις χρήματος καταλήγουν σε εξωτικά μέρη όπου και θα μεταναστεύσουν οι καταχραστές όταν αποτελειώσουν την Ελλάδα λογιστικά, οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά.
Βρείτε τους πριν χαθείτε και εσείς .

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Sorry I'm Greek

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Επικίνδυνη παραμυθολογία "παρθένων ιατρών" και μολυσματικές ασθένειες


«Απαγάγουν» νεαρές παρθένες και τις παντρεύουν με φορείς του AIDS

Ανήλικα κορίτσια αναγκάζονται να παντρευτούν άνδρες που έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS, εξαιτίας ενός μύθου που συντηρείται και υποστηρίζει πως  αν εκέινοι κάνουν σεξ με παρθένα, θα θεραπευτούν.

«Απαγάγουν» νεαρές παρθένες και τις παντρεύουν με φορείς του AIDS
Άκρως αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ του CNN στην αγροτική περιοχή του Ανατολικού Ακρωτήριου της Νότιας Αφρικής, σύμφωνα με το οποίο 12χρονα κορίτσια της φυλής Χόσαεξαναγκάζονται σε γάμο με οροθετικούς άνδρες.
Οι απαγωγές μάλιστα φαίνεται πως είναι εικονικές, αφού οι γονείς δέχονται να παντρέψουν τις κόρες τους έναντι αμοιβής.
Ένα κορίτσι από το χωριό Λουσικισίκι είπε την ιστορία της: «Η γειτόνισσα που έμενε δίπλα, με φώναξε και με ρώτησε αν ήθελα να παντρευτώ. Είπα όχι. Μου είπε ότι αν αρνηθώ, θα με έπαιρναν με τη βία και θα με χτυπούσαν. Το επόμενο βράδυ, η γυναίκα ήρθε στο σπίτι μου, με πήρε και με πήγε στο ποτάμι. Ήταν βρίσκονταν επτά άνθρωποι που περίμεναν.
Με ανάγκασαν να τους ακολουθήσω σε ένα σπίτι όπου βρισκόταν ένας άνδρας. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που συνέβαινε. Ότι παντρευόμουν. Ο γέρος άνδρας μου είπε: «έδωσαν βοοειδή για σένα. Είτε σου αρέσει είτε όχι, είσαι γυναίκα μου.
Με έπιασε, με έβαλε στο κρεββάτι και μου έβγαλε τα ρούχα. Έβγαλε κι εκείνος τα ρούχα του και προσπάθησε να με βιάσει. Πάλεψα αλλά με πίεσε κάτω, μου άνοιξε με το ζόρι τα πόδια...».
Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ένα  στη σελίδα του Newsbomb.gr.