Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Αντισυνταγματική και ανήθικη χαρακτηρίζει τη φορολόγηση της Εκκλησίας...

εκκλησιαImage by lord cнernoвιll via Flickr

Αντισυνταγματική και ανήθικη χαρακτηρίζει τη φορολόγηση της Εκκλησίας ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών...

Κατά τα λεγόμενα {

Αντισυνταγματική και ανήθικη χαρακτηρίζει τη φορολόγηση της Εκκλησίας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, και δηλώνει πως η Εκκλησία θα πολεμήσει το νόμο αυτό στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια.

}

Ο Ιησούς είναι στο πλευρό τους δηλώνουν, σε λίγο θα ψέλνουν το "Μεθ' υμών ο Θεός ...", τρέμει η κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Θα καλέσουν το θεό τους σαν "μάρτυρα" υπεράσπισης; Μάλλον καήκανε!

Η ανηθικότητα των ταγών της χριστιανίζουσας κρατικής εκκλησίας της Ελλάδας, βγάζει μάτι.

Τα του Καίσαρος τῳ Επισκόπῳ και τα του Θεού τῳ Επισκόπῳ όπως λένε και τα άγια κείμενά τους και η Διαρκής Jερά (Γερή-Δυνατή) Σύνοδος.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρούν τον εαυτό τους μονοθεϊστή, την στιγμή που κάθε ένας από αυτούς έχει τιμές και εξουσίες θεϊκές. Ακόμα και τους βασιλιάδες αυτοί θέλουν να τους χειροτονούν για να δείχνουν την ανωτερότητά τους σε όλους τους υπηκόους του βασιλείου.

Πείτε μου αν θα έβγαινε ο Ιησούς χωρίς αίματα από οποιοδήποτε χριστιανικό ναό αν τους ζητούσε να κάνουν αυτό που δίδαξε και όχι αυτά που θέλουν και κάνουν καθημερινά. Σκεφτείτε τον Ιησού να ζητά από την Ευγενία Κλειδαρά να γίνει ακτήμων και τον πρώην Αττικής να μην είναι ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΗΣ και να μην αρπάζει από μοναχούς. Πόσο ξύλο , μηνύσεις και δικηγόρους θα χρησιμοποιούσαν εναντίον του Ιησού. Κατά τα άλλα, όλοι τους είναι διδάσκαλοι των μηνυμάτων του Ιησού, ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να εμφανίζονται.

Παιδεραστία στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής και ΠΑΠΑΔΕΣ... "ΠΑΠΑΔΙΕΣ"

Στη φυλακή ο ρασοφόρος "διάδοχος των Αποστόλων" αλλά προσοχή τα προσωπικά δεδομένα δεν επιτρέπουν να μάθετε αν τα παιδιά σας που τα στέλνετε στο υποτιθέμενο κατηχητικό είναι από αυτά που ασελγούντε (ευλογούνται θα λέγανε).

Ακίνητα-«φιλέτα» της Εκκλησίας με έσοδα εκατομμυρίων ευρώ.

υπέρ των "church off shore" του Κυρίου δεηθώμεν ...


Σχετικά Άρθρα