Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Μ. Μπέγζος: Καί τα Θεοφάνια από τούς Έλληνες τα κλέψαμε!

English: Hiliadou nudist beach in Euboea, Gree...
Image via Wikipedia
Το βίντεο είναι από την  (Παρασκευή των Θεοφανίων 6 Γενάρη 2012, ώρα 11.05 έως 11.50 π.μ.) εμφάνιση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μάριου Μπέγζου, στην ΝΕΤ. Ο πάμπλουτος (πήρε πλούσια γυναίκα και ψηφίζει Φώτη Κουβέλη!) Μπέγζος ομολογεί δημοσίως αυτό που αρνούνται να παραδεχθούν όλοι οι αποβλακωμένοι Χριστιανούληδες: Τα Θεοφάνια είναι ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ εορτή, που κλέψανε οι Χριστιανοί γύρω στο 300 μ.Χ. προσαρμόζοντάς την στον Χριστό. Έχουμε και λέμε:
1) Στο 1:10 του βίντεο, ο κ. Μπέγζος ομολογεί ότι οι Αρχαίοι Αθηναίοι κατά τα δικά τους Θεοφάνια - Επιφάνια, παίρνανε με πανηγυρική πομπή το Άγαλμα της Θεάς Αθηνάς, το κατεβάζανε στο Φάληρο και το πλένανε στην θάλασα του Πειραιά.

2) Στο1:30 του βίντεο, ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής Αθηνών αποκαλύπτει ότι οι Χριστιανοί πρωτοκαπηλεύτηκαν τα Ελληνικώτατα Θεοφάνια στην Αντιόχεια της Συρίας, μιά πόλη απ' όπου ξεκίνησε η Καταστροφή του Ελληνισμού. Στην Αντιόχεια οι Χριστιανοί πρωτο-άρχισαν τον Προσηλυτισμό των Ελλήνων στην Σύφιλη του Χριστιανισμού, μετατρέποντας τον Χριστιανισμό από Εβραϊκό σε Ελληνικό, όπως πανευτυχής λέει ο Μπέγζος.

3) Στο 1:53 ο Μάριος λέει ότι: Τα Χριστιανικά Θεοφάνια ξεκίνησαν από μία Ομάδα Αιρετικών στην Αντιόχεια. Η εορτή είχε μεγάλη επιτυχία, αφού χιλιάδες μ. Έλληνες εβαπτίζοντο στο όνομα του Γιεσούα Μπέν Γιοζέφ. Η Εκκλησία, που στην αρχή ήταν εχθρική, βλέποντας ότι με τις ωραίες τελετές των Θεοφανίων ηυξάνοντο οι βαπτίσεις των ηλιθίων, υιοθέτησε τα Θεοφάνια ως δική της Εορτή από τους Αιρετικούς της Αντιόχειας!
3) Στο2:38 του βίντεο, ο πάμπλουτος Μπέγζος παραδέχεται δημοσίως ότι πρώτος ο Πάπας της Ρώμης (αρχές 4ου Αιώνος μ.Χ.) άρχισε να γιορτάζει στις 25 Δεκεμβρίου τα Γενέθλια του Εβραίου Ραββίνου Τζέζους Μπέν Γιοζέφ, για να πάψουν οι Ειδωλολάτρες Ελληνο-Ρωμαίοι να εορτάζουν τον Ανίκητο Ήλιο, την ίδια ημέρα! Μιά ζωή κλέφτες και παραχαράκτες οι Χριστιανοί...

4) Το κλού του βίντεο ξεκινά από το3:17. Η οικοδέσποινα Μάριον Μιχελιδάκη παρατηρεί πως όλα αυτά τα Έθιμα Θεοφανίων και Χριστουγέννων είναι Βακχικά - Διονυσιακά και ο κ. Μάριος το παραδέχεται ξεστομίζοντας (στο3:34 του βίντεο) την μεγαλειώδη ατάκα: «Κοιτάξτε, ο Χριστιανισμός δεν έφερε τίποτε καινούργιο, εκτός από τον Ιησού Χριστό»! Πλήρης ομολογία του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής ότι ο Χριστιανισμός δεν εκόμισε τίποτα στον Ανθρώπινο Πολιτισμό πλήν του ανθέλληνος Εβραίου Χριστού. Τα πάντα είναι Ελληνικά: Από τα κόλλυβα και τα Θεοφάνια, μέχρι τα κεριά και τον Επιτάφιο!

Θυμίζουμε ότι στις 29 Μαρτίου 2010, ο Μπέγζος είχε δηλώσει στην Ρίκα Βαγιάννη πως δεν είναι σίγουρο πως υπήρξε ο Ιησούς Χριστός. Βλέπε το σχετικό βίντεο 
http://www.youtube.com/watch?v=whjMrmQH6Dc
ΥΓ: Αγράμματε Μάριε (4:12 του βίντεο), «Άνθρωπος» ΔΕΝ σημαίνει «Άνω θρώσκω». Ξεστραβώσου!




Σχετικά Άρθρα