Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Παράνομη μετανάστευση και παρανομίες διοίκησης

Αστυνομικοί σε όλη την Ελλάδα διαμαρτύρονται στα κρυφά και ανώνυμα για τις ορδές των παράνομων μεταναστών που 
A fourteenth-century miniature Greek manuscrip...απλά πρέπει να καταγράφουν την παρουσία τους μετά από την είσοδο τους την επικράτεια.
Η αλήθεια είναι ότι για κάθε καταγεγραμμένο παράνομο μετανάστη η κυβέρνηση δικαιούται να ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση €5.000 για έξοδα περίθαλψης και επαναπατρισμού.
Υπολογίζοντας το ανωτέρο δηλωθέν ποσό κατά κεφαλή με το εκατομμύριο αλλοδαπών χωρίς δικαίωμα παραμονής ή αίτησης παραμονής, φτάνουμε στο σεβαστό ποσό των €5.000.000.000 ως επιδόματα περίθαλψης και επαναπαρτισμού που απλά δεν ξοδεύονται για το σκοπό που συμφωνήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ποιός διαχειρίζεται αυτά τα κονδύλια, τις δηλώσεις εισδοχής μεταναστών και που πραγματικά πάνε αυτά τα κεφάλαια;
Εδώ η παρανομία δεν είναι κάτι που μόνο οι οικονομικοί μετανάστες πραττουν, αλλά το πως τους χρησιμοποιούν οι κυβερνητικοί λογιστικοί υπολογισμοί για να κλείσουν τρύπες ή να γεμίσουν τσέπες με το να δηλώνουν απλά ότι οι μετανάστες έφυγαν πίσω, χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογήσουν τους δηλωμένους αριθμούς, ή να μπορούν να επιβεβαιωθούν από ανεξάρτητες πηγές ή ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Πόσοι αστυνομικοί χρειάζονται για να μαζέψουν τους μετανάστες από τους δρόμους και πόσοι αστυνομικοί χρειάζονται για να μαζέψουν τους λογιστικούς απαταώνες των γραφείων διοίκησης της χώρας;
Με αυτή τη λογιστική λογική θα χρειαστούν να δηλώσουν 110.000.000.000/5.000 = 22.000.000 νέους παράνομους μετανάστες και ξοφλήσανε το χρέος. Απλά η Ελλάδα δε θα είναι αυτό που νομίζουν και για αυτό όλες οι παράνομες καταχράσεις χρήματος καταλήγουν σε εξωτικά μέρη όπου και θα μεταναστεύσουν οι καταχραστές όταν αποτελειώσουν την Ελλάδα λογιστικά, οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά.
Βρείτε τους πριν χαθείτε και εσείς .

Σχετικά Άρθρα