Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ


 Όταν ξεκίνησαν οι φθηνές αεροπορικές εταιρίες, βασίστηκαν σε ένα οικονομικό μοντέλο που οι κυβερνητικές επιδοτήσεις αεροψεκασμών υψηλού υψομέτρου, θα παρείχαν το χαμένο εισόδημα από τις τιμές μεταφορικών εισητηρίων για τους επιβάτες.

 Αργότερα όμως λόγω νομοθεσιών ανταγωνισμού , και οι λοιπές αεροπορικές εταιρίες κατήγγειλαν τις επιδοτήσεις , που παρουσιάζονταν ως παροχή υπηρεσιών προς τις κυβερνήσεις.

 Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως οι διαφημίσεις φαρμάκων συσχετίζονται με φαινόμενα γενικής υγείας σε μια περιοχή; Πόσο γρήγορα έχουν πρόσβαση στις ασθένειες των πολιτών οι φαρμακοβιομηχανίες;

Η απάντηση είναι απλή: είναι αυτές που κατασκευάζουν τα χημικά αεροψεκασμού, γνωρίζουν πότε θα ψεκαστούν, τι συμπτώματα θα προξενήσουν και πότε θα προβληθούν οι διαφημίσεις για την καταπολέμιση των συμπτωμάτων αλλά όχι της αιτίας των ασθενειών μας. Δεν είναι μάγοι, δεν έχουν ικανότητα πρόβλεψης. Απλά τα έχουν προγραμματισμένα.

Παλαιότερα τα χημικά τα ψεκάζανε από διαφορετικά στόμια και δεξαμενές πέρα από τις μηχανές, για τις οποίες κάθε ένα κιλό περρίσιου βάρους, ο πελάτης πληρώνει το κόστος της χαμένης επιδότησης για το χαμένο μεταφερόμενο κιλό χημικού.

 Τα τελευταίας γεννιάς χημικά μπορούν και να αναμιγνύονται μέσα στα καύσιμα, ή σε μερικά μη προσμίξιμα με τα καύσιμα , οι ψεκαστήρες είναι στην εσωτερική πλευρά της εξάτμισης των κινητήρων, αφού κάποιες καλές μηχανές λήψης είχαν τη δυνατότητα να τις καταγράψουν ακόμα και από το έδαφος της γης.

 Οι κυβερνήσεις πληρώνονται από τις χημικοφαρμακοβιομηχανίες, που πληρώνουν και αυτές "άδειες" ψεκασμού, και οι πωλήσεις φαρμάκων επιφέρουν κέρδη για τις βιομηχανίες και φόρους για την κυβέρνηση.

 Που λέτε να βρίσκεται η πηγή του κακού; Άλλο ένα μυστικό κονδύλι του προϋπολογισμού του λαού , χρησιμοποιήται εναντίον του !

Σχετικά Άρθρα