Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

InfoWar / Ὀσο εσύ κοιμάσαι ...

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Επικίνδυνη παραμυθολογία "παρθένων ιατρών" και μολυσματικές ασθένειες


«Απαγάγουν» νεαρές παρθένες και τις παντρεύουν με φορείς του AIDS

Ανήλικα κορίτσια αναγκάζονται να παντρευτούν άνδρες που έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS, εξαιτίας ενός μύθου που συντηρείται και υποστηρίζει πως  αν εκέινοι κάνουν σεξ με παρθένα, θα θεραπευτούν.

«Απαγάγουν» νεαρές παρθένες και τις παντρεύουν με φορείς του AIDS
Άκρως αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ του CNN στην αγροτική περιοχή του Ανατολικού Ακρωτήριου της Νότιας Αφρικής, σύμφωνα με το οποίο 12χρονα κορίτσια της φυλής Χόσαεξαναγκάζονται σε γάμο με οροθετικούς άνδρες.
Οι απαγωγές μάλιστα φαίνεται πως είναι εικονικές, αφού οι γονείς δέχονται να παντρέψουν τις κόρες τους έναντι αμοιβής.
Ένα κορίτσι από το χωριό Λουσικισίκι είπε την ιστορία της: «Η γειτόνισσα που έμενε δίπλα, με φώναξε και με ρώτησε αν ήθελα να παντρευτώ. Είπα όχι. Μου είπε ότι αν αρνηθώ, θα με έπαιρναν με τη βία και θα με χτυπούσαν. Το επόμενο βράδυ, η γυναίκα ήρθε στο σπίτι μου, με πήρε και με πήγε στο ποτάμι. Ήταν βρίσκονταν επτά άνθρωποι που περίμεναν.
Με ανάγκασαν να τους ακολουθήσω σε ένα σπίτι όπου βρισκόταν ένας άνδρας. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που συνέβαινε. Ότι παντρευόμουν. Ο γέρος άνδρας μου είπε: «έδωσαν βοοειδή για σένα. Είτε σου αρέσει είτε όχι, είσαι γυναίκα μου.
Με έπιασε, με έβαλε στο κρεββάτι και μου έβγαλε τα ρούχα. Έβγαλε κι εκείνος τα ρούχα του και προσπάθησε να με βιάσει. Πάλεψα αλλά με πίεσε κάτω, μου άνοιξε με το ζόρι τα πόδια...».
Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ένα  στη σελίδα του Newsbomb.gr.

Σχετικά Άρθρα