Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Τα κρατικά δάνεια δεν ανήκουν στο πεδίο ελεύθερου ανταγωνισμού. Οι "αγορές" είναι κλειστό θεσμικό μονοπώλειο.

Ath. Kanakaris is taking possession of the tow...
Ath. Kanakaris is taking possession of the town of Patras Peter Heinrich Lambert von Hess (29 July 1792, Düsseldorf - 4 April 1871, München) Cropped from a reproduction of a 1895 collection printed by Proton Typographion Perikleous M. Pestemaltzioglou (First Printers Perikleous M. Pestemaltzioglou) Πρώτον Τυπογραφείον Περικλέους Μ. Πεστεμαλτζιόγλου (Photo credit: Wikipedia)
http://olixnos.blogspot.com/2012/12/end.html?spref=fb
Τελικά οι λεγόμενες κεντρικές κρατικές τράπεζες δεν είναι καμία υπό τον έλεγχο των κρατικών κυβερνήσεων, και ενώ έχουν ανεξαρτησία πάνω από κάθε κρατική νομοθεσία, τελικά είναι εξαρτημένες να δανείζονται μόνο από "συγγενείς" τράπεζες και μόνο με όρους επικυριαρχίας και προστασίας των δικαιωμάτων των ισχυρών τραπεζιτών, αποκλείοντας κάθε άλλη πηγή φθηνής χρηματοδότησης που μπορεί να επιφέρει τον ανταγωνισμό και την αποδυνάμωση των οίκων αξιολόγησης που ανήκουν στους τραπεζίτες και την απεξάρτηση των δανειοληπτών από τους φορείς τραπεζικής εξουσίας.
Βλέπετε ότι οι λαοί είναι άσχετοι με την πραγματικότητα του ελέγχου των κρατών, των περιουσιακών τους στοιχείων και των βλέψεών τους.  Δεν υπάρχει απελευθερωτικός αγώνας  κανενός λαού που να δημιούργησε ανεξάρτητα κράτη μέσα στα τελευταία διακόσια χρόνια.

Η Παλαιστίνη και το Κουρδιστάν θα πρέπει πρώτα να αναγνωρίσουν αυτόνομες κετρικές τράπεζες στα υποσχόμενα προς αυτά εδάφη τους με προίκα τον ορυκτό τους πλούτο, και ύστερα να υποβάλλουν αίτηση αναγνώρισης ως κρατικές οντότητες στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτό επιβάλλει και αποποίηση του πλούτου από τις ήδη κατέχουσες τις υποθηκευμένες αξίες των εδαφών αυτών και τη χρήση τους στις διεθνείς συναλλαγές. Πόσο εύκολο είναι να κάνεις ένα "ανεξάρτητο κράτος" λοιπόν;

Οι τραπεζίτες ελέγχουν κυβερνήσεις, πλούτο, συναλλαγές, πολιτικές και βλέψεις σε κάθε ομάδα με ή χωρίς κυβέρνηση ή κράτος.

Η Ελλάδα είναι νομικά ανεξάρτητη και φυσικά σκλάβα σε δανεισμούς υπέρογκους εκ προ μελέτης. Οι επιλεγόμενοι υποψήφιοι κυβερνήτες πρέπει να υποταχθούν στις "αγορές" πριν λάβουν το χρίσμα της αρχηγίας και της υποψηφιότητας, αλλιώς δεν έχουν θέση στα μέσα μαζικής παραπλάνησης, στα έντυπα που εκθειάζουν την έκφραση της "λαϊκής θέλησης" από το στόμα των χρισμένων.  

Και έχοντας όλα αυτά στο χέρι τους οι "αγορές", δεν αφήνουν κάποιον "πονηρό" που δίνει γή και ύδωρ σε αυτούς μέχρι να εκλεγεί, και μετά να αλλάξει πορεία. Έχουν ήδη καταρτήσει τα κράτη να ελέγχουν τις νομικές και εκτελεστικές εξουσίες αλλά η χρηματοοικονομική δύναμη των κεντρικών τραπεζών παραμένει "ξένη χώρα" σε κάθε πρωθυπουργό, πρόεδρο ή βασιλιά. 

Οι "αγορές" είναι οι Βασιλείς Βασιλέων Βασιλευόντων Βασιλευούσης. Και δε χρειάζονται ούτε τίτλους, ούτε κορόνες, ούτε δημοσιότητα. Έχουν παλάτια και τον κόσμο όλο στην επικυριαρχία τους. Έιναι αυτοί που ζούνε για να βάζουν στοιχήματα σε βάρος των κατοικούντων επί της Γης. Δεν ενδιαφέρονται ούτε για τους συγγενείς τους, παρά μόνο για τα τέκνα τους που κληρονομούν την ασυδοσία και την ανευθυνότητα ως παράγωγα του αμέτρητου πλούτου που διαχειρίζονται. 

Τους άκουσα πριν από λίγους μήνες με τα δικά μου ώτα να συνομιλούν μεταξύ τους και να λένε : There is no such thing as too rich or too thin

Θέλετε πολλά περισσότερα για να καταλάβετε με τι έχει ο λαός να πολεμήσει; 


Σχετικά Άρθρα



2 σχόλια:

Αιθεροβάμων είπε...

Χαίρομαι πολύ που μοιραζόμαστε την ίδια γνώμη σε σχέση με τα τεκταινόμενα. Για λόγους δεοντολογίας η εικόνα είναι δική μου από το μπλογκ μου αν θες ανέφερε την πηγή, εδώ: http://olixnos.blogspot.com/2012/12/end.html?spref=fb

Και κάτι επίσης από την Κύπρο αν θες προώθησε το: http://olixnos.blogspot.com/2012/12/a.html

Με εκτίμηση,
"Αιθεροβάμων"

Vasileios είπε...

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο, όπως είδες η Zemanta το είχε βρει στο wikipedia, και από εκεί ξέρεις ότι χάνεται η αλληλουχία.

Για το επόμενο άρθρο θα το προωθήσω και εκείνο.

Μετά τιμής