Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

InfoWar / Ὀσο εσύ κοιμάσαι ...

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Ο φόβος του Άσυλου, και ο φόβος της Δικτατορίας: Περιμένετε εκλογές;Η κατάργηση του Άσυλου έγινε πριν η νέα Δικτατορία αναλάβει τη Διοίκηση της χώρας ...

 Περιμένετε εκλογές ή δημοψηφίσματα;

 Περιμένετε να μή γινει συρρίκνωση των συνόρων ή της Κυριαρχίας του κράτους μας;

 Ξέρετε γιατί και που χρησιμοποιούνται τα όπλα των κυβερνήσεων;

 Πόσα άρματα μάχης ήταν στην Κύπρο και πόσα ήταν έξω από το Πολυτεχείο;

 Πόσοι αποστρατεύτηκαν πριν την υπογραφή του πρώτου μνημονίου;

Ποιός ο λόγος;

 Πόσα όπλα μας χρεώσανε για να πάρουν μερικοί Εφιάλτες αξιώματα από τους Ξέρξες;

 Γιατί λέτε να συνεχίζονται οι αγορές όπλων μέσα στην εποχή που δεν έχουν χρήματα για συντάξεις και βιβλία;

 Προσέξτε τον ΙΔΕΑ 2 , έχει ετοιμαστεί για τα λάθη του ΙΔΕΑ 1, το μόνο που δεν μπορεί να ετοιμαστεί εναντίον είναι η ελεύθερη σκέψη μας.

Ασπίδα μπορεί να μην υπάρχει , Αιγίδα όμως για τη Πατρίδα είναι η μέριμνα μας.

 Δείτε τι λέει η ιστορία ... και που θα πάτε να διαδηλώσετε τώρα ;

Ξέρουν να προετοιμάζουν τη νέα Καταδίκη μας . Σταματήστε τους !

Όχι ψήφο στους εμπόρους όπλων που τα χρησιμοποιούν εναντίον του λαού αντί για την Εθνική Άμυνα.

 Όχι ψήφο στους προστάτες των τοκογλύφων τραπεζιτών !!!


 Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα H ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗ Η ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Έγχρωμο, ανέκδοτο κινηματογραφικό υλικό από την εξέγερση του Πολυτεχνείου αλλά και μια σειρά νέες μαρτυρίες, μετατρέπουν το δεύτερο επεισόδιο για την ιστορία του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος σε ένα ιστορικό ντοκουμέντο. Για πρώτη φορά, μέσα από τις διηγήσεις των φοιτητών που άρχισαν την κατάληψη του Πολυτεχνείου στις 14 Νοεμβρίου του 1973 αποκαλύπτεται ότι όλα ξεκίνησαν τυχαία, από μία λανθασμένη πληροφορία. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης τα παρασκήνια που οδήγησαν στο «Κίνημα του Ναυτικού» τον Μάιο του 73 όπως τα διηγούνται οι πρωτεργάτες του, ο «διάλογος» ανάμεσα στον ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑΜΕΛΟ που διαπραγματεύθηκε την έξοδο των φοιτητών και τον ΜΙΧΑΛΗ ΓΟΥΝΕΛΑ, επικεφαλή του τανκ, που έσπασε την πόρτα το βράδυ της 16ης προς την 17η Νοεμβρίου, καθώς και η διήγηση του υφυπουργού της τότε Κυβέρνησης ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ για το κλίμα στο επιτελείο του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και την ψυχολογική κατάσταση του Δικτάτορα που άλλοτε ήταν έξαλλος και άλλοτε κατηφής μπροστά στις διαγραφόμενες εξελίξεις. Οι παλιοί βομβιστές των πρώτων χρόνων της Δικτατορίας αλλά και οι πρωταγωνιστές του φοιτητικού κινήματος που οδήγησε στην εξέγερση της 17ης Νοέμβρη του 73 παίρνουν τις αποστάσεις τους και κρίνουν την ομώνυμη Τρομοκρατική Οργάνωση. Ένας απ αυτούς θα πει στο τέλος: «εμείς είμαστε η πραγματική 17η Νοέμβρη».
Enhanced by Zemanta

Σχετικά Άρθρα