Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Το ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ για την ετοιμασία νέας κυβέρνησης


Ανοιχτή επιστολή προς τους καθηγητές Γ. Κασιμάτη, Β. Μαρκεζίνη, τον αρχηγό ΕΠΑΜ Δ. Καζάκη, την αρχηγό ΚΚΕ Α. Παπαρήγα, τους συντονιστές ΣΑΕ ΗΠΑ Θ. Σπυρόπουλο, ΣΑΕ χωρών πρώην Σοβ. Ένωσης Ι. Σαββίδη, το βουλευτή Π. Καμμένo, τον αρχηγό ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα.

Mέσα από τους λόγους και τα έργα σας, όλοι μαζί εκφράζετε τη μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. O κόσμος θέλει να σας δει ενωμένους για να πάρετε την εξουσία. Τον Ελληνισμό σήμερα δεν τον ενδιαφέρει το ότι είστε ή υπήρξατε αριστεροί, κεντρώοι ή δεξιοί, τον ενδιαφέρει να φτιάξετε μια έντιμη και ικανή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που επιτέλους θα τιμωρήσει τη διαφθορά και θα στηρίξει τον εξαπατημένο λαό. Όλοι σας ζητάμε να ενωθείτε.

Είναι πλέον ξεκάθαρο: το λεγόμενο ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ελέγχει για πολλά χρόνια τους βασικούς μηχανισμούς των κομμάτων εξουσίας και την κρατική μηχανή της Ελλάδας. Το θλιβερότερο αποτέλεσμα της επικράτησής τους είναι η εξόντωση και η σταδιακή εκδίωξη του γηγενούς στοιχείου από τα πατρογονικά του εδάφη. Οι δείκτες γεννήσεων, γήρανσης και μετανάστευσης μας λένε ξεκάθαρα ότι η κατάρρευση της χώρας είναι ζήτημα ετών. Το οργανωμένο ντόπιο και ξένο έγκλημα μας έχουν τσακίσει.

Η διαφθορά, το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ δολοφονεί τη χώρα συστηματικά και για δεκαετίες. Βιάζει τη δικαιοσύνη, ελέγχει τους μηχανισμούς ασφάλειας, είναι παντού. Συμμορίες συνεργάζονται ώστε να μην τιμωρηθούν ποτέ, όπως έδειξε και η πρόσφατη συγκυβέρνηση των κομμάτων της σήψης. Ας μην έχουμε αυταπάτες για το πως έχουν καταντήσει το λαό μας. Για να φέρουν την οικονομική φτώχεια, πρώτα έφεραν την ηθική και πολιτιστική εξαθλίωση. Ο σκυλαδισμός κυριαρχεί. Είμαστε ο πλέον θρησκόληπτος λαός της Ευρώπης, και ταυτόχρονα έχουμε τις περισσότερες εκτρώσεις, είμαστε κορυφαίοι στο κάπνισμα, στα τροχαία και την παχυσαρκία. Το 70% των σημερινών κατοίκων της Ελλάδος δεν έχει διαβάσει ποτέ ένα ολόκληρο βιβλίο. Το μεγαλύτερο ποσοστό του υπόλοιπου 30% έχει κάνει επι το πλείστον παραθρησκευτικά, παρεπιστημονικά ή παραπολιτικά αναγνώσματα. Αυτά είναι τα έργα αυτών που τόσες δεκαετίες κρατούν την εξουσία στα χέρια τους.

Το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ παρέδωσε τη χώρα στα νύχια του Τέταρτου Ράϊχ το οποίο θα συνεχίσει να μας εξαθλιώνει. Αύριο το Τέταρτο Ράϊχ θα παραδώσει τα εδάφη μας στα χέρια του ισλαμικού στοιχείου.

Δείτε που έχουμε φτάσει. Δώστε την ελπίδα στο λαό. Ενωθείτε, πείτε μαζί το ΟΧΙ στο τέλος του Νέου Ελληνισμού. Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας, τσακίστε αλύπητα τη διαφθορά. Ανοίξτε μια νέα φωτεινή σελίδα στην ιστορία της υπεραιώνιας Ελλάδας και της ανθρωπότητας. Μπορείτε.

Με εκτίμηση και εν αναμονή

Ιστολόγιο ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

Σχετικά Άρθρα