Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ελληνορθόδοξοι Σαδδουκαίοι Ιερείς

Το εκπληκτικό αυτό βίντεο το πήραμε από την  (Κυριακή 12 Ιούνη 2011, 11 με 12 την νύχτα) εκπομπή του  Χιώτη δημοσιογράφου Κώστα Μαρδά στο Κανάλι «Blue-Sky». Φιλοξενούμενος στο στούντιο ο ομότιμος καθηγητής Πολιτικής Δικονομίας στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κώστας Μπέης, που υπήρξε υπουργός ΔΙκαιοσύνης επί Ανδρέα Παπανδρέου, Γραμματέας της Βουλής επί Γιάννη Αλευρά, πρόεδρος της ΕΡΤ επί Ανδρέα Παπανδρέου και τυγχάνει επί 30 χρόνια αρθρογράφος της Ελευθεροτυπίας».

Ελάχιστοι γνωρίζουν (διότι ο παπα-Μπέης το αποκρύπτει!!) πως ο καθηγητής Κώστας Μπέης έχει χειροτονηθεί και ορθόδοξος ιερέας από τον Μητροπολίτη Πρεβέζης Μελέτιο, εν έτει σωτηρίω 2004, προκειμένου να παρηγορηθεί για τον ξαφνικό θάνατο μιάς από τις 4 κόρες του σε τροχαίο!

Γιά πρώτη φορά, λοιπόν, σε αυτό το βίντεο που ανεβάσαμε, ο αρθρογράφος της  "Ελευθεροτυπίας" Κώστας Μπέης ομολογεί (4:48 έως 5:50 του βίντεο) πως έχει χειροτονηθεί παπάς, αλλά εξηγεί σαφώς πως δεν πιστεύει στην Ανάσταση!

Έτσι ακριβώς αισθάνονται οι μισοί (τουλάχιστον!) σημερινοί Ορθόδοξοι Κληρικοί: Ξέρουν πως οι Διδασκαλίες του Ιδρυτού του Χριστιανισμού, Εβραίου Ραββίνου Τζέζους Μπέν Γιοζέφ είναι ένα πελώριο παραμύθι για να αποβλακωθούν οι Έλληνες και να τα χοντροκονομήσουν οι Εβραίοι, αλλά δεν το λένε στο αποβλακωμένο ποίμνιο, για να μή τους πάρει με τις πέτρες! Εμείς συγχαίρουμε θερμά τον παπα- Κώστα Μπέη να βγεί ανοιχτά και να ομολογήσει πως δεν υπάρχει Ανάσταση και καλούμε τον Αρχιεπίσκοπο ΑΘηνών Ιερώνυμο Λιάπη - αν έχει τα κότσια- να τρέξει αύριο και να ξυρίσει τόσο τον παπα-Μπέη, όσο και τον Μητροπολίτη Πρεβέζης Μελέτιο που τον χειροτόνησε ιερέα, αν και γνώριζε πως δεν πιστεύει στην Ανάσταση! Ε, ρε γλέντια!

Σχετικά Άρθρα