Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Rabbi Hertz (LOC)Image by The Library of Congress via FlickrΟ χριστιανισμός έχει τρεις βαθμούς όπως και η μασωνία:

Ο πρώτος βαθμός είναι της εθελοτυφλίας, ευκολοπιστίας, και υποταγής. Ο φανατισμός και η ασχετοσύνη είναι αυτού του επιπέδου. Είναι οι επιδιώκοντες να αναρηχηθούν σε ανώτερα επίπεδα.

Ο δεύτερος βαθμός είναι της τακτικής εργασίας, μεθοδευμένης συντήρησης της υπάρχουσας κατάστασης ως η μόνη πρέπουσα μορφή διοίκησης. Σε αυτό το επίπεδο είναι οι κατοχυρωμένοι σε θέσεις εργασίας στους λατρευτικούς τόπους, γραφεία και διοικητικές θέσεις με τακτικές υποχρεώσεις. Με άλλα λόγια αυτοσυντήρηση.

Ο τρίτος βαθμός είναι εκεί που πραγματικά ξέρουν τι σημαίνει χριστιανισμός. Η απάτη, το κουτσομπολιό, η αποπλάνηση των μαζών, η αφαίμαξη των ανίδεων ευκολόπιστων, οι συνομολογίες εναντίον άλλων χριστιανών ταγών, η απόκρυψη της χλιδάτης ζωής, η ακολασία των "παρθένων" ιερωμένων, τα κυκλώματα ιατρικής, δικηγορικής, και νομικής κάλυψης της ομοφυλοφιλίας νεαρών και η συγκάλυψη τους μέσα σε μοναστηριακές κοινότητες προς αποφυγή του Ι5 (ιώτα πέντε) από την αναγνώριση τους από τις στρατιωτικές αρχές, και την αποφυγή του χαρακτηρισμού ανικανότητας, απαγόρευση απόκτησης άδειας οδηγήσεως και απαγόρευση διορισμού στο Δημόσιο των ανακαλυφθέντων ομοφυλόφιλων.

Εδώ η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων από το κράτος, προκάλεσε τη δημιουργία παρακρατικού μηχανισμού συγκάλυψης των ομοφυλόφιλων μέσα από τις μεθοδεύσεις των κρατικών υπαλλήλων της χριστιανικής εκκλησίας.

Το παράδοξο είναι ότι το κράτος θέλει να φαίνεται ισόνομο και δίκαιο σε όλους αλλά καταδικάζει σεξουαλικές συμπεριφορές που προέρχονται από την θρησκευτική παράδοση της Ορθόδοξης επισήμου Εκκλησίας περί χαρακτηρισμού της ομοφυλοφιλίας ως αμαρτία. Την ίδια ώρα όμως πολλοί ομοφυλόφυλοι έχουν καταλάβει ένα μεγάλο μέρος της Εκκλησίας και δια μέσου αυτού του ιδιαίτερου κυκλώματος προστατεύουν τους ομόβιους, άσχετα εάν ο βίος τους θεωρείται αμαρτωλός και οι πράξεις τους αισχές κατά τις Ορθόδοξες διδασκαλίες.

Έτσι η Ορθοδοξία είναι ο μεγαλύτερος νομικός και οικονομικός προστάτης μεγάλου μέρους της ομοφυλόφιλης κοινωνικής ομάδας ανδρών επί το πλείστον, χωρίς να αποκλείεται και η προστασία ή εναγκαλισμός των ομοφυλόφιλων γυναικών σε γυναικεία μοναστηριακά ιδρύματα. Οι άνδρες έχουν ανάγκη να αποφύγουν τον χαρακτηρισμό Ι5 και τα επακόλουθα του.

Οι διώξεις μεταξύ χριστιανών δεν έχουν να κάνουν με το Χριστοδουλικό "κουσούρι" αλλά με τα χρηματικά ποσά που έχουν να λαμβάνουν ή λάβανε ήδη για αγοραπωλησίες μοναστηριακών οίκων, περιουσιών και οφφικίων.

Η υποκρισία, το ψεύδος, η απάτη, η συκοφαντία, η γλωσσολαλιά και κακολογία είναι το χαρακτηριστικό των "ψιθιριστών" συνομιλιών μετά το απόδειπνο στα ηγουμενεία και τα επισκοπεία των χριστιανικών γραφείων. Οι αμύητοι στον Τρίτο Βαθμό του Χριστιανισμού έχουν την Αγία Γραφή και τα συγγράμματα των Αγίων Πατέρων να τους παρηγορούν, την ώρα που οι Τριτοβάθμιοι Χριστιανοί Αδελφοί, προετοιμάζουν τις κινήσεις αποπλάνησης και υφαρπαγής περιουσιών, δόξας, απολαύσεων και λοιπών επίγειων αγαθών.

Πέτυχα πολλές φορές να κάθομαι σε μοναστηριακές τράπεζες νηστήσιμων εδεσμάτων όπου κάθε αστακοσαλάμι να κοστίζει ένα μηνιαίο μισθό εργάτη, και τα εδέσματα στη μεριά των ηγουμένων να είναι της τάξης των δύο ετήσιων απολαβών ενός εργάτη, ενώ από τη μεριά των καλογέρων να υπάρχει φακή και ελιές με κόστος το πολύ ενός ημερομισθίου για δεκαπέντε καλόγηρους. Φανταστείτε το αυτό για σαράντα ημέρες, πρώτα για τους ηγούμενους και μετά για τους καλόγηρους. Και αυτό ήταν στο ίδιο τραπέζι την ίδια ώρα κάτω από την ίδια προσευχή στον ίδιο θεό τους.

Ας μη κατηγορούν τόσο πολύ τους Μασώνους οι Χριστιανοί γιατί οι Χριστιανοί είναι οι πνευματικοί τους Πατέρες, που τους δίδαξαν τόσα για την ύπουλη πολυπροσωπία, διαβάθμιση και διαχωρισμό σε τάξεις και κλάσεις ατόμων.

historicam map of karaïsmImage via WikipediaΚαλώς ήλθατε στη μύηση του τρίτου βαθμού των Χριστιανικών Στοών !!!

Γιατί κανείς δε θέλει να αγιογραφήσει τον Ιησού (Γεσούα) ως καραΐτη Εβραίο ραβίνο, δηλαδή όπως πραγματικά ήταν ενδυμένος; Τι τους φοβίζει αυτή η αληθινή εικόνα του
Ιησού;



Σχετικά Άρθρα