Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Παλεύοντας για τον εκδημοκρατισμό των μουσουλμάνων στη Αμερική

A teacher frightens his pupils by instructing ...Image via Wikipedia
Το δημοκρατικό σύστημα διαβίωσης, είναι ξένο προς τον ισλαμισμό και το χριστιανισμό. Πηγάζει καθαρά από τον Ελληνικό τρόπο διοίκησης των κοινών, έχοντας όλους τους πολίτες συμμετέχοντες και υπεύθυνους για κάθε δημόσια απόφαση.

Η κάθε προσπάθεια να επιτευχθεί δημο-κρατία σε θεο-κρατικές αντιλήψεις είναι καταδικασμένηνα αποτύχει. Ο εκδημοκρατισμός της Εγγύος και Μέσης Ανατολής έχει πρακτικά να κάνει με την εκδίωξη της θεοκρατίας μέσα από ανεκπαίδευτες κοινωνικές ομάδες, που το μόνο που καταλαβαίνουν είναι ο φόβος και ότι ή όποιος τον προκαλλεί.

Ο φόβος είναι η πηγή της δύναμης των θεοκρατών, και η αγραμματοσύνη είναι το εύφορο έδαφος καλιέργειας των τιμωρών θεών. Η φτώχια και η πείνα είναι το καλάμι και το μαστίγιο επιβολής των θεοκρατικών συμφερόντων, οι οποίοι πλουτίζουν με την "ευλογία" των θεών και το λιμό των αγροίκων.

Μην αφήσετε τα λόγια των θεοκρατών, και των θεοφίλων να σας πιάσουν κορόϊδα. Αυτός που σκέφτεται για κάθε πράξη του τι θα πεί ο θεός και οι λοιποί θεόφρονες, θα πουλήσει και τη ψυχή του στο θεό του για να πράξει το αναμενόμενο από τους ομόθρησκους του. Η αξία της δικαιοσύνης και της κοινωνικής συνύπαρξης είναι κακώς διαστρεβλωμένη με κλίση προς τις θρησκευτικώς αναμενόμενες επιβουλές και εντολές.

Τοιούτους ανθρώπους τους τιμούν ως μάρτυρες της πίστεως και διδάσκονται οι νέοι τους ώστε να τους μιμούνται. Εάν μέσα από το ψεύδος και τις ψευδαισθήσεις τους δοξάζεται ο θεός τους τότε όλα τα θεωρούν σωστά , επιτρέψιμα ή και επιβαλλόμενα στη σκέψη και τη πράξη των νέων τους. (χριστιανός απ. Παύλος και ισλαμιστές μάρτυρες).



Σχετικά Άρθρα