Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Και ύστερα λένε ότι χρειαζόμαστε αιμοδότες στην Ελλάδα.

Οι άγιοι δίνουν ακόμα το αίμα τους στην Ελλάδα !!!

Έτσι για να μη λέτε ότι μόνο τη ψυχή τους σκέφτονται !!!

Δε ξέρω τι ομάδα ή τι rhesus τύπος είναι , αλλά θαυματουργικά θα πρέπει να ταιριάζει σε κάθε πιστό. (Συγνώμη δηλαδή όχι και να δίνουν το αίμα τους για τους άπιστους και τους αντίχριστους !!!)

Ενημερώστε το πλησιέστερο κέντρο αιμοληψίας για να μη πάει χαμένο τόσο αίμα που τρέχει μέρα και νύχτα από τα δένδρα.

Αλήθεια τι το κάνατε τόσο αίμα τόσο καιρό που τρέχει με αφθονία από τις πληγές του αγίου;

Αρκεί να λένε ότι είναι εις δόξα θεού και τότε η ειδωλολατρία και η φυσιολατρία τους γίνεται εις δόξα θεού. Η χαζομάρα τους ονομάζεται τιμή αγίων (δένδρων, που πιθανώς αφού έχουν αίμα αγίου, να εισέλθουν και τα δένδρα αυτά στο παράδεισο του κόλπου ή του κήπου του Αβραάμ).

Ο χριστιανισμός βλάπτει σοβαρά τη λογική και νηφάλια σκέψη.


Το άγιο αλάτι στο πισινό εκδιώκει τις αιμορροΐδες (ζοχάδες). Περιμένω να δω και τις εικόνες Πριν και Μετά των πιστών τοιάυτης θαυματουργικής ίασης.

Πάντα οι θρησκείες αναζητούσαν με τσαρλατανισμό να αντικαταστήσουν την έρευνα και την επιστήμη. Θέλαν και θέλουν να δείξουν ότι είναι οι θεματοφύλακες μυστικών γνώσεων, θαυματοποιοί κατά παραγγελία, ιατροί κατά ανταμοιβή και ατζέντηδες πωλητές θέσεων στο θέατρο της μεταθανάτιας ζωής.

Το πρόβλημα όμως στις συναλλαγές με τοιούτους είναι ότι πάντα ζητούν προκαταβολικά τις πληρωμές τους και σε αποστέλλουν στις καλένδες του θανάτου σου για την απόκτηση της υγείας ή της παραδεισένιας απόλαυσης. Εν τω μεταξύ πλουτίζουν άμεσα εις υγείαν των κορόιδων που ακόμα ζουν και βλέπουν τα πλούτη τους να μεταβιβάζονται στους αγύρτες, έχοντας όμως μια ελπίδα ότι αυτά που τους υποσχέθηκαν αξίζουν περισσότερο από αυτά που τώρα έδωσαν ως αντάλλαγμα.

Ο καθένας που προσπαθεί και καταφέρνει κάτι αγαθό, ηλίθιο, άδικο, σωστό, τρελό ή αυτοκαταστροφικό αξίζει μόνο ένα μεγάλο: Εύγε ! 

Μη συμπονέσεις τον ηλίθιο που πάσχει από τις πράξεις του. Θα σε μισήσει και θα θέλει να σε εκδικηθεί για τη μείωση του χαρακτήρα του, που του προκαλεί η συμπόνια σου.

Ο καθένας που παθαίνει μόνο από τις αδικίες και ηλιθιότητες των άλλων αξίζει  δικαίως ένα λόγο: Συλλυπητήρια !

Σχετικά Άρθρα