Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Υπηρεσία χωρίς αντικείμενο με 324 υπαλλήλους

kathimerini.gr | Υπηρεσία χωρίς αντικείμενο με 324 υπαλλήλους: "

Το κλέψιμο του δημοσίου χρήματος έχει επίσημη μορφή. Διορίζονται κομματικοί πελάτες σε θέσεις με ανύπαρκτη εργασία και φυσικά είτε υπάρχουν οι υπηρεσίες, είτε όχι κανείς δε ξέρει.

Δεν υπάρχει δημοσιευμένος κατάλογος με τις υπηρεσίες του Δημοσίου και τις νόμιμες αρμοδιότητες τους.

Υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες που δεν έχουν καν κτήρια, γραφεία ή τηλέφωνα επικοινωνίας, αλλά είναι πλήρεις από διευθυντές και υπαλλήλους, που φυσικά περνάνε την ώρα τους σε καφενεία και ταξίδια απολαμβάνοντας κάτι που λέγεται κομματικός μηχανισμός στήριξης.

Και φυσικά υπάρχουν και τα κομματόσκυλα που απολαμβάνουν νομότυπα κλεμμένα χρήματα του δημοσίου ταμείου, με τη μορφή παροχής υπηρεσιών (κομματικής) υποστήριξης, και μέσω απαράδεκτων ενοικιάσεων.

Κάθε ψήφος κοστίζει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στο κάθε πολίτη.

Μη χαρίσετε την ψήφο σας σε κλέφτες αν δεν θέλετε να πληρώσετε εσείς τα κλεμμένα.

Οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες πουλάνε φθηνές υποσχέσεις, έτσι ώστε τα θύματά τους να εργάζονται τώρα σκληρά και φανατικά υπέρ αυτών των ηγετών, με μόνη αποπληρωμή την υπόσχεσή τους ότι στο μέλλον ή και στην "επόμενη" ζωή , να έχουν καλύτερη διαβίωση.

Προς το παρόν όμως εργάζονται για το συμφέρον των πολιτικών και θρησκευτικών τσαρλατάνων που ακόμα δε ξέρω γιατί ένας πλανόδιος που ενώ σας υπόσχεται αυθεντικά προϊόντα και σας πουλά κλεψίτυπα, μπορείς να ζητήσεις από την αστυνομία να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη, ενώ για τους απατεώνες της πολιτικής και θρησκευτικής παράταξης υπάρχουν "ιερά" μέτρα προστασίας και ατιμωρησίας από το κοινωνικό σύνολο.

Μάλλον το κοινωνικό σύνολο έχει σαπίσει, και η σαπίλα είναι αυτό που επικρατεί.

Και ενώ το κράτος βρίσκεται σε κατάρρευση οικονομική και ηθική, μία νέα Σύλληψη του νομιάτρου Ρεθύμνου για δωροδοκία, δείχνει ότι οι κλέφτες δε φοβούνται να συνεχίσουν να κλέβουν, αφού έχουν φτάσει σε σημείο ψυχολογικής εξάρτησης στη κλοπή, και ο μόνος τρόπος απαλλαγής από αυτούς, είναι η σύλληψη, απόλυση και καταδίκη τους, ανεξαρτήτως από το τι θέση κατέχουν.

Αν θέλετε να ζείτε στην Ελληνική Δημοκρατία και όχι να τη θυμάστε σαν ιστορική ύπαρξη του παρελθόντος, θα πρέπει να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας προς αυτό το θεσμό της Δημοκρατίας, και να καταπολεμήσετε τους απατεώνες.

Σχετικά Άρθρα