Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Κομοτηνή: Καταδίκη σε 4 χρόνια φυλακή για κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας

BrickArms Spy Carbine prototypeImage by Dunechaser via Flickr

{

Κομοτηνή: Καταδίκη σε 4 χρόνια φυλακή για κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας


Kavalanet


Σε 4ετή φυλάκιση με την κατηγορία της κατασκοπείας ο μουσουλμάνος Μεχμέτ Μποσταντζής, που διατηρεί φωτογραφείο στη Μάκρη έξω από την Αλεξανδρούπολη. Από το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής κανένας δεν παρακολούθησε τη δίκη. O M. Μποσταντζής συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο να φωτογραφίζει στρατόπεδο στη Σαμοθράκη.
Στην ανάκριση, όπως και στην απολογία του, δεν έκρυψε ότι οι φωτογραφίες που τραβούσε από στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα είχαν αποδέκτη, έναντι αμοιβής, τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας. Αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σιδηροχώρι του Εβρου, ο Μποσταντζής έβγαλε γυμνάσιο και λύκειο στην Προύσα της Τουρκίας και σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο Αγκυρας, για να βρεθεί να κάνει τον φωτογράφο στη Μάκρη.

}

Τελικά επιβεβαιώθηκε και δικαστικά η υπόθεση κατασκοπείας από γηγενή μουσουλμάνο. Νομίζοντας ότι έτσι θα υπηρετεί το θεό του. Μη στενοχωριέσαι και οι λοιποί εντός Ελλάδος χριστιανοί πολιτικοί έτσι πουλάνε την πατρίδα τους σε ξένους. Δε διαφέρεις καθόλου. Απλά εσύ τα πουλάς σε δηλωμένο εχθρό, εκείνοι σε δηλωμένους "συμμάχους", Κοινό είναι ότι και οι δύο τύποι προδότη τα παίρνετε πουλώντας αυτό που δεν σας ανήκει.


Ούτε θεός αλλά ούτε και διάβολος μας σώζει, είναι όλοι εναντίον της Ελλάδας.

Ελλάδα, κατάφερες να σε μισούν όλοι όσοι ζουν στην επικράτειά σου.


Reblog this post [with Zemanta]

Σχετικά Άρθρα