Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Το ίδρυμα Ρόθτσιλντ, οι εκδόσεις και οι χρηματαγορές κρατικών νομισμάτων

NEW YORK, NY - MARCH 22:  (L-R) Vice Chairman ...Image by Getty Images via @daylife
Και ενώ ο εκδοτικός μηχανισμός του Forbes προσπαθεί να δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια μια απατηλή εικόνα για το πλούτο και το τρόπο που λειτουργεί στο κόσμο, οι αληθινά πλούσιοι δεν φαίνονται δημοσίως πουθενά. Οι περιουσίες τους είναι ανώνυμες, νομικά πολυπρόσωπες και με δαιδαλώδεις νομικές συσχέσεις μέσω όλων των κρατών του κόσμου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν για μένα ότι για τη λειτουργία ενός και μόνου γραφείου παροχής υπηρεσιών, πάνω από εβδομἠντα επιχειρήσεις με διαφορετικούς σκοπούς και πάντα μέσω δεκάδων πολυεθνικών επιχειρήσεων όπου οι (δημοσίως) ανώνυμες μετοχές δεν δείχνουν τον αληθινό ιδιοκτήτη, μοιράζονταν το τζίρο της μιας επιχείρησης, και έτσι όλο το μεγάλο κέρδος μοιράζονταν σε όλες τις επιχειρήσεις, κάνοντας τα εισοδήματα για κάθε μία να είναι κάτω από το φορολογήσιμο όριο, η να μεταφέρεται σε επιχειρήσεις με έδρα σε χώρες οικονομιών παραδείσων, και μέσω αυτών να έχουν καθαρά κέρδη, όπου η κάθε νόμιμα λειτουργήσιμη επιχείρηση δε μπορεί απλά να ανταγωνιστεί.

Η ιστορία των τραπεζιτών όπου προσωπικά δανείζανε χρήματα και είχαν τραπεζικούς
GDP Growth of Greece compared to the Eurozone ...Image via Wikipediaυπαλλήλους για να συλλέγουν τους τόκους και τα κεφάλαια, μετατραπήκαν σύντομα σε τράπεζες με τραπεζιτικούς υπαλλήλους όπου πλέον η προσωπική σχέση και οι χάρες αποπληρωμἠς μέσω άμεσων υποσχέσεων, έγινε ανώνυμο και γραφειοκρατικό, αφαιρώντας το συναίσθημα από τις δανειακές σχέσεις.

Αργότερα, ακόμα και η ικανότητα των πολιτών να έχουν γνὠση στο ποιος είναι τι στο τραπεζικό τομέα μέσω λίστας μετόχων στις εφορίες, ήταν ένα πρόβλημα που όταν κάτι παράτυπο ή παράνομο συνέβαινε, θα μπορούσε εύκολα προσωπικά να οριστεί ονομαστικά ο κάθε υπεύθυνος. Έτσι η δημιουργία επενδυτικών κεφαλαίων με ανώνυμες μετοχές μέσω οικονομικών και νομικών παραδείσων για τις προθέσεις τους, δημιουργήθηκαν και ανέλαβαν το όλο οικονομικό σύστημα του κόσμου εκτός από τις κομμουνιστικές περιοχές διοίκησης, όπου το κράτος έχει πλήρη έλεγχο των τραπεζών.

Έτσι το τραπεζικό σύστημα έχασε τους επώνυμους τραπεζίτες ως μετόχους και παρέλαβε τις πολυεθνικές επιχειρήσεις επενδύσεων (hedge funds).  Τα χρήματα άλλαξαν όνομα, έχασαν όνομα αλλά δεν άλλαξαν ιδιοκτήτη.

Επόμενος στόχος της επεκτατικής τους πολιτικής, ήταν η εισβολή των τραπεζιτών στο κομμουνιστικό σύστημα, και έτσι πολλές κομμουνιστικές κυβερνήσεις βρέθηκαν στο στόχαστρο και απλά καταργήθηκαν και αντικαταστάθηκαν από δυτικού τρόπου διοικήσεις με κύριο χαρακτηριστικό τον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα όπου καμιά κυβέρνηση δεν έχει έλεγχο ή γνώση των πράξεων τους.

Το ίδρυμα Ρόθτσιλντ με έδρα το Παρίσι, έχει αποκλειτικές συμβάσεις με όλα τα δυτικότροπα κράτη να εκδίδει νομίσματα και χαρτονομίσματα και να ελέγχει τη παρουσία και ποσότητα κάθε τραπεζογραμματιού στην οικονομική αγορά. Αυτό είναι καθαρά παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε αλλοδαπούς και ιδιώτες. Ποιος πολιτικός έχει τη δύναμη να μας παρουσιάσει τη πραγματική νομική δύναμη της κυβέρνησης της χώρας μας;

Υπάρχουν συμβάσεις, συμφωνίες, και σχέσεις στη σφαίρα του Άκρως Απόρρητου (Ειδικού Χειρισμού) και Προσωπικού βαθμού , όπου οι νομικές και συμβατικές τους υποχρεώσεις τος κάνουν ανίκανους να αντιδράσουν.

Όσες αλλαγές κυβερνητικών σχημάτων και να αλλάξουν, όσες άμεσες (κληρωτές) δημοκρατικές διαδικασίες και να εισέλθουν στο διοικητικό και πολιτικό χώρο της χώρας μας, υπάρχουν διεθνείς συμβάσεις που δε πρόκειται να ανατραπούν με το παρόν νομικό πλαίσιο.

Η οδός της παρθενογέννησης της νέας Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η λύση της επανίδρυσης της Ελληνικής Δημοκρατίας που θα πρέπει να απορρίψει κάθε κληρονομιά νομικής μορφής και να αρχίσει από το μηδέν, είναι και αυτό μια ουτοπία, αφού το πρώτο πράγμα που χάνουμε είναι το δικαίωμα στην εθνική κυριαρχία του παρόντος εδάφους και θάλασσας που τώρα έχουμε. Δε θα είμαστε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ, του ΟΟΣΑ και του ΟΗΕ, ως μη αναγνωρισμένο κράτος

Για να μπορέσουμε να αποφύγουμε το χαρακτηρισμό όλης της επικράτειας ως γκρίζα ζώνη, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε με νικηφόρο αποτέλεσμα έναντι σε κάθε εισβολέα, πράγμα που δε νομίζω να μας δανείσουν και άλλα χρήματα για να αγοράσουμε όπλα και να μη αποπληρώσουμε τα προηγούμενα χρέη.

Η χρεωκοπία.

Αυτή η οδός είναι τόσο γνωστή στην Ελληνική Δημοκρατία, το έχει κάνει κοντά δέκα φορές από την ίδρυση του κράτους. Τα μονοπώλεια καπνού, τσιγάρων, σπίρτων, αλατιού, όρυζος θα εμπλουτιστούν με τα μονοπώλεια ορυκτού πλούτου, φυσικού αερίου και πετρελαιοειδών που θα εγκατασταθούν στη χώρα.

Ζητήστε πληροφορίες από τους επίσημους διπλωμάτες της χώρας να σας πούνε για όλες τις διεθνέις συμφωνίες που η χώρα μας δε πρόκειται ποτέ να απαλλαχθεί. Η αλήθεια υπάρχει, τα ψέματα χρειάζονται χρόνο για να κατασκευαστούν.









Σχετικά Άρθρα