Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Καταργήστε κάθε οικονομική σχέση του κράτους με τον επαγγελματικό αθλητισμό.

οι αρχηγοί του αγώναImage by Stavraetos via Flickr
Από μικρός κατάλαβα ότι αν δεν είσαι μέσα σε κύκλωμα δε μπαίνεις μέσα σε ομάδες. Ακόμα και οι ταλαντούχοι υποχρεούνται να ενταχθούν ή να εγκαταλείψουν τις προσπάθειες τους για καριέρα στον αθλητισμό. Και αυτό είναι προσωπική εμπειρία.

Και από άλλο οικογενειακό μέλος έλαβα την ίδια διαβεβαίωση για τα κυκλώματα του καλλιτεχνικού χώρου.

Μέσα στον πανεπιστημιακό κλάδο, η οικογενειοκρατία είναι παράδοση.

Η Ελλάδα δε χρειάζεται ταλέντα και για αυτό το λόγο τα ελληνικά ταλέντα ζουν εκτός της επικράτειας της.

Η Ελλάδα ζει από κυκλώματα, χρειάζεται μόνο υποτακτικούς για τους ηγούμενους του κάθε κυκλώματος. Η Ελλάδα έχει μαφιόζικη κοινωνική οργάνωση.

Διώχνουν δύο βασιλείς και εγκαθιστάν χιλιάδες οικογένειες με βασιλικά και κληρονομικά προνόμια, δικαιώματα και κάθε θρόνος χρησιμοποιείται για το βασανισμό των υπολοίπων και το παράνομο πλουτισμό από τη πώληση των δωρεάν δημοσίων υπηρεσιών.

Το κύκλωμα των βολεμένων εξυπηρετεί όχι μόνο τους βολεμένους αλλά κυρίως τους βολέψαντες αυτούς, δίνοντας έναν άγραφο όρκο συνωμοτικής αλληλοϋποστήριξης και κάλυψης των ατασθαλιών, κλοπών, καθυστερήσεων, αποκρύψεων και εγκλημάτων σε όλα τα κέντρα εξουσίας, που πραγματικά δε πηγάζουν από το λαό και βέβαια δεν υπηρετούν το λαό. Τα νομιμοφανή δεν είναι απαραίτητα και νόμιμα.

Το ρητό της γενιάς των Ελλήνων "βολέψου εσύ και τι σε νοιάζει για τους άλλους" είναι προκαταρκτική προδιάθεση να εισέλθεις στο κύκλωμα.

Γιατί ένα τέτοιο σύστημα να πρέπει να το υπηρετούμε και να το ονομάζουμε πατρίδα; Εμείς ακόμα πιστεύουμε στο Σύνταγμα των Πολιτών και όχι στη μαφία των εγκάθετων καρκινωμάτων της Ελλάδος.

Το όλο σκηνικό της Ελληνικής διοίκησης δείχνει έντονα τα σημάδια της ψυχοπάθειας, όπου ενώ ξέρει ότι η ίδια φταίει, πάντα βρίσκει άλλα εξιλαστήρια θύματα για τις δικές της αδικίες.

Εδώ το χριστιανικό μοντέλο εξιλασμού δια της θυσίας (εκούσιας ή όχι) ενός άλλου, έχει καθημερινή εφαρμογή. Τα λανθασμένα κοινωνικά μοντέλα όπου άλλος κάνει τη ζημιά και άλλος τιμωρείται όπως και το εάν το κάνεις το στραβό σου κρυφά, μπορείς κρυφά να το  εξομολογηθείς σε άλλο ταγό και κρυφά να νομίζεις ότι συγχωρείσαι, αφαιρούν την κοινωνική δικαιοσύνη και έλεγχο και περιορισμό των ανήθικων προσώπων μέσα στις διοικητικές δομές.

Η συγκάλυψη είναι καρκίνος, και σαν κάθε καρκίνο (ενώ είναι και εκείνος ζωντανός), απομυζεί το κάθε τι γύρω του, γίνεται όλο και μεγαλύτερο, ζητά όλο και περισσότερα μέχρι που σκοτώνει το φορέα του και φυσικά και τον εαυτό του.

Έτσι και ο θάνατος του κρατικού μηχανισμού και η αφαίμαξη του, τώρα προξενεί συρρίκνωση του κρατικού μηχανισμού άρα και των κηφήνων καρκίνων του συστήματος. Φυσικά η μείωση πόρων σε κάθε καρκίνο ή όχι βλάπτει πρώτα από όλους τους μικρούς του συστήματος.








Σχετικά Άρθρα