Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Μια καταγγελία για τους χημικούς αεροψεκασμούς από το Καναδά και όχι μόνο

ChemtrailsImage by AndreaUrsiniCasalena via FlickrChemtrails - spraying in our sky

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να προσθέσω στη καταγγελία το γεγονός ότι όσες επιβατηγές αεροπορικές εταιρίες έχουν όριο βάρους αποσκευών που το τηρούν μέχρι γραμμαρίου, και κάθε τι πέραν του ορίου σας το χρεώνουν ως χρυσό, έχουν τον λόγο τους. Και δεν είναι ότι το ένα κιλό του καθενός από τους 300 επιβάτες θα δώσουν 300 κιλά περισσότερο φορτίο στον αέρα, αλλά το αεροπλάνο θα έχει 300 κιλά λιγότερη χωρητικότητα για να κουβαλάνε χημικά και να τα ψεκάζουν.

Για κάθε κιλό χημικών πληρώνονται επιδοτήσεις από τις κυβερνήσεις (που δίνουν άδεια πτήσεων και ψεκασμού) και τις χημικές βιομηχανίες που τα κατασκευάζουν και πληρώνονται από τους φόρους του κάθε κράτους αλλά και από πολυεθνικές μυστικές συμβάσεις σε διεθνείς πτήσεις.

Παλαιές κατασκευές είχαν τους ψεκαστήρες μακρυά από τις μηχανές των αεριωθούμενων, αλλά οι τελευταίες κατασκευές τα έχουν συγκαλυμμένους στο εσωτερικό ψυχρό μέρος των εξατμίσεων ώστε να μην είναι φωτογραφήσιμες από μακρυά και να φαίνονται ως  αποτελέσματα καύσεως.

Προσωπικά είδα με τηλεσκόπιο εταιρίες όπως (σ.σ. δεν ονομάζω για νομικούς λόγους αλλά έχω στοιχεία και εικόνες) αυτές που ανήκουν στις φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων ομάδα, αλλά και αεροπλάνα των ακριβών αεροπορικών εταιριών.

Δήμητρα Λιατήρη : Αεροψεκασμοί με χημικές ουσίες  http://www.holmestead.ca/


Σχετικά Άρθρα