Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Το Γερμανικό περιοδικό Focus ( Pocus) κάνει προπαγάνδα που καλύπτει νεοναζιστικά στοιχεία. Οι νεοναζί των σουηδικών υπηρεσιών έφαγαν τον Πάλμε.


Το γνωστό περιοδικό Focus (Pocus) πάλι τα μαγικά του ρίχνει στα μάτια του κόσμου. Ήταν λέει οι Γιουγκοσλάβοι που ήθελαν τον Πάλμε νεκρό. Δεν έχουν το θεό τους. Όργανα του Reinhard Gehlen και της κλίκας του που έγιναν αρχηγοί των δυτικών μυστικών υπηρεσιών είναι και το Focus Pocus και ένα σωρό άλλα έντυπα του Ελλαδικού και διεθνούς τύπου. Το μίσος που βγάζουν εναντίον της Ελλάδος, της Σερβίας, και όλων των ιστορικών εχθρών του Τρίτου Ράϊχ δεν έχει τελειωμό. Οι άνθρωποι έχουν κολήσει σαν μίξα στο μουστάκι του Χίτλερ και δεν ξεκολάνε με τίποτα.
Έλληνες, Εβραίοι, Σέρβοι, Μασόνοι, Ρώσοι, Άγγλοι, Γάλλοι, και όσοι πολεμήσατε το ναζισμό ξυπνάτε ! Δεν είναι τυχαία όσα τραβάτε από τα παιδιά του Τρίτου Ράϊχ που ακόμα έχουν πολύ εξουσία στα χέρια τους. Οι Αμερικάνοι, αγαθοί και καλοποραίρετοι, την πάτησαν. Σε μεγάλο βαθμό, τους έχουν καβαλήσει οι ναζιστές εδώ και πολύ καιρό, και έχουν συχνά επιβάλει στις ΗΠΑ μία φασιστική εξωτερική πολιτική. Καλή λευτεριά Αμερική. Ο πλανήτης σε έχει ανάγκη, και γι' αυτό οι ναζιστές και οι γερμανόμυαλοι έχουν βαλθεί να σε ξεκάνουν.
Σχετικό άρθρο με την αναπαραγωγή της προπαγάνδας του Focus Pocus θα βρείτε εδώ : http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=242568

Εμείς τα είπαμε εδώ και πολύ καιρό για τα γερμανικά ανθελληνικά κέντρα προπαγάνδας.

Σχετικά Άρθρα