Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η κρίση, οι τοκοφλύφοι και το μέλλον

Από το όνειρο της Ευρώπης των πολιτών, στην πραγματικότητα της Ευρώπης των τραπεζιτών.

Η σύμπραξη της εκάστοτε κυβερνησης όλων των χωρών της Ευρώπης με τους τραπεζίτες, φτάνει σε σημείο συνομωτικής συμπεριφοράς ενἀντια στους Ευρωπαίους φορολογούμενους.

Ενώ οι Γερμανοί έχουν τράπεζα που δανείζεται από την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και στη συνέχεια δανείζει τη Γερμανική κυβέρνηση μόνο με ένα τοις εκατό, οι Γερμανοί απορρίπτουν την ίδια ιδέα να εφαρμοστεί και από άλλες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ώστε εκείνοι να καρπώνονται τις διαφοροποιήσεις στα επιτόκια των δανείων στα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη.

Ευρωπαϊκή Απατηλή Ένωση Τραπεζιτών ενάντια στους Ευρωπαίους πολίτες, λέγεται το παρόν οικονομοτεχνικό σύστημα της Ένωσης.

Οι γκάνγκστερς με τα Tuxedo είναι εδώ και δε φεύγουν εύκολα χωρίς πόλεμο. Αλλάξτε πολιτική και αλλάξτε πολιτικούς και απομακρυνθείτε από τους διεφθαρμένους. Οι εκλογές δεν είναι καρναβάλι, άσχετα εάν μόνο οι προωθημένοι μασκαράδες λαμβάνουν μέρος.

Το μέλλον ανήκει στα χέρια αυτού που θέλει να έχει αμερόληπτη γνώση, όχι φανατισμό.

Εάν θέλετε να μάθετε την αλήθεια, ακολουθήστε τη ροή του χρήματος. Εάν θέλετε να μάθετε την δικαιλόγηση των πράξεων της αλήθειας, ακολουθήστε τη ροή του μεγάλου χρήματος. Κοινός παρονομαστής είναι το χρήμα σε όλες του τις μορφές (μετρητά, καταθέσεις, ακίνητα, δόξα, διοικητικές θέσεις, ερωτικές χάρες, υστεροφημίες, συκοφάντιση αντιπάλλων, ψευδομαρτυρίες και πλήθος άλλων πονηρευμάτων).

Εάν πάλι σκέφτεστε να ψηφίσετε το "δικό σας" γιατί θα βολέψει κάτι από τα προσωπικά σας θελήματα, αλλά με δημόσιο χρήμα, τότε και εσείς είστε Το Πρόβλημα Της Ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα