Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Σχόλιο από μεγάλο καυγά στο http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/blog-post_6513.html

Μεγάλη κάψα έχουν ορισμένοι να ανακατεύουν εδώ κάποιους Ελλαδίτες νηστικούς.
Μανία με τα ατυχήματα και τα αιφνίδια έχεις Ομαδέον. Μα είναι δυνατόν οι όμορφες και ζεστές νότιες θάλασσες να έχουν τέτοια αύρα; Εδώ δεν έχεις να κάνεις με κανέναν Γκιόλια και συγγενείς που συγχωρούν δολοφόνους.
Και εσύ Καυκάσιε, εφόσον έχεις φτάσει μέχρι αυτή την ξεφτίλα να βάζεις απειλές και χυδαία, όποιος και αν στα στέλνει, είσαι στην ίδια κατηγορία. Και ο Καλ.,τον οποίο εκτιμούσα, και του οποίου το πνεύμα και ίσως και την σάρκα ακόμα εκφράζεις, είναι της ίδιας σχολής με εσένα. 'Ηλπιζα ότι δεν ήταν αλήθεια ο βρώμικος πόλεμος ενάντια στον Χαραλαμπίδη, τον άνθρωπο που ανέδειξε το Ποντιακό Ζήτημα, και τον οποίο κυνήγησαν Ελλαδίτες ψευδο-πατριώτες. Είστε ανόητοι και αυτο-καταστροφικοί, γνήσια και εκλεκτά πνευματικοπαίδια του δασκάλου του μίσους. Έγιναν πλέον γνωστές οι σάπιες πατάτες σας, και με το θέατρο δεν μπορούν άλλο να σκεπαστούν. Ο "σκληρός" και ο "μαλακός", το μαστίγιο και το καρότο, δεν δουλεύουν πάντα. Μερικές φορές το άλογο τραβάει κλωτσιά.
Για τους Εβραίους έχετε μίσος βαθύ, και γι' αυτό μας έχετε τρελάνει στις αναρτήσεις ενάντια στο Ισραήλ. Την Γκάλια την μισείτε γιατί έχετε το πνεύμα του γερμανόριζου αντισημιτισμού μέσα σας. Κανέναν άλλο δεν έχετε βρίσει και απειλήσει τόσο πολύ όσο αυτή τη γυναίκα. Κοντά τα χέρια από γυναίκες και παιδιά, ξεπεράσατε κάθε όριο.
Βγείτε τώρα ο ένας μετά τον άλλο να λέτε πως δεν γνωρίζεστε και καμία σχέση δεν έχετε μεταξύ σας. Παίξτε το καραγκιοζοθέατρό σας για μία ακόμα φορά. Και κάτι άλλο, μην ανακατεύετε ξένους φίλους και συγγενείς στις αηδίες σας, θα σας αποκληρώσουν.

Σχετικά Άρθρα