Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Όταν οι συγγενείς μας πηγαίναν να πολεμήσουν υπέρ της πατρίδος και της οικογένειας


Όταν οι συγγενείς μας ετοιμάζονταν για το πόλεμο στης Πίνδου τα βουνά, τα οχυρά της Μακεδονίας και τα νησιά του Αιγαίου, ποτέ δε θα πίστευαν ότι οι αγώνες τους για ελευθερία, θα μετατρέπονταν σε ευκαιρία για ασυδοσία, κλοπή και διαφθορά των επόμενων γενεών.

Τώρα οι εχθροί δεν εισβάλουν με όπλα, αλλά με τραπεζικές προσφορές που είναι αδύνατο να αποπληρωθούν, είτε από πολίτες, είτε από επιχειρήσεις, είτε από το ίδιο το κράτος.

Κάποτε τα γραφεία προπαγάνδας και εθνικισμού είχαν εύκολη εργασία, αφού η ροή πληροφοριών ήταν περιορισμένη και ελεγχόμενη.

Τώρα τα γραφεία προπαγάνδας έχουν περάσει σε αμυντικές διαδικασίες, μέχρι που θα καταλάβουν ότι έχασαν τη μάχη λόγω υπερπλασίας ροής παραπληροφόρησης.

Ο μοναδικός τρόπος "ελέγχου" της εθνικής συνείδησης είναι με καθαρή εκπαίδευση, ακαδημαϊκή και απροσηλύτιστη γνώση περί των πατρώων. Η Ελευθερία είναι Ελληνική Αρετή και ισχύει καθαρά και στην Εκπαίδευση και Γνώση των Πατρώων.

Και τελικά οι συμβασιούχοι του Παρθενώνα δηλώνουν ότι τα μάρμαρα δεν λένε τίποτα από μόνα τους, αφού η εκπαίδευση των εργαζομένων δεν λέει τίποτα από μόνη της.

Σχετικά Άρθρα