Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Πήρε 1600 χρόνια για να τιμήσουν με μνημόσυνο τους Θεσσαλονικείς που έπεσαν θύματα του Θεοδωσίου

Οι Θεσσαλονικείς τίμησαν τους χιλιάδες νεκρούς τους απο τον αυτοκράτορα Θεοδόσιο.

 

Στη χώρα μας και ιδίως στη Θεσσαλονίκη ακόμα υπάρχει ο φόβος των πολιτών να δηλώνουν ότι δεν είναι χριστιανοί.

Ο χριστιανός μητροπολίτης όχι έχει στη διοίκησή του τεράστια περιουσία που δεν απέκτησε η μητρόπολη από το δικό τους ιδρώτα, εργασία και επενδύσεις, όχι μόνο συνεχίζει να παρακαλά και να ζητιανεύει για ακόμα περισσότερα οικήματα, χρήματα και χάρες από πιστούς, διοικητές και πολιτικούς.

Ακόμα και ο κάθε υποψήφιος πολιτικός, διοικητής, στρατιωτικός που αναλαμβάνει θέση ή υποψηφιότητα, χρειάζεται να φιλήσει την παντούφλα του τοπικού πάπα, που εκείνοι οι χριστιανοί με τόσο μίσος έχουν ποτίσει τους Ρωμιούς εναντίον του Βατικανού επισκόπου ρόλου και των μεθοδεύσεών του. 

Αν και δηλώνουν ότι δεν είναι εκ του κόσμου τούτου, αυτό δεν τους ενοχλεί να κληρονομούν, να διοικούν και να κτημονούν τον κόσμο τούτο. Το κάθε πολιτικό, θρησκευτικό, οικονομικό, νομικό και φιλοσοφικό κίνημα των πολιτών αυτής της Δημοκρατίας περνά από την ανίερη εξέταση και την αρπαγή των θεϊκών απεσταλμένων προς καταπιεστική καθοδήγηση των πολιτών μακρυά από το κακό 666 και κοντά στο καλό 777 και πιο πέρα στο 888. 

Αν ήξεραν ότι αυτό το 666 είναι μέσα στο αίμα και το μυαλό των χριστιανοκινούμενων ιδεών και μόνο εκεί μέσα ζουν και ταΐζονται, θα  ξυπνούσαν από την επίρρεια των εγκεφαλικών ναρκωτικών ιδεών και θα ζούσαν ελεύθεροι από τις τεχνητές ιστορίες φόβου, κόλασης, κατάρας και τιμωρίας με μέτρα που ταιριάζουν στις τσέπες των χριστιανικών ταγών. 

Οι αθεόφοβοι δηλώνουν ότι τώρα θα διορίζουν και τους πολιτικούς αρχηγούς των πόλεων μας. Ξέρετε άλλου είδους δημόσιους υπαλλήλους να μπορούν να κάνουν τοιαύτες δηλώσεις και να μένουν ατιμώρητοι;       Ξηλώστε τους δεσποτάδες από το δημόσιο τομέα. Μειώστε το δημόσιο έλλειμμα σε χρήμα και νόηση.

Σχετικά Άρθρα