Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Σχόλια από το infognomon


Σχόλια στο http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/03/mossad.html

Αγαπητέ υποζύγιο της ελεύθερης σκέψης μόνος έγινα, εθελοντικά, χωρίς κανένα αφεντικό και χωρίς καμία χρηματοδότηση. Βλέπω τη χώρα μου να την έχουν μετατρέψει σε σκυλαδιστάν διάφορες βάρβαρες πρασινομπλέ φυλές, και αποφάσισα να αντισταθώ. Ας αφήσουμε του Εβραίους να δουν τα δικά τους σφάλματα, να δούμε και εμείς τα δικά μας. Η παράνοιά μας συχνά δεν έχει όρια. Για παράδειγμα, δεν μπορεί επειδή ο Μάντοφ είναι Εβραίος να κατηγορούμε τους Εβραίους συλλήβδην για κλέφτες. Ο Μάντοφ κατέστρεψε πολλούς Εβραίους, και μάλιστα κατέστεψε ακόμα και τα ταμία πολλών Εβραϊκών φιλανθρωπικών οργανισμών. Ο Μάντοφ κατάκλεψε τους δικούς του, πράγματι, φρικτή πράξη. Να θυμηθούμε όπως πως κατάκλεψαν οι δικοί μας της κυβέρνησης Καραμανλή του 1960 έστω και τα ψίχουλα 115 εκατομμύρια μάρκα αποζημιώσεων για τα θύματα της κατοχής. Να θυμηθούμε ποιοι πρόδωσαν την Ελλάδα για να μην πάρει τα 7,6 δις δολάρια (σημερινά πάνω απο εκατό δις) αποζημιώσεων από τους Γερμανούς, τα οποία είχε κερδίσει η χώρα μας σε διεθνή δικαστήρια το 1946 (Χαρδαβέλας, Αθέατος Κόσμος, τα είπε όλα). Την Ελλάδα την κυβέρνησαν από το 1944 και μετά οι συνεργάτες των Ναζί. Οι ίδιοι βασανιστές της Γκεστάπο βασάνιζαν στην Μακρόνησο (Μίκης Θεοδωράκης, τα είπε δημόσια). Ο εμπνευστής των ταγμάτων ασφαλείας ήταν ο γέρο Θεόδωρος Πάγκαλος. http://el.wikipedia.org/wiki/Τάγματα_Ασφαλείας Ο γέρο Ράλλης ήταν ο δοσίλογος πρωθυπουργός και ο πρώτος ηγέτης των ταγμάτων ασφαλείας.http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/02/15000.html Ο γέρο Έβερτ ήταν ο διοικητής που έδωσε την διαταγή για την σφαγή των αμάχων στα Δεκεμβριανά 1944. Ο γέρο Γεώργιος Παπανδρέου είναι ο άνθρωπος που έκανε το παν για να αρχίσει τον εμφύλιο. Ο γέρο Καραμανλής ονομάστηκε από τον Γερμανό Ναζί Μέρτεν ως συνεργάτης του, που τον πλήρωσε για τις υπηρεσίες του με παροχή περιουσίας Εβραίων που δολοφονήθηκαν. http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/02/blog-post_4895.html Αν θυμάμε καλά, ο Γ. Παπαδόπουλος υπηρέτησε και αυτός σε τάγματα ασφαλείας, όπως αρκετοί ακόμα πολιτικοί και στρατιωτικοί μας. Φασίστες, δολοφόνοι των ίδιων τους των αδελφών, πούλησαν ακόμα και τα παιδάκια των κομμουνιστών 4000 δολάρια το κεφάλι σε άτεκνους στις ΗΠΑ. Κλέφτες της περιουσίας των Εβραίων που έγιναν σαπούνι, άνθρωποι βαμμένοι με το αίμα της Ελλάδας, άνθρωποι που δολοφόνησαν την Ελλάδα, έκαναν παιδιά και εγγόνια που ακόμα κυβερνάνε τη χώρα μας. Οι αδικοχαμένοι όμως, το 13,5 % του λαού μας που εξοντώθηκε, τι δικαίωση βρίσκουν? Γιατί η Ελληνική Βουλή αναγνώρισε την γενοκτονία των Ποντίων μόλις πριν από λίγα χρόνια; Ποιος έφαγε τους χιλιάδες Ποντίους, τα γυναικόπεδά τους στην Μακρόνησο μετά την καταστροφή του 1922; Τόσα χρόνια οι φασίστες δεν είχαν ναρκώσει την Ελλάδα; Αδικούμε και τους Εβραίους και τους ίδιους μας τους εαυτούς με την ψεύτικη και σάπια ιστορία που έχουμε μάθει.


Τέσσερις γειτονικοί λαοί μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο και να συμμαχήσουν, διότι είναι και οι τέσσερις θύματα απίστευτων γενοκτονιών : οι Αρμένιοι, οι Εβραίοι, οι Κούρδοι και οι Έλληνες. Πρέπει εμείς οι τέσσερις να μάθουμε ιστορία. Το δράμα μας είναι ότι τουλάχιστον Αρμένιοι, Εβραίοι και Έλληνες έχουμε πολύ συχνά βλαμμένες ηγεσίες. Για τους Κούρδους δεν γνωρίζω τι ικανότητες έχουν οι ηγεσίες τους. Και οι τέσσερις λαοί είμαστε είδη προς εξαφάνιση. Αν δεν ενωθούμε θα μας διαλύσουν έναν έναν. Το ότι έχουν κάνει τεράστια και εγκληματικά λάθη κάποιες Ισραηλινές ηγεσίες είναι αλήθεια. Κατά την άποψή μου πρέπει να τιμωρηθούν όσοι έχουν κάνει εγκλήματα. Όταν δείξει το Ισραήλ ότι ξέρει να απονέμει δικαιοσύνη, θα κάνει πολύ περισσότερους φίλους. Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει όλοι είναι ότι υπάρχει τεράστια απειλή για την ανθρωπότητα. Για δείτε εδώ μαζική ψυχοπάθεια :

http://www.youtube.com/watch?v=61EUwfR26oI&feature=player_embedded#

Δεν έχουν μόνο δικαίωμα να ζουν οι Παλαιστίνιοι, έχουν και οι Εβραίοι. Η δημιουργία του κράτους τους ήταν μία πράξη απελπισίας μετά την απίστευτη σφαγή που υπέστησαν από τον Ναζισμό. Οι Εβραίοι ζουν για αιώνες κυνηγημένοι, και κατασφάζονται συχνά από αμαθείς φανατικούς. Έφτιαξαν το κράτος τους κάτω από τεράστια ψυχολογική πίεση. Όταν εμείς οι Έλληνες μάθουμε την ιστορία των δικών μας γενοκτονιών και της δικής μας θρησκείας, τότε μόνο θα καταλάβουμε και τους Εβραίους. Η μελέτη και αναγνώριση των δικών μας γενοκτονιών και κάθε γενοκτονίας είναι θέμα πάρα πολύ σοβαρό. Που είναι το Ελληνικό κράτος επί του θέματος; Τους Εβραίους περιμένουμε να μας βοηθήσουν για την αναγνώριση των δικών μας γενοκτονιών; Τόσο άχρηστοι είμαστε; Κεμαλολάγνοι και Οθωμανολάγνοι πρασινομπλέ βάρβαροι έχουν το πάνω χέρι στον τόπο μας. Ελπίζω να ξυπνήσουμε πριν να φορέσει η Ελλάδα φέσι.

Γ. Σιδηρούντιος

Σχετικά Άρθρα