Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Το κλάμα και η γκρίνια είναι το χρήμα των υποκριτών, των κύναιδων και των άεργων.

Όταν οι νεοέλληνες έμαθαν από τους γονείς τους να αγοράζουν και να πουλάνε τα πάντα με το κλάμα, τη γκρίνια και το παρακαλητό και στόχος τους να είναι τα λεφτά, καμία κοινωνική αξία ή συμπεριφορά δεν γίνεται φραγμός στις άρρωστες βλέψεις αυτών ενάντια των ανθρώπων και των κοινωνικών τους συνοχών.

Οι ηλίθιοι της μάζας των ανθρώπων παρακολουθούν με αγωνία την έκβαση του πορνογραφικού αγώνα και της δωρεάν διαφήμισης των ανήθικων, χάνοντας χρόνο ζωής και δημιουργικότητας, πληρώνοντας ηλεκτρικό ρεύμα και φόρους, για σταθμούς που ήδη επιδοτούνται από κυβερνητικά ταμεία για την άμεση και ασταμάτητη αποχαύνωση των ψηφοφόρων.

Έτσι οι κυβερνητικοί κάνουν αυτά που θέλουν και φοβούνται την αντίδραση των μαζών, μέσα σε σύννεφα ηλιθιότητας και παραπληροφόρησης από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικού αποπροσανατολισμού.

Και μη φοβάστε , δε χρειάζεται να ελέγχουν μέσω μετοχικών κεφαλαίων όλα τα κανάλια. Αρκεί να ελέγχουν τα λιγοστά πρακτορεία διαφημίσεων ώστε να ελέγχουν τα εισοδήματα κάθε σταθμού από τις διαφημίσεις. Ακόμα και τα πρακτορεία ειδήσεων έτσι μπορούν να χαλιναγωγηθούν.



Έτσι ξεχνάμε τη ροζ οικονομική κατάσταση που επέβαλαν οι κλέφτες διοικητές οποιουδήποτε βαθμού και θέσεως στη πατρίδα μας.

Μη γελιέστε ότι σκηνοθέτες υπάρχουν μόνο σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι κυβερνήσεις τους ονομάζουν Σύμβουλους. (Κουμπάρους στη ταβερνική διάλεκτο)

Σχετικά Άρθρα