Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Το ανατολικό Αιγαίο δε θα δέχεται ελληνικές αναχαιτήσεις τουρκικών αεροσκαφών;

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/03/blog-post_3744.html

Οι Έλληνες με το να συνεχίζουν προκλητικά να εκλέγουν και να προωθούν κλέφτες του Δημοσίου πλούτου σε όλα τα κλιμάκια της διοίκησης, και με την εθελουσία καταβολή χρημάτων σε φακελάκια κατάφεραν επιτέλους να χάνουν την κυριαρχία του κράτους στο ανατολικό Αιγαίο και συνεχίζουν ακάθεκτα να πουλούν φθηνά και άλλα κομμάτια της χώρας.

Διαμαρτύρονται για τα γράμματα και τις παραινέσεις των Ευρωπαίων, αλλά δε ντρέπονται να κλείνουν ραντεβού τοκετού με ιδιωτικό μαιευτήρα στις εγκαταστάσεις των δημοσίων νοσοκομείων και με τις μαίες που υποχρεούνται να εργάζονται για τον ιδιώτη ιατρό αλλά με μισθοδοσία του Δημοσίου ταμείου. Τα εργαλεία και τα ιατρικά αναγκαία υλικά είναι αγορασμένα με τριπλάσια τιμή του κόστους από τα δημόσια ταμεία.

Δεν είμαι εναντίων των ιδιωτικών ιατρών ή των ατόμων με αρκετά χρήματα να πληρώσουν για ιδιωτικούς ιατρούς, είμαι ενάντια στους ανθρώπους που παράνομα κλέβουν τα δημόσια νοσοκομεία από το προσωπικό, τα υλικά , τα πανάκριβα εργαλεία και το χρόνο εργασίας των δημοσίων νοσοκόμων, προς εξυπηρέτηση ιδιωτικού σκοπού και πλουτισμό ιδιωτικών ιατρών, στέλνοντας τους φτωχούς σε χαμηλότερης προτεραιότητας βαθμίδες μέσα στα δημόσια νοσοκομεία.

Οι διευθύνσεις των νοσοκομείων απλά δηλώνουν άγνοια, αλλά άγνοια νομιμότητας δε κρατεί σε δικαστήρια, αλλά τι λέω; και τα δικαστήρια έχουν τα κουσούρια και τους κουσούρηδές τους. Και αυτοί είναι ακόμα σε δίκες για διαφθορά. Πληρώνεις το κλητήρα και αλλάζει η σειρά προτεραιότητας στις δίκες.

Πας στο μπακάλη του κυλικείου των υπουργείων, πληρώνεις και γίνεται άμεση ή και τηλε--εξυπηρέτηση κάθε αίτησης. Αρκεί να ξέρεις τον ήχο της μουσικής, ΦΑ και ΛΑ κι, όλα έγιναν.

Τι άλλο θέλετε να χάσουμε για να καταλάβετε ότι η διαφθορά δεν είναι μαγκιά αλλά καταστροφή του κράτους; Πόσα χρειάζεται να πάθουν οι Έλληνες για να μάθουν ότι κάθε προσωπική χάρη που ζητάμε από κάθε δημόσιο υπάλληλο να αγνοήσει νόμους και να προωθήσει ανίκανους σε διοικητικές θέσεις, είναι ένα κύτταρο καρκίνου που θα μεγαλώνει για να απορροφά τη ζωή των υγειών κυττάρων του σώματος της πατρίδος μας;

Κάποιοι ένοπλοι υπηρετούν στο βρακάκι της μαμάς τους (μάματζηδες) Μισό σύνταγμα ρουσφέτια δε μπορούν να κρατήσουν όπλο, γιατί θα αυτοκτονήσουν μακρυά από φαγητό της μαμάς και το πορτοφόλι του πατέρα. Και εκείνοι οι άμοιροι γονείς , ξέρεις πόσο έτρεξαν και τι πισινούς καθάρισαν και τι κλοπές συγκάλυψαν για να είναι ο γιόκας τους κοντά τους; Βγάλτε τα μαντήλια σας και σκουπίστε το κλάμα σας.

Σχετικά Άρθρα