Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Οι Τούρκοι διεκδικούν τη Ρώ με τον ίδιο τρόπο που έκαναν και για τα Ίμια

Αν θυμάστε πρίν από 7 μήνες ο τουρκικός στρατιωτικός μηχανισμός (που μόνο στρατιωτικός δεν είναι, αλλά και πολιτικός και δημοσιογραφικός και προπαγανδιστικός) είχε ξεκινήσει την διαδικασία εισβολής στη Ρω με τον ίδιο τρόπο που η Τσιλέρ είχε ετοιμάσει για τα Ἰμια.

Τότε η Τσιλέρ και ο Γιλμάζ θέλανε να καλύψουν προσωπικες απάτες και κλοπές από δημόσιους τουρκικούς λογαριασμούς ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, με τη μέθοδο της χρέωσης τους ως έξοδα πολέμου.

Μπορεί να είμαι αφελής, αλλά νομίζω ότι και τώρα κάποιοι προσπαθούν να συνεχίσουν να κλέβουν στο τουρκικό σκηνικό (πολιτικοί και στρατιωτικοί) και αυτό είναι ο κυριότερος λόγος να θέλουν να βάλουν την ήδη υπερχρεωμένη χώρα τους σε πόλεμο, ώστε μέσα σε ασκήσεις πανικού και πυνής ομίχλης, να καταφέρουν να αλοιώσουν λογιστικά στοιχεία και να καλύψουν οικονομικές απάτες και απτασθαλίες.

Στον αγώνα αυτό επιστρατεύουν και όποιο εσωτερικό ή εξωτερικό παράγοντα είναι πρόθυμος να διευρύνει την ατασθαλία και διαφθορά, χωρίς να νιώθει οποιαδήποτε ενοχή.

Καλό είναι να ξέρουμε ότι ο Ξέρξης ήθελε τη καταστροφή και υποταγή της Ελλάδος, αλλά και ο Εφιάλτης ήταν γένημα και θρέμα της Ελλάδος.

Εκείνη την επόχή γράφτηκαν τα εξής λόγια που μέχρι και σήμερα δεν έχουν αλλάξει καθόλου:

Χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALter μεταδόθηκε η πληροφορία ότι το τουρκικό κανάλι D προσπάθησε να δημιουργήσει κρίση στο Αιγαίου, αμφισβητώντας την ελληνικότητα της Ρω και μεταδίδοντας πλάνα από το νησί, με Έλληνες στρατιώτες και την Ελληνική σημαία, που ανέκαθεν βρίσκονταν εκεί. Σε κλίμα Ιμίων στο Αιγαίο αναφέρθηκε το κανάλι καθώς Ασκέρι Ελλήνων στρατιωτών ύψωσαν την Ελληνική σημαία στο νησί.


Haber Detay Sayfasi
Uploaded by aris53m. - Up-to-the minute news videos.

Έρχονται σα ύδατα που θεωρούν δικά τους και καταστρέφουν τα πολεμικά τους πλοία οι Τούρκοι ...


Σχετικά Άρθρα