Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Θρησκευτική Ηθική ή κτηνωδία στο όνομα ιερών φαντασμάτων ;




Εκ του άρθρου : Πηγή
Αυτός είναι ο πολιτισμός που προωθούν στην Ευρώπη του 2025 η Άννα Νταλάρα η Άννα Καραμάνου η Ρεπούση και ο Τσίπρας.

Η δημοκρατία είναι ένα καταραμένο πολιτικό σύστημα όταν αυτό περάσει χέρια ανίκανων να το προστατέψουν.

Η Ευρώπη και η Ελλάδα πρέπει τώρα που ακόμη υπάρχουν αυτιά πρόθημα να ακούσουν την φωνή της Δημοκρατίας να αποφασίσει, θα επεκταθεί η δημοκρατία και η αξίες του δυτικού πολιτισμού στην ανατολή, ή θα επεκταθεί η Σαρία της ανατολής στην Ευρώπη.

Αυτό το δίλλημα πρέπει τώρα να απαντηθεί από την Ευρώπη, πριν γίνουν οι μουφτήδες περισσότεροι.

Πολύ φοβάμαι ότι σε 20 χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχουν πλέον αυτιά πρόθημα να ακούσουν και να σεβαστούν τις αξίες της Δημοκρατίας στην Ευρώπη, γιατί απλά τα μουσουλμανικά αυτιά θα είναι περισσότερα, έτσι απλά, γιατί τελικά αυτή είναι και η κατάρα της Δημοκρατίας, αφήνει αυτούς που δεν την προστατεύουν να σφαγούν από αυτούς που δεν την θέλουν.

Το βίντεο είναι αφιερωμένο στον πολιτισμό της Άννα Νταλάρα.

Μήπως θυμάστε την προστάτιδα των δικαιωμάτων των γυναικών Άννα Καραμάνου, που την πείραζε το άβατο του Αγίου όρους;: Αυτή θα σώσει και της γυναίκες της Ελλάδος από την Σαρία μετά από 25 χρόνια, αν εν το μεταξύ δεν έχουν γίνει πλειοψηφία στο κοινοβούλιο οι μουσουλμάνοι και της επιβάλλουν την μπούργκα διά της πλειοψηφίας της Δημοκρατίας.
aytoptis martys



Σχόλια :


Δηλαδή η θρησκεία έχει πολλά να διδάξει στους αγράμματους, ακοινώνητους και άμυαλους. Με αυτό το σκεπτικό τότε ο κάθε θρησκευόμενα ορμώμενος να αναγνωρίσει και να χρησιμοποιήσει την θρησκευτική ηθική ως αγαθή και καλή πηγή έμπνευσης, θα μπορούσα να καταλάβω ότι αυτοί οι θρησκευόμενοι άνθρωποι είναι έτοιμοι για όλα χωρίς ενδοιασμό και η κάθε είδους περιοριστική εντολή είναι θεϊκή λογική.

Μακρυά από εμένα και την οικογένεια μου οι εμπνεόμενοι από θρησκευτικές ηθικές λοιπόν. Είναι άκρως επικίνδυνοι και χωρίς προσωπικά ηθικά ή κοινωνικά όρια ή πρότυπα και πλάθονται από τον κάθε θρησκευτικό τους ταγό ωστε να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ταγού και μόνο, ενώ ταυτόχρονα αυτοϊκανοποιούνται με την ίδια σκέψη ότι πράττουν το θέλημα του "θεού" τους. Αγέλες λυσασμένων λύκων που νομίζουν ότι ο αρχηγός τους θα τους απαλλάξει από τη λύσσα, που ο ίδιος ο ταγός τους εμβολίασε. Ζητούν τη δόση τους από τους ταγούς τους για να συνεχίσουν να είναι εξαρτημένοι σε αυτούς.

Και φυσικά είναι "ελεύθεροι" να ζουν εξαρτημένοι, και να νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι, πολεμόντας με τη λύσσα τους τον καθένα που δεν ανήκει στην αγέλη τους ή πυροβολά τον αρχιλύκο τους, τρομάζοντας αυτον και τους λυσσασμένους ακόλουθους μακρυά από τα λιβάδια του.

Βλέπετε ότι όπως είπε και μια Σύρια πρώην μουσουλμάνα ενεργό στέλεχος κατά της καταπίεσης των γυναικών στον ισλαμικό κόσμο, οι γυναίκες του ισλάμ , φοβούνται και εκφοβίζονται επί το πλείστον από τις γεροντότερες γυναίκες, που αυτό εμπνέει και  τους άντρες να είνα ακόμα πιο άγριοι με τις νεαρές γυναίκες τους. Φαύλος κύκλος δηλαδή και μόνο όποιες γυναίκες μεταναστεύσουν σε άλλες κοινωνίες και αλλάξουν γλώσσα είναι ευκολότερο για εκείνες να αλλάξουν και τον τρόπο διαβίωσης και αυτοσεβασμού τους.

Σχετικά Άρθρα