Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ @ ΓΙώργος Παπαδάκης ANT1 17-5-2012

Voidokilia is one of the most fanous beaches i...
Voidokilia is one of the most fanous beaches in Messinia Ελληνικά: Σαν υδάτινο θέατρο, αποτελείται από έναν σχεδόν ολοστρόγγυλο κόλπο από ψιλή αμμουδιά, που εγκλωβίζει μέσα του πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά. Η μοναδική μορφή του κόλπου και η θέση της μέσα στη λιμνοθάλασσα, κάνουν τα νερά να είναι ρηχά και δροσερά. Ακόμα και όταν φυσούν οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, η παραλία είναι πάντα ήρεμη, χωρίς κύματα. (Photo credit: Wikipedia)
«Δεν υπάρχει θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ» τόνισε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι όσοι χρησιμοποιούν αυτή τη απειλή για κομματικές...σκοπιμότητες κάνουν κακό στη χώρα.

Επίσης σημείωσε ότι πρέπει όχι να αναδιαπραγματευτούμε αλλά να καταγγείλουμε το Μνημόνιο γιατί οδηγεί την χώρα στην καταστροφή και το λαό στην εξαθλίωση. «Σύμφωνα με το Μνημόνιο το 2015 το χρέος μας θα είναι 500 δισ. ευρώ και αν χρεοκοπήσουμε σύμφωνα με το Μνημόνιο και θα έχουμε τις συνέπειες του αγγλικού Δικαίου». «Πρέπει να ενημερωθούμε σήμερα για την πραγματική κατάσταση της ρευστότητας της χώρας και αν είναι όπως λένε τόσο άσχημα τα πράγματα πρέπει άμεσα να καταγγείλουμε το Μνημόνιο.»

Εμείς λέμε να ζητήσουμε να κηρυχθεί απεχθές μέρος του χρέους και πιστεύουμε ότι η Ευρώπη το συζητούσε κάτι τέτοιο αφού είναι καλύτερο από τη διαγραφή ολόκληρου του χρέους ακι την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.


Σχετικά Άρθρα