Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Η Ελλάδα μπορεί: 11+1 τρόποι για να ξεφύγουμε από την κρίση

Mesembria archaeological place - Thrace, Greec...
Mesembria archaeological place - Thrace, Greece: Amphorae Bulding. Ελληνικά: Αρχαιολογικός χώρος Μεσημβρίας - Θράκη, Ελλάδα: Το κτήριο με τους Αμφορείς. (Photo credit: Wikipedia)
Υπάρχει μια χώρα που οι άνθρωποι της είναι άνθρωποι με φαντασία και γνώσεις. Με όπλο τους την επιμονή και το μεράκι καταφέρνουν να ξεπερνούν τις τρικλοποδιές που η ίδια τους βάζει και να μεταμορφώνουν τα όνειρα και την τρέλα τους, σε επιστημονικά επιτεύγματα και καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις. Όπως όλοι πλήττονται από την οικονομική κρίση, αλλα δεν φοβούνται… και αυτό γιατί έχουν να προτάξουν το παράδειγμα τους ως τρόπο αντιμετώπισης της. Το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα σας καλεί σε ένα δίωρο ταξίδι για να γνωρίσετε αυτή τη χώρα που φαντάζει τόσο μακρινή κι άγνωστη. Ταξιδέψτε μαζί μας στην Ελλάδα! Στην Ελλάδα που μπορεί!

Εικόνες μια «άλλης» Ελλάδας, μιας Ελλάδας που σε πείσμα των οικονομικών μέτρων και της εθνικής κατάθλιψης συνεχίζει να «μπορεί», παρουσίαζει το «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα»! Ο φακός της εκπομπής βρέθηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να αναδείξει τους ανθρώπους που με τη φαντασία, τις γνώσεις, την υπομονή και την επιμονή τους, ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς μας κάνουν να ελπίζουμε πως όλα θα πανε καλά! Γιατί λεφτά μπορει να μην υπάρχουν… αλλά μυαλά υπάρχουν!
.

Η Ελλάδα μπορεί: 11+1 τρόποι για να ξεφύγουμε... by tvxorissinora
.
 
Η Ελλάδα μπορεί: 11+1 τρόποι για να ξεφύγουμε... by tvxorissinora
Η Ελλάδα μπορεί (Β): Μυαλά υπάρχουν by tvxorissinora

Σχετικά Άρθρα