Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Απάντηση στους ορθοδόξους που καταφέρονται κατά του Καμμένου

Greece-1178
Greece-1178 (Photo credit: archer10 (Dennis) Busy)

Το Ελληνικό Πνεύμα του Διαφωτισμού έχει να κάνει με την επαναφορά το Λόγου και της Λογικής και τη κατάργηση της θεοκρατίας του φόβου και των φανταστικών μεταθανάτιων κολάσεων.

Ο Έλληνας είναι ΕΛ (φώς γνώσης) και ο θρησκευτισμός είναι απόρριψη κάθε αποδεικτικής μεθόδου (σκοταδισμός του Πνεύματος).

Τα περί ορθοδοξίας τα μάθατε όχι εκ προθέσεως αλλά εξ᾽ επιβολής από τις πρώτες μέρες που γεννηθήκατε. Κατασκευάσματα των ανθρώπινων φαντασιών ονομάζονται Ορθά . Που είναι η Ορθότητα σε αυτού του είδους την λογική;

Ορθώς Δοκώ;  Σωστά Νομίζω;  Εάν είσαι Ορθός τότε δε Νομίζεις και εάν Νομίζεις είναι πλάνη να το ονομάζεις Σωστό (Ορθό) .

Η ίδια η λέξη ορθοδοξία είναι οξύμωρο σχήμα στη Ελληνική Γλώσσα.

Το πρόβλημα των νεοελλήνων είναι ότι είναι ελληνόφωνοι αλλά όχι Έλληνες κατά τη Γνώση, Παράδοση και Πνεύμα.

Τα χριστιανικά στην Ελλάδα είναι διάλεκτος  που ναι μεν χρησιμοποιεί Ελληνικές λέξεις αλλά όχι με την Ελληνική Ετυμολογία τους.

Αυτό είναι είδος Πνευματικού Μιξοβαρβαρισμού

Όταν οι λέξεις χρησιμοποιούνται με το Ελληνικό τους νόημα τότε οι άνθρωποι θα μάθουν τι σημαίνει Ελληνικό Πνεύμα και Λογική.

Η θρησκειολογική επίθεση σε ότι δεν είναι "μαζί" με τους "καθαρούς Χριστιανούς" έχει τόση αξία όση και οι δικαιολογίες των Ισλαμιστών για τον εξισλαμισμό των Ευρωπαίων, και ίση με τις δικαολογίες των "Σταυροφόρων".

Η ιδέα ότι η Ελλάς ανήκει στην "Ορθοδοξία" είναι ένα κακό ψεύδος που μόνη επιβουλή του έχει το να προσπαθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια να θάψει ζωντανή την Ελληνική Ελύθερη Σκέψη και ακόμα δεν τα κατάφερε.

"Πολιτικάντιδες" είναι άλλοι , όσοι θέλουν να εγκαθιδρύσουν θεοκρατισμούς στις κοινωνίες και το παίζουν φίλοι του "θεού" τους , άρα και πράκτορες των απάνθρωπων επιβουλών να καταργήσουν την Ελεύθερη Σκέψη.

Enhanced by Zemanta

Σχετικά Άρθρα