Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Για τα κλεμένα δε μας φταίνε οι ξένοι.





Καλά είναι να βλέπουμε τις αδικίες του τόπου μας απο τους εντόπιους, πριν μιλήσουμε για τις αδικίες εναντίον μας από τους ξένους.

Η κάθε "ξενοκίνητη" Ελληνική κυβέρνηση ή διοίκηση, έχει δικαίωμα και νομιμότητα στις επιλογές της, μόνο εάν είναι εκλεγμένη ή αγνωρισμένη από τους εντόπιους πολίτες. Κανένας διεθνής οργανισμός ή τράπεζα δεν θα δεχθεί αποφάσεις δανεισμού, συμφωνίας, πωλήσεων ή αγορών από κανένα ξένο που θέλει ή μπορεί να εμφανίζεται ως διοικητής ή αντιπρόσωπος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Κάθε ψηφοφόρος, όσο φτωχός ή πλούσιος, έχει δικαίωμα επιλογής ποιος θα διοικεί τη χώρα, και έχει εξίσου την ίδια υποχρέωση να αναλαμβάνει τα χρέη που δημιουργούν οι αντιπρόσωποι του στη χώρα, και έχει εξίσου την ίδια νομική ευθύνη να πληρώνει για όλα τα κλεμμένα των αντιπροσώπων, αφού τα καλύπτει μέσω κομματικών παρακρατικών μηχανισμών που και εκείνοι είτε συμμετέχουν είτε επιδιώκουν να συμμετέχουν.

Ας καταλάβουμε ότι η ψήφος σε κλέφτες, σημαίνει συμμετοχή στις αποπληρωμές των κλεμμένων από τους φορολογούμενους και συμμετοχή στα κλοπιμαία από τους συμμετέχονες διεφθαρμένους.

Κύριε Σάββα, καλό το έργο της ενημέρωσης που ξεκινήσατε, αλλά μη κοιτάτε με τηλεσκόπιο στα μακρυνά όταν οι κλέφτες είναι γείτονες, συνεργάτες, συγγενείς και συνέταιροι μας.

Το κράτος πληρώνει για επιτροπές που δεν χρειαζονται (Κωπαΐδα), κηπουρούς χωρίς κήπους (Νοσοκομεία Αθηνών), νοσοκόμους εκτός νοσηλευτικών ιδρυμάτων (περί τις τρεις χιλιάδες).

Γιατί κάποιοι να μας δανείζουν ώστε να πληρώνουμε μισθούς που βασικά είναι κλοπή δημοσίων πόρων,κατάχραση εξουσίας, πολιτική διαφθορά και κοινωνική κοροϊδία.

Η δημοσίευση γίνεται εδώ μόνο και μόνο για το λόγο ότι ενώ είχα αποστείλει πολλά σχόλια στο blog του άλλου Σερραίου, αλλά δεν είχαν αναρτηθεί. Δε θα ήθελα να μάθω το λόγο, οι πράξεις μιλούν για ότι τα λόγια δεν είπαν.

Η Ελληνική Δημοκρατία δεν είναι μόνο για το "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών", υπάρχουν και άλλοι Έλληνες που δε χρειάζονται ιερείς και μυστικές εξομολογήσεις για να νιώσουν φιλοπάτριδες Έλληνες.

Ο Έλλην έγινε μέγας όταν δεν ακολουθούσε δόγματα και δεν χαρακτήριζε κανέναν αιρετικό.

Σχετικό άρθρο:

Να μην οδηγήσουμε τη χώρα στην ολική καταστροφή! του Σάββα Καλεντερίδη

Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_3428.html

Σχετικά Άρθρα



2 σχόλια:

Διαχειριστής είπε...

Φίλε συντοπίτη
στο άρθρο μου μιλάω για τις ευθύνες του λαού, δεν βγάζω το λαό απ' έξω.
Απλά προσπαθώ να βάλω και τη γεωπολιτκή διάσταση στις καταστροφές που βιωσε ο Ελληνισμός και νομίζω ότι είναι χρήσιμο κάτι τέτοιο, για την εθνική αυτογνωσία.

φιλικά

Σάββας Καλεντερίδης
εκ Βέργης Σερρών

Vasileios είπε...

Αγαπητέ Σάββα, χάρηκα για το μήνυμα σου. Ἐνιωσα και εγώ τη πίκρα της Ελλάδος που ήθελε να με σκοτώσει γιατί ήθελα να σταματήσω τους κλέφτες. Μετανάστευσα από τη χώρα μετά από λίγα χρὀνια κάλυψης και απόκρυψης από τους κλέφτες. Βλέπω από μακρυά τη χώρα μου, σαν την Ιθάκη, και μετρώ τους Μνηστήρες της, μέχρι να επιστέψει ο Οδυσσέας. Παρακαλώ βοηθήστε τη χώρα να εκδιώξει τους μνηστήρες. Από τη γενιά μου στις Σέρρες θυμάμαι 1500 παιδιά. Τώρα όποτε επισκέπτομαι βρίσκω μόνο 10. Οι άλλοι είναι μετανάστες. Ξέρετε τους λόγους.