Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Οι νέοι Τούρκοι υπήκοοι της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

The mythical Mount Olympus in northern Greece....Image via WikipediaΕάν πραγματικά θέλετε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό, τότε να σκεφτείτε τι θα λέτε όταν μιλάτε, εργάζεσθε, συνεργάζεστε και συμμετέχετε σε οποιαδήποτε σχέση με τους κατωτέρω δημοσίους υπαλλήλους της Ελληνικής Δημοκρατίας, διότι οι αναφερόμενοι έχουν ορκιστεί να διαφυλάττουν τους νόμους και τα συμφέροντα της Τουρκικής Δημοκρατίας.
Ο νεοοθωμανισμός είναι παλιά πληγή της ελληνικής κοινωνίας, με τις κινήσεις της δικτατορίας του Γεωργίου Παπαδόπουλου, να θέλει έντονα τη συμμαχία της Τουρκίας προς την αποφυγή του Σοβιετικού κινδύνου από βορρά, έχοντας τα μάλα των προθέσεων περί μιας  νεοοθωμανικής συνομοσπονδίας Ελλάδος, Κύπρου και Τουρκίας. Η φιλική του αυτή στάση προς την Τουρκική πλευρά φάνηκε με την απόσυρση της ΕλΔυΚ, κάνοντας τον αμερικανικό και νατοϊκό σχεδιασμό τη ανατολικής μεσογείου, ευκολότερο προς την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας.
Τώρα βλέπουμε τη δεύτερη φάση του νεοοθωμανικού σχεδιασμού της μεσογείου, που προβλέπει την διπλή υπηκοότητα των αρχιερέων, τη διαίρεση του Αιγαίου, τη κατάργηση των κοινών συνόρων Ελλάδος και Κύπρου, με αμφισβήτηση της υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου.
Πολλοί ιεράρχες της λίστας είναι σε παραμεθόριες περιοχές και κατέχουν διοικητικές θέσεις.
Αν θυμάστε ο τίτλος του Δεσπότη, είναι διοικητικός και πολιτικός τίτλος (Δεσποτάτο του Μωριά, Δεσποτάτο της Ηπείρου) , και κατά την οθωμανική διοικητική πολιτική, οι άρχοντες των θρησκευτικών ομάδων γίνονταν αυτόματα και πολιτικοί, δικαστικοί και κοινωνικοί ηγέτες των θρησκευομένων των τριών μονοθεϊστικών ομάδων.  Άθρησκοι και πολυθεϊστές απαγορεύτηκαν ή εντάχθηκαν σε άλλες θρησκευτικές ομάδες διοίκησης.
Έτσι μόνο ο χριστιανός πατριάρχης της Κωνσταντινούπολης θα ξαναγίνει εθνάρχης των Ρωμιών, και έτσι οι Έλληνες θα εκδιωχθούν ξανά από την Ελλάδα, αφού ξανά θα αρχίσει ο διωγμός και ο βιασμός αποδοχής άλλης θρησκείας, ώστε να ενταχθούν στο οθωμανικό κυβερνητικό σύστημα.
Τα πετρέλαια και τα αέρια του Αιγαίο και του Κρητικού πελάγους έχουν ήδη παραχωρηθεί στο νεοσυσταθέν οθωμανικό κράτος της ανατολικής Μεσογείου. Οι οικονομικοί αναλυτές εκφράζουν την άκρατη εμπιστοσύνη τους προς το νεοοθωμανικό μοντέλο του Ερντογάν, παρά στους απατεώνες Έλληνες πολιτικούς των τελευταίων δεκαετιών, άσχετα αν και αυτοί έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα (βλέπε ΕΚΤ credit swaps, Goldman Sachs, Γερμανικοί και Γαλλικοί εξοπλισμοί, είσοδος στην ευρωζώνη ) .
Η αφαίρεση ψήφου και η ελεγχόμενη χρεωκοπία, θα επανέλθουν σύντομα κοντά μας, αφού έτσι θα μας φανεί ως μονόδρομος η αποχώρηση της Ελλάδος από την ζώνη του ευρώ, και η μετέπειτα αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω αφαίρεσης πολλών δικαιωμάτων στη συμμετοχή λήψης αποφάσεων, και η αναζήτηση νέων "συμμάχων" στην ανατολική Μεσόγειο.
Απλά να θυμηθούμε την "ισχυρή Ελλάδα" πριν από δύο χρόνια του Καραμανλή, την "κοινωνική" Ελλάδα του Παπανδρέου, και τις λίστες χρεών που έχουμε σήμερα κρεμασμένες σαν φλουριά της προίκας μας στη επίσημη στολή που πάμε χορεύοντας στους νοητούς γκρεμούς του οικονομικού Ζαλόγγου.
Και μη ξεχάστε να ζητήστε την ευλογία τους για να πάτε και εσείς όσοι θέλετε να τουρκέψετε.



Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας

Ο Μητροπολίτης Δαρδανελλίων κ. Νικήτας

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος

Ο Μητροπολίτης Ιταλίας και Μελίτης κ. Γεννάδιος

Ο Μητροπολίτης Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβρόσιος

Ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος

Ο Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ

Ο Μητροπολίτης Μιλήτου κ. Απόστολος

Ο Μητροπολίτης Μπουένος Άϊρες κ. Ταράσιος

Ο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Αμφιλόχιος

Ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Νεκτάριος

Ο Μητροπολίτης Πισιδίας κ. Σωτήριος

Ο Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ

Ο Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος


Enhanced by Zemanta

Σχετικά Άρθρα