Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί οι 'Ελληνες που ζούμε μακριά από την Ελλάδα, έχουμε βαρεθεί και σιχαθεί τους φιλοτομαριστές πολιτικούς της από το http://www.kalami.net

Δεν έχω κάτι ''προσωπικό'' με τον κ. Παπανδρέου, ούτε με τον κ. Καραμανλή πριν ή τον κ. Σημίτη. Ούτε κομματικά κίνητρα, αλλά ούτε και οποιαδήποτε κομματική ταυτότητα (ήμουν παλιοΠΑΣΟΚος ίσαμε 1984).
Απλά, οι 'Ελληνες που ζούμε μακριά από την Ελλάδα, έχουμε βαρεθεί και σιχαθεί:
- Την προκλητική υποκρισία των κ.κ. Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά. 'Ολοι τους γνώριζαν ότι οι γύρω τους, οι κομματικά δικοί τους, έκλεβαν τον ιδρώτα του 'Ελληνα. Γνώριζαν ότι στα κόμματά τους έμπαινε βρώμικο ''μαύρο χρήμα''. 'Αρα είναι -έμμεσα- και αυτοί συνυπεύθυνοι κλέφτες, είτε ως πρωθυπουργοί, είτε ως υπουργοί.
- Την διαφθορά των πολιτικών και των κομμάτων τους, που κατάστρεψαν την πατρίδα μας και την ρεζιλεύουν παγκόσμια.
- Την προκλητική ατιμωρησία των -υπεράνω του νόμου- διεφθαρμένων πολιτικών, κλεφτών, μιζοληπτών και μη.
- Την μετατροπή και της ελληνικής Δικαιοσύνης σε κομματικό ''μπορντέλο''.
- Την (υπεράνω νόμων και με Σύνταγμα στα μέτρα της) πολιτικό-κομματική χούντα που κυβερνά απολυταρχικά την πατρίδα μας, χωρίς να δίνει λογαριασμό ή να τιμωρείται γιά τα αίσχη και τις κλεψιές, τα τελευταία -ειδικά- 20 χρόνια. Πολιτικοί υπεράνω νόμων, ΜΟΝΟ σε απολυταρχικά καθεστώτα υπάρχουν.
- Την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ στην Ελλάδα γιά ότι έχει σχέση με τον Απόδημο Ελληνισμό. Αλλά και την παραπληροφόρηση γιά ότι έχει σχέση με τις επισκέψεις πρωθυπουργών, υπουργών στις ΗΠΑ: Δεν μπορεί το ελάχιστο, πάντα και δημοσιογραφικά ανεύθυνα, να παρουσιάζεται ως μέγιστο, ως ''μεγάλη επιτυχία'' στα ΜΜΕ της Ελλάδας. Δηλαδή, τόσο πολύ, μα τόσο πολύ ευτελίστηκε και η δημοσιογραφία γιά ''μιά χούφτα ευρό'';
Η πατρίδα μας δεν καταστράφηκε τυχαία. Δεν μπορεί οι πολιτικοί που την κατάστρεψαν, άμεσα ή έμμεσα ως μέλη των κυβερνήσεών τους, να λένε, χωρίς ντροπή, ακόμα, ότι ''θα φιάξουν την Ελλάδα''. Δεν είναι δυνατόν, οι καταστροφείς να μετατραπούν και σε σωτήρες. Δεν μπορούμε να τους δεχτούμε ως ''καθαρούς'', επειδή δεν είναι.
Αν ήταν έντιμοι, πρωθυπουργός και αρχηγοί κομμάτων, αν ήταν πατριώτες και όχι φιλοτομαριστές γιά ''εξουσία'', δεν θα μιλούσαν γιά ''κάθαρση'', ούτε θα έστηναν φτηνές ''θεατρικές παραστάσεις'' προανακριτικών στην Βουλή, εξαπατώντας πάλι τον ελληνικό λαό, ως γνήσιοι πολιτικοί απατεώνες.
Αν ήταν έντιμοι, πρωθυπουργός και αρχηγοί κομμάτων, αν ήταν πατριώτες και όχι φιλοτομαριστές, θα ζητούσαν από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να ορίσει ανεξάρτητους και αδέκαστους εισαγγελείς και δικαστές -όχι κομματικά λαμόγια- να καθαρίσουν μιά γιά πάντα την σαβούρα-σαπίλα των χιλιάδων κλεφτών-διεφθαρμένων πολιτικών και κρατικοδίαιτων λαμόγιων, που έχουν διεύθυνση: Τα κεντρικά γραφεία των Κομμάτων τους ή την ''Βουλή της Siemens'' στο Σύνταγμα, που βρωμίζουν την Ελλάδα και την υποτιθέμενη Δημοκρατία της (και με τις κρατικές χορηγίες). Και αν το Σύνταγμα δεν το ''επιτρέπει'', ας το αλλάξουν εδώ και τώρα, όπως το αλλάζουν γι' αυτά που ''γουστάρουν'' και τους συμφέρουν.
Αν ο πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας είχε στοιχειώδη αξιοπρέπεια, δεν θα άφηνε να διασύρεται η χώρα και η Δημοκρατία, ούτε θ' ανεχόταν να παίζει τον ρόλο του κομπάρσου, συμμετέχοντας έμμεσα-παθητικά στα αίσχη.
Ο Ντε Γκολ είχε πει: ''Οι πολιτικοί ασχολούνται με την επανεκλογή τους. Οι ηγέτες ασχολούνται με το αύριο και τις επόμενες γενιές''. Και η πατρίδα μας έχει στρατιές νεόπλουτων τυχοδιωκτών πολιτικών, ΜΟΝΟ.
Και ως απόδημος Ελληνισμός, που όπου και να ζούμε η Ελλάδα μας πληγώνει, δεν ανεχόμαστε άλλο, διεφθαρμένοι και ανίκανοι, ελεεινά ευθυνόφοβοι, νάνοι-πολιτικοί, να ρεζιλεύουν, να διασύρουν τον Ελληνισμό στα πέρατα της οικουμένης, να ευτελίζουν την μάνα μας Ελλάδα... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... Γνωρίζουμε πολύ καλά, άσχετα τι λένε οι πολιτικοί στην Ελλάδα, ότι Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ''ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ'' τα επόμενα 20, το ελάχιστο, χρόνια. (Αν ίσαμε τότε, δεν έχει συρρικνωθεί κι εδαφικά).
Και στεναχωριόμαστε στις ΗΠΑ όταν διαπιστώνουμε ότι οι Αμερικανοί -κάθε μορφής- ηγέτες, ανεπίσημα αλλά ουσιαστικά, θεωρούν τους 'Ελληνες πρωθυπουργούς, υπουργούς, πολιτικούς, ως γραφικούς ''κλόουν'', τα τελευταία ειδικά 20 χρόνια.
'Οτι δημοσιεύει το ''Καλάμι'' γιά τον κ. Παπανδρέου τώρα (ή γιά τον κ. Καραμανλή παλαιότερα) είναι τα ''ευχάριστα'', τα ελάχιστα. Τα δυσάρεστα, όλα αυτά τα χρόνια, όπως -παράδειγμα- και γιά τις ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓOY, ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ή επισκέψεις σε νυχτερινά κέντρα ''ΣτριπΤιζ'', ούτε καν τ' αγγίζει ή θα τ´αγγίξει στο μέλλον... Τα ''χτυπήματα κάτω από την ζώνη'' είναι προνόμιο των πολιτικών και των δουλοπρεπών ''ανθρώπων'' τους στα ΜΜΕ της Ελλάδας...
Γ. Λυκ. (στα ελληνικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ από τα τέλη 1976. Σημ.: Ουδέποτε ζήτησα ένα δολάριο, χορηγία, διαφήμιση, ρουσφέτι κλπ, από κυβέρνηση ή πολιτικούς στην Ελλάδα)... 19 Σεπτ. 2010, 11:00 am EST

Σχετικά Άρθρα