Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Στρατηγός εκδιώκεται από χριστιανούς σε ομιλία λόγω αντίθετης άποψης

Εδώ απολαύστε την κοινωνική εκδήλωση αγάπης προς το διάλογο και συνύπαρξη ιδεών και ανθρώπων από τους χριστιανούς της Ελλάδος και δη τους καθηγητές πανεπιστημίων μας.

Δείτε με τι χαρά εκδιώκουν κάθε άνθρωπο που δε συμφωνεί με τις φανατικές ανιστόρητες και ανθελληνικές απόψεις.

Δείτε ότι οι Έλληνες ήταν απαράδεκτοι να επαναστατήσουν κατά των Οθωμανών, που κατά τα λεγόμενά τους τελικά αναγνωρίζουν χωρίς ντροπή ότι αυτοί έφεραν τους Οθωμανούς να μας κατακτήσουν, προδίδοντας τον αυτοκράτορα και την αυτοκρατορία για να μη συμμαχήσει με τους Ευρωπαίους και αναγκαστούν να χάσουν τη λιγδοκουτάλα που ακόμα και σήμερα την ονομάζουν και τη στολίζουν με αυτοκρατορικά χρυσόβουλα.

Οι χριστιανοί ήταν, είναι και θα είναι ανθέλληνες.

"Ο αχρείος αυτός παπάς δήλωσε ευθέως ότι «η πραγματική άλωση έχει αρχίσει και γίνεται, μετά από το 1821»! Τον ανθέλληνα αυτόν ρασοφόρο μισθοδοτεί η ελληνική πολιτεία ως καθηγητή πανεπιστημίου!!! Ο θρήνος του ανθρώπου αυτού δεν σχετίζεται με την άλωση της πόλης από του Τούρκους το 1453, αλλά με την επανάσταση του 1821. " (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821).

Σχετικά Άρθρα



1 σχόλια:

Γιώργος Σιδηρούντιος είπε...

Όταν μιλάμε για την αίρεση της Κακοδοξίας η οποία είναι ποτισμένη μέσα στον Οθωμανολαγνισμό, είμαστε εμείς οι περίεργοι ; Κακόδοξοι και Ανορθόδοξοι μας έχουν ξεσκίσει με τις αιρέσεις τους, και οι Ορθόδοξοι πλέον μόνο σε μουσεία και μέσα σε παλιά βιβλία υπάρχουν.