Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η λαίλαπα του Γερμανοϊσλαμισμού (Germanoislamismus)

Η λαίλαπα του Γερμανοϊσλαμισμού (Germanoislamismus)

Γράφει ο Γ. Σιδηρούντιος.
Ότι με βαθιά φιλοσοφία και μεγάλο όραμα έχτισε η Γαλλία και οι φίλοι της στην Ευρώπη, κάποιοι Γερμανοί, όπως όλα δείχνουν, προσπαθούν να το καταστρέψουν.
Η Γερμανία έχει εξαπολύσει ένα προσεκτικά μελετημένο και αθόρυβο πόλεμο εναντίον των θεμελίων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Έναν πόλεμο υπέρ των δικών της οικονομικών συμφερόντων, τα οποία, όπως πολλά δείχνουν, επι του παρόντος ταυτίζονται με αυτά των ΗΠΑ. Ποιός μπορεί να υποστηρίξει ότι το ανήθικο κερδοσκοπικό παιχνίδι ανάμεσα στο ευρώ και το δολάριο δεν είναι Γερμανοαμερικανικό; Από την μία μεριά κερδίζουν από αυτό κάποιοι στη Γερμανία και τις ΗΠΑ, και από την άλλη χάνουν λαοί ολόκληροι, όπως ο Ελληνικός.
Η Τσεχική, η Σλοβακική, και η επίθεση του ακροδεξιού Αυστριακού κόμματος εναντίον των Ελληνικών συμφερόντων, είναι μέρη και προεκτάσεις της ίδιας Γερμανικής στρατηγικής. Υπάρχει συγκεκριμένο κέντρο το οποίο κατευθύνει την ανθελληνική προπαγάνδα, και έχει ισχυρά πλοκάμια σε μερικά κράτη. Σλοβακία, Τσεχία, εν μέρη Αυστρία, αλλά και κάποιες άλλες χώρες είναι οικονομικοπολιτικά τμήματα του τέταρτου Ράϊχ, όπως τμήμα του είναι ένας ολόκληρος μηχανισμός μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ. Όταν προ μηνών δημοσίευσα στο διαδίκτυο τον γερμανόφωνο χάρτη σε έντυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έδινε τα Ελληνικά νησιά στην Τουρκία, κάποιοι στην Ελλάδα παρέμειναν στον ύπνο τους. Για να δούμε αν ποτέ θα σαλπίσει εγερτήριο. Είναι γελασμένος όποιος νομίζει ότι η Γερμανία δεν έχει ένα ισχυρότατο λόμπυ μέσα στην Αμερική, και πως το λάδι τύπου Ζήμενς έτρεξε μόνο μέσα στην Ελλάδα.
Οι Γερμανοί στην διαφθορά είναι μυστικοί πρωταθλητές. Ας μην ψάχνουμε να βρούμε τι κάνει μόνο το Ελληνικό, το Τουρκικό, το Εβραϊκό, ή το Καθολικό λόμπυ στην Αμερική, αλλά και το τι κάνει το Γερμανικό, και εκεί θα βρούμε πράγματα απίστευτα.
Οι μαφιόζικες τακτικές της Ζήμενς δεν είναι ένα μεμονωμένο φαινόμενο αλλά ο κανόνας που χαρακτηρίζει το Γερμανικό κεφάλαιο, το οποίο έχει μετατρέψει χώρες ολόκληρες σε διεθνή πλυντήρια ξεπλύματος μαύρου χρήματος και παρανόμων συναλλαγών. Η Γερμανία του 21ου αιώνα παραμένει μία χώρα που ακόμα πληρώνει συντάξεις σε Ναζιστές συνεργάτες της Γκεστάπο στην Ανατολική Ευρώπη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην Βέρμαχτ, τη στιγμή που δεν πλήρωσε για τις καταστροφές τις οποίες έκανε στην Ελλάδα και αλλού. Παραμένει δηλαδή μία χώρα υποκριτής και συνεχιστής μιας μακραίωνης βαρβαρικής παράδοσης. Παραμένει μία χώρα στην οποία ο Ναζισμός, ή κάτι παρόμοιο, είναι ζήτημα χρόνου να κυριαρχήσει και πάλι. Ο Γερμανόφωνος τύπος έχει αναστήσει τον Γκαίμπελς και τον λατρεύει ως Γερμανική θεότητα, προσφέροντάς του για θυσίες άρθρα κατά των Ελλήνων. Η Γερμανόφωνη κοινή γνώμη μαθαίνει σήμερα για τους Έλληνες ότι σχεδόν μάθαινε από τον τύπο της την δεκαετία του 30 για τους Εβραίους. Η κεντρική ιδέα της προπαγάνδας είναι ακριβώς η ίδια: “Αυτοί είναι απατεώνες και κλέφτες, ενώ εμείς είμαστε έντιμοι, ανώτεροι και εργατικοί. Εμείς πληρώνουμε για να ζουν αυτοί σε βάρος μας και να μας διαφθείρουν.” Τι αποτέλεσμα έχει λοιπόν αυτή η προπαγάνδα; Πρώτα από όλα χάνετε οποιοδήποτε αίσθημα αλληλεγγύης ανάμεσα στους δύο λαούς. Αντί το σύνθημα των Γερμανών να είναι : “Έλληνες χτυπήστε την διαφθορά και εμείς μαζί σας,” το σύνθημα είναι “ είστε όλοι διεφθαρμένοι και πρέπει όλοι να πληρώσετε.” Αυτό το σύνθημα ποτίζει τον Γερμανικό λαό, ο οποίος έχει μία πολύ κακή ιστορία σχετικά με το τι κάνει σε άλλους λαούς.
Η απομάκρυνση της Ελλάδος από τη Γερμανία είναι απαραίτητη, πρώτα από όλα διότι η Ελλάδα έχει βγει πάντα ανα τους αιώνες χαμένη από οποιανδήποτε σχέση είχε με τους Γερμανούς. Κάθε αγκαλιά της Γερμανίας είναι πάντα θανάσιμη, απόηχος διαρκείας της πρώτης φρικτής καθόδου τους στην Ελλάδα στα τέλη του τετάρτου αιώνος, όταν κατέστρεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους, ανθρώπους και μνημεία. Και για εκείνο το φρικτό τους έγκλημα, την μεγάλη και κρυφή γενοκτονία των Ελλήνων, τίποτα δεν μαθαίνουν στα σχολεία τους. Μάλιστα επέβαλαν και στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα σιωπή, και ανέπτυξαν και την θεωρία πως εκείνοι είναι η ίδια ράτσα με τους αρχαίους Έλληνες. Τυφλοί από τα άγρια ένστικτα της αρπαγής, δεν βλέπουν από τις σωζόμενες εικόνες και αγάλματα ότι οι Αρχαίοι ήταν οι περισσότεροι σγουρομάλληδες. Δεν βλέπουν ότι ο άνθρωπος στην ιστορία του επι της γης δεν κατέβηκε από τον Βορά στον Νότο, αλλά ότι το αντίθετο έγινε. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι τα μαλλιά τους έγιναν ανοιχτόχρωμα για να βλέπουν ο ένας τον άλλο μέσα στα σκοτεινά δάση. Δεν έχουν καταλάβει ότι τα μάτια τους έγιναν ανοιχτόχρωμα για να περνάει μέσα τους περισσότερο φως, ώστε να βλέπουν καλύτερα κάτω από τις πυκνές σκιές των δασών όπου μέσα τους ζούσαν σαν αγρίμια για χιλιάδες χρόνια. Δεν έχουν καταλάβει πως τα δικά τους μάτια δεν είναι φτιαγμένα για να αντέχουν το πολύ φως. Δεν έχουν καταλάβει ότι το δέρμα τους έγινε ανοιχτόχρωμο για να περνά μέσα του περισσότερο από το λιγοστό φως του ήλιου πως έφτανε σε αυτούς, ώστε να παραχθεί η βιταμίνη D. Πως είναι δυνατόν να έχουμε αγκαλιαστεί με μία χώρα σαν την Γερμανία, η οποία καπηλεύεται για λογαριασμό της όχι μόνο την Ελληνική οικονομία, αλλά ακόμα και αυτό το αίμα των Αρχαίων, και η οποία ταυτόχρονα έχει σχεδόν μηδαμινή αυτογνωσία και άγνοια της δικής της εγκληματικής ιστορίας;
Συνέπεια της δικής μας ηθικής, πνευματικής και ιδεολογικής μας κατάπτωσης είναι το ότι πήγαμε και κάναμε στενότερους εταίρους μας τους Γερμανούς. ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, αεροδρόμια, εξοπλισμοί, όλη η Ελλάδα εργάζεται δουλικά εδώ και 70 χρόνια για να πληρώνει το βάρος του Γερμανικού ατσαλιού σε χρυσάφι. Οι Γερμανοί παρέδωσαν το 1940 την Ελλάδα στα χέρια του υποκόσμου, τον οποίο από τότε με τις μίζες διατήρησαν στην εξουσία. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτερες πολιτικές και επιχειρηματικές οικογένειες στην Ελλάδα έχουν μαύρες δοσιλογικές σκιές επάνω τους, από τους Καραμανλήδες και τους Πάγκαλους, μέχρι τους Λάτσηδες και τους Λαμπράκηδες.
Σαν να μην μας έφτανε η θανάσιμη σχέση με την Γερμανία που ανα τους αιώνες μας έβλαπτε, πήγαμε και δώσαμε ότι άλλο μας είχε απομείνει στην ανάπτυξη μίας αδελφικής σχέσης με το Ισλάμ. Το Ισλάμ το οποίο κάνει εναντίον μας αιμοσταγείς πολέμους και σφαγές για 14 συνεχόμενους αιώνες, το κάναμε και αυτό συναίτερό μας. Και το αποτέλεσμα; Φτάσαμε να μετράμε χρόνια μέχρι η Ελλάδα να γίνει χαλιφάτο του Σουλτάνου. Και εδώ δεν είναι τυχαίο το ότι απόγονοι Μουσουλμάνων Πασάδων, Κοτσαμπάσηδων και Μπέηδων παρέμειναν στην Ελλάδα προσποιούμενοι τους Χριστιανούς, έκαναν τα παιδιά τους παράγοντες του τόπου, πολιτικούς, θεολόγους και φιλόσοφους που τώρα ξεσαλώνουν υπέρ της Σουλτανοποιήσεώς μας, υπέρ της ένταξής μας στην Οθωμανική αυτοκρατορία. Ήταν επόμενο λοιπόν με κυρίαρχους στον τόπο τους γερμανόφιλους και ισλαμόφιλους, η Ελλάδα να φτάσει εδώ που είναι σήμερα.
Θα αφήσουμε άραγε τις βλαβερές μας γερμανοισλαμικές συμπάθειες; Χάθηκαν οι χώρες και οι λαοί με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε σχέσεις; Όψη του ιδίου βαρβαρικού νομίσματος δεν είναι η Γερμανία και το Ισλάμ; Είναι ανάγκη να στηρίζουμε τις ελπίδες μας στο Γερμανοϊσλάμ;
Η Μεσόγειος πρέπει να βαδίσει στον δρόμο των παραδόσεών της, όπως αυτές άρχισαν πριν την εμφάνιση του Ισλάμ και πριν την επέκταση των βαρβαρικών Γερμανικών φυλών. Όλα τα ουσιαστικά θεμέλια στο χώρο του πολιτισμού, του πνεύματος, της τέχνης, της επιστήμης, της φιλοσοφίας, της θρησκείας, του αθλητισμού, της πολιτικής, της νομοθεσίας, προέρχονται από εκείνη την προ-γερμανοϊσλαμική εποχή, πριν δηλαδή την εποχή των μεγάλων επιθέσεων των αρχη-βαρβάρων Γερμανών και Αράβων. Οι Γερμανοί και το Ισλάμ έφεραν την καταστροφή και ατελείωτους αιώνιους και επαναλαμβανόμενους πολέμους. Ο Γερμανοϊσλαμισμός είναι όρος που ταιριάζει στον απόλυτο και ακραίο ολοκληρωτισμό. Κληρονόμοι και συνεχιστές αυθεντικοί των μεγάλων επιτευγμάτων της ανθρωπότητας μπορούν να γίνουν οι πάντες, εκτός των Γερμανών και των Ισλαμιστών. Η Γερμανοϊσλαμική λαίλαπα τίποτα καλό δεν έφερε. Το Ισλάμ και ο Γερμανισμός εκ των γεννέσεών των είναι απολυταρχικά, μονολιθικά βαρβαρικά κινήματα, μη ανεκτικά στην ελευθερία των ιδεών, και ως εκ τούτου αποτελούν απειλή για την εξελικτική πορεία του ανθρωπίνου είδους. Το Ισλάμ εάν δεν πολεμηθεί και καταργηθεί, θα φέρει ότι έφερε στην Δυτική Ευρώπη και η διάλυση της Δυτικής Ελληνορωμαϊκής Αυτοκρατορίας από τις άγριες Γερμανικές φυλές: τον μαύρο Μεσαίωνα.

Σχετικά Άρθρα



1 σχόλια:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε το ksipnistere βρίσκετε ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα blog της χώρας