Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Μήπως η κλιματική υπερθέρμανση έχει να κάνει με την τεχνιτή νέφωση;

Μήπως οι κλιματικές αλλαγές έχουν να κάνουν με τις τεχνητές νεφώσεις και την αποτροπή φυσιολογικών βροχοπτώσεων και χιονόπτωσης;

Λίγες μέρες μετά την αποκοπή των πτήσεων στην Ευρώπη , λόγω της ηφαιστειακής τέφρας της χώρας των πάγων και των υψηλής απόδοσης καταθετικών λογαριασμών εξαφάνισης χρημάτων, βρέθηκα καλεσμένος σε ένα πάρτι με ψητά στο κήπο ενός Λονδρέζου.

Ήταν Κυριακή μεσημέρι, και για πρώτη φορά είχα δει τόσο καθαρό ουρανό στην Αγγλία. Δεν υπήρχε καμία γραμμή σύννεφων αλλά μόνο δύο ή τρία αληθινά (από φυσικές υδατοσταγόνες).

Ήταν τόσο καθαρός ο ουρανός τότε, ώστε για μια στιγμή άρχισα να μετρώ δορυφόρους μέσα στη μέση του μεσημεριού πάνω από το Λονδίνο. Γυάλιζαν, αντανακλούσαν, άστραφταν σαν μπαλονάκια ηλίου που πετάν ψηλά, αλλά φαινόταν καθαρά ότι ήταν δορυφόροι. Οι φίλοι μου παρατηρούσαν και εκείνοι με μεγάλη έκπληξη το ασυνήθιστο φαινόμενο.

 Σε λίγες μέρες έλαβα ένα μήνυμα από ένα φίλο που ήταν στο πάρτι εκεί στο κήπο.
Σας το αφιερώνω και ζητώ τα σχόλια σας.

Και εδώ βρήκα ένα σχετικό άρθρο:

Russian appeal of ‘weather control’


Μήπως τελικά η υπερθέρμανση του πλανήτη γίνεται τεχνητά με τη παραγωγή αφύσικων νεφώσεων που δεν επιτρέπουν στο πλανήτη να αποβάλλει μικροκύματα κατά τη διάρκεια της νύχτας, και έτσι να βρούν δικαιολογίες να μας επιβάλλουν "πράσινους φόρους"; Ξεχάσαν τελείως τα καμένα δάση; Έκανε το κράτος καμία δενδροφύτευση; Μόνο τα δένδρα της Σουηδίας έχουν βάρος πολύ περισσότερο από όλους τους ανθρώπους του πλανήτη ! Ξέρουν αυτό σε πόσους τόνους διοξειδίου του άνθρακα αντιστοιχεί; Έχουν συνδέσει τους φόρους των καυσίμων με δενδροφυτεύσεις;


Σχετικά Άρθρα