Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΜ: Διανομή Ζειάς.

claude monet's grainstack (sunset)
claude monet's grainstack (sunset) (Photo credit: wyn ♥ lok)
Published on Nov 21, 2012

Μέσα στο χάος της ελληνικής πραγματικότητας και στο απόγειο της κρίσης, το Πατριωτικό Μέτωπο και το Συνεταιριστικό-Μη Κερδοσκοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Αλληλέγγυον», ΔΡΟΥΝ. Δεν φληναφούμε, δεν ζητάμε την ψήφο κανενός, δεν παριστάνουμε τους «σωτήρες» και τους «έχοντες την λύση δια πάσαν νόσον και δια πάσαν ...».

Σήμερα, με ικανοποίηση ολοκληρώσαμε την παράδοση στους Έλληνες καλλιεργητές για σπορά, 20 τόνους από το αρχαίο και πολύτιμο Δημητριακό: Τη Ζειά.

Τον φέραμε μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια, σε πείσμα των ελλαδέμπορων αλλά και των υποτιθέμενων «ευαίσθητων αριστερών», που δεν διαθέτουν ούτε σπυρί στους αγρότες μας, για να ξαναγυρίσει ο σπόρος στην Πατρίδα του. Σε πείσμα των Γερμανών, των Ιταλών, των Εγγλέζων, των Καναδών, των Αμερικανών, οι οποίοι δεν έδιναν ούτε ένα σπυρί επίσης στην Ελλάδα.

Δεν το διαθέσαμε στα 3, 4, 5 και 10 ευρώ το κιλό, όπως το διαθέτουν οι «έμποροι» της ελπίδας. Οι έμποροι της ιστορίας αυτού του τόπου. Ζητήσαμε από τους καλλιεργητές-αγρότες, να το προαγοράσουν στα 1.50 ευρώ το κιλό. Όσο δηλαδή κόστιζε η συνολική τιμή του στην Τράπεζα Σπόρων της Στουτγκάρδης/Γερμανίας, συν τα μεταφορικά, αποθηκευτικά, εργατικά κλπ. Τους ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκαν και έκαναν τον στόχο πράξη, τους ευχόμαστε καλή σπορά και με το καλο η συγκομιδή νάναι πλούσια σαν την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Με ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση, ανακοινώνουμε επίσης το άνοιγμα εντός των επομένων ημερών, ενός ακόμη ελληνικού παντοπωλείου «Αλληλέγγυον», στην Παλλήνη Αττικής. Ένας ακόμη χώρος που θα συνεχίσει την προσπάθειά μας να αποδείξουμε, πως η Ελλάδα μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της. Με καλά και φθηνά ΚΑΙ ΜΟΝΟ ελληνικά προϊόντα, χωρίς μεσάζοντες, ράφια και διαφόρων τύπων προαγωγούς των πολυεθνικών.


Σχετικά Άρθρα