Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

InfoWar / Ὀσο εσύ κοιμάσαι ...

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Δύο Χιλιάδες Ευρώ για μία νόμιμα ακυρωμένη-εξοφλημένη μετοχή Τράπεζας Ανατολής λόγω λήξης εκκαθάρισης

Δύο Χιλιάδες Ευρώ για μία νόμιμα ακυρωμένη-εξοφλημένη μετοχή Τράπεζας Ανατολής λόγω λήξης εκκαθάρισης
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με συνεχόμενες ανακοινώσεις της τα τελευταία 80 έτη, προσπαθεί να πείσει τους κομιστές μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής ότι η υπόθεση έχει λήξει. Η τελευταία ανυπόγραφη ανακοίνωση της τράπεζας, το Νοέμβρη του 2011, συμπληρώνει τον αποπροσανατολισμό.
Ωστόσο, το Banquedorient.org συνεχίζει την έρευνα και τις αποκαλύψεις. Από σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013, προσφέρουμε 2000 (δύο χιλιάδες) ευρώ μετρητά για την πρώτη (μία) μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής ΑΕ που θα προσκομιστεί νόμιμα ακυρωμένη ή εξοφλημένη από τους ειδικούς εκκαθαριστές ή την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, μετά το 1936.
Η συγκεκριμένη μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής πρέπει να είναι γνήσια. Οποιοσδήποτε διαθέτει τέτοια ακυρωμένη – εξοφλημένη μετοχή μπορεί να δημιουργήσει ένα ψηφιακό αντίγραφο και να το αποστείλει στο  sfragides@banquedorient.org  . Από τον πρώτο νικητή θα ζητηθεί να προσκομιστεί επικυρωμένο αντίγραφο μέσω ταχυδρομείου.
Θερμή παράκληση, να μην αποστέλλετε μετοχές για τις οποίες έχει πληρωθεί μονάχα η προκαταβολή των 200 δραχμών. Το ποσό αυτό δόθηκε ως προκαταβολή ενόψει της ειδικής εκκαθάρισης και δεν αποτελεί εξόφληση.
Η εξόφληση – ακύρωση των μετοχών είναι απαραίτητη για τη λήξη της εκκαθάρισης. Λόγω των ισχυρισμών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ότι η εκκαθάριση έχει ολοκληρωθεί στο τέλος του 1936, χωρίς κανένα κέρδος αλλά με ζημία, είναι πιθανόν ότι ελάχιστοι προσκόμισαν τις μετοχές τους για ακύρωση.
Όμως, η ίδια η Εθνική Τράπεζα, εφόσον ολοκλήρωσε νόμιμα την εκκαθάριση, θα έχει φροντίσει να ακυρώσει το ποσοστό των μετοχών που η ίδια έχει στην κατοχή της. Για το λόγο αυτό καλούμε και την ίδια την Εθνική Τράπεζα να συμμετάσχει στο διαγωνισμό μας, και ίσως τα 2000 ευρώ να απαλύνουν τη “ζημία” που έχει υποστεί από τη συγκεκριμένη εξαγορά…

Σχετικά Άρθρα