Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Προκλητική δήλωση Ερντογάν, οι karagioz ζητούν και την Ολυμπιακή Φλόγα τώρα ...


Προκλητική δήλωση Ερντογάν

Μία δήλωση σοκ φαίνεται πως έκανε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που ζήτησε να επιστρέψει η Ολυμπιακή Φλόγα στη χώρα προέλευσής της, στην… Τουρκία!
Ο κ. Ερντογάν, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, δήλωσε πως κοντά στην Αττάλεια, στην αρχαία Λυκία, υπάρχει ένα βουνό που ονομάζεται Όλυμπος και λόγω της ύπαρξης μεθανίου το υπέδαφος έχει την ικανότητα να πυρακτώνεται.
Ο κ. Ερντογάν, φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι σύμφωνα με την τουρκική παράδοση  η Φλόγα που καίει στην Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε από εκεί.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον υπουργό Αθλητισμού, Σουάτ Κίλιτς, ο κ. Ερντογάν ζήτησε από τον Ζακ Ρογκ να επιστρέψει στην Τουρκία η Φλόγα.
Να σημειωθεί πως η Κωνσταντινούπολη διεκδικεί την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020.

ΔΗΛΑΔΗ : 
Οι ψυχοπαθείς άνθρωποι έχουν πάντα όρεξη να διεκδικούν τα ξένα ως δικά τους.
Δε νιώθουν ενοχή ή αιδώ για τις ανώμαλες ορέξεις τους. 
Φτάσαμε να ακούσουμε και το ότι οι Τούρκοι καβαλάρηδες εκ Μογγολίας, ζητάνε "πίσω" την Ολυμπιακή Φλόγα του Δία, της Ήρας και του Απόλλωνα, να "επιστρέψει" στον Όλυμπο της Μικράς Ασίας. Ας λοιπόν του κάνουμε τη χάρη και να το δεχθούμε με ακόμα έναν πιο λογικό όρο και εμείς οι Έλληνες: Όταν οι Τούρκοι αποχωρήσουν από τα Μικρασιατικά Παράλια και τον Όλυμπο της Μικράς Ασίας και τα επιστρέψουν στους Έλληνες, τότε θα δούμε εάν ισχύει και αυτή η απείρου μεγέθους ηλιθιότητα που εξέφρασε Ισλαμιστής Τούρκος προθυπουργός στό έτος 2788 από της Πρώτης Ολυμπιάδος.

Οι μουσουλμάνοι και δή Τούρκοι διεκδικούν το Υπέρτατο Φώς των Εθνικών Ελλήνων απόγονων τόσων θεών του Ολύμπιου Πανθέου. Μήπως θα ήθελαν να δουν και την Ιέρια να φορά μπούρκα και να ανήκει σε χαρέμ του Ολύμπ-πασά ; 
Για όνομα του Δία , οι καβαλάρηδες κατσικοκλέφτες, τους σάλεψε τελείως !!!
Οι μουσουλμάνοι αυτοαποκαλούνται απόγονοι και κληρονόμοι του Δία, οι σλαύοι αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες και απόγονοι του Αλεξάνδρου.  Οι Ρωμαίοι ελληνοποιήθηκαν με την κατάκτηση της Ελλάδος, Ο χριστιανισμός ελληνοποιήθηκε με την έλευση του Παύλου,
Ρε μήπως και τους σαλεύει όλους όσουν ήρθαν με επαφή με Ελληνικό "Άρωμα";
Μην ακούσουμε και για κανένα εξωγήινο επισκέπτη που θα έρθει (ή και ήρθε) στην Ελλάδα να μας δηλώνει στα Ελληνικά ότι είναι Έλληνας του Σύμπαντος;

Μήπως είναι καιρός για μια βαθειά επιστημονική μελέτη σε διανοητικό και γενετικό επίπεδο της επιρροής της παρουσίας και συμβίωσης βαρβάρων στον Ελληνικό χώρο; Σοβαρά το σκέφτομαι γιατί έχουμε ξεπεράσει τον αριθμό όριο του student distribution και μπορούμε να εφαρμόσουμε και στατιστική υπόθεση με όρια ασφαλείας αποτελέσματος.


Σχετικά Άρθρα